روزنامه کائنات
1

صفحه اول

1404 يکشنبه 23 شهريور - شماره 4909

دانشگاه برکلی نام ۱۶۰ نفر را به اتهام یهودی‌ستیزی به دولت ترامپ داده است

عقبگرد به دوران مک‌کارتیسم

  جودیت باتلر استاد برجسته دانشگاه برکلی در میان دانشجویان و اساتیدی است که به دلیل «اتهام یهودستیزی» مورد تحقیق قرار گرفته‌اند.
گاردین نوشت: دانشگاه کالیفرنیا برکلی، به عنوان بخشی از تحقیقات در مورد «اتهامات مربوط به رویدادهای یهودستیزانه»، نام ۱۶۰ نفر از اعضای هیئت علمی و دانشجویان را به دولت ترامپ ارائه کرده است. افشای این موضوع باعث شده تا بسیاری در آمریکا نسبت به بازگشت دوران مک کارتی و لو دادن طرفداران کمونیسم هشدار بدهند.
دانشگاه کالیفرنیا برکلی، یک موسسه دولتی برتر است که هفته گذشته نامه‌ای به برخی اعضای دانشگاه ارسال کرد و به آنها اطلاع داد وکلای دانشگاه نام آنها را در گزارش‌های خود به دفتر حقوق مدنی وزارت آموزش گنجانده‌اند. وزارت آموزش، به عنوان بخشی از سیستم سرکوب دونالد ترامپ علیه فعالیت‌های طرفدار فلسطین، دانشجویان بین‌المللی و آزادی بیان، دانشگاه‌های سراسر کشور را هدف قرار داده است.
جودیت باتلر، یک محقق یهودی که از منتقدان اسرائیل است در واکنش به این نامه آن را نقض آشکار آزادی بیان در یکی از بهترین دانشگاه‌های آمریکا نامید.
مقامات دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، روز جمعه تأیید کردند که ۱۶۰ نفر، از جمله اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان، نامه‌هایی مبنی بر هشدار در مورد افشاگری‌ها دریافت کرده‌اند و گفتند که تصمیم برای ارسال اطلاعات به دولت ترامپ توسط مشاور عمومی کل دانشگاه کالیفرنیا گرفته شده است.
گفتنی است ترامپ از بدو ورود به کاخ سفید حملات هماهنگ خود را علیه دانشجویان و اساتید طرفدار فلسطین آغاز کرد و بسیاری از دانشگاه‌های معتبر آمریکا را به پرداخت میلیون‌ها دلار جریمه محکوم نمود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه