روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

1404 دوشنبه 2 تير - شماره 4856

پیشنهاد صالحی امیری به جبلی:

ساختمان شیشه‌ای را ثبت کنیم

 وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ثبت ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما را در فهرست میراث ملی پیشنهاد کرد.
سیدرضا صالحی امیری در یک گفت‌وگوی تلویزیونی از پیگیری برای ثبت ملی ساختمان آسیب‌دیده صداوسیما خبر داد و گفت: در نامه‌ای رسمی، پیشنهاد ثبت این ساختمان به‌عنوان اثری ملی در فهرست میراث کشور ارائه شد تا در حافظه تاریخی ملت ایران به عنوان سندی از جنایات فرهنگی و جنگ روانی دشمن ماندگار شود. هم‌زمان، مکاتبات رسمی با یونسکو و نهادهای ذی‌ربط بین‌المللی نیز صورت گرفته است، تا بدعت مخرب هدف قرار دادن اماکن فرهنگی، از سوی متجاوزان، مورد پیگرد جهانی قرار گیرد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نامه‌ای خطاب به جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما به تاریخ ۳۱ خرداد ماه، نوشت: «رژیم متجاوز، غاصب و جعلی اسرائیل، در ادامه تجاوزهای غیرانسانی خود با چشم‌پوشی از کلیه چارچوب‌های اخلاقی و سیاسی و با نقض معاهدات الزام‌آور جهانی، خاک فرهنگی ایران عزیز را مورد تجاوز آشکار قرار داده است و با رفتاری خصمانه، غیرانسانی و غیر فرهنگی با هدف قرار دادن صدا و سیمای جمهوری اسلامی، خطایی آشکار را قبال ساحت امن رسانه و اصحاب آن مرتکب شده که لازم است نماد و نمود آن (ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما) در تاریخ ایران به عنوان سندی آشکار از این تجاوز نظامی، ثبت و در حافظه تاریخی ماندگار شود.
از این رو، ثبت ملی «ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما و روایت ابن حمله خصمانه» برای حفظ در حافظه ملی و ثبت آن برای تاریخ پیش‌رو، سندی بر حقانیت صدا و سیمای جمهوری اسلامی به عنوان صدای مردم است.
این وزارت آمادگی دارد با همکاری آن سازمان نسبت به ثبت عامل ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما در فهرست میراث ملی به عنوان سند جنایت جنگی و جنایت فرهنگی رژیم متجاوز اسرائیل، سندی دیگر از حقانیت جمهوری اسلامی را برای تاریخ ماندگار کند.»
ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما، نمادی از معماری مدرن ایران عصر دوشنبه ـ ۲۶ خرداد ماه ـ هدف حمله اسرائیل قرار گرفت.
به امید فردایی که نه‌تنها ایران، بلکه جهان، میراث‌داران آگاه‌تری برای حافظه تاریخی خود باشند.»

صابر ابر از سه‌شنبه
روی صحنه می‌رود
 صابر ابر اجرای نمایش خود را از روز سه شنبه، سوم تیر ماه از سر می‌گیرد.
این بازیگر و کارگردان تئاتر مشغول اجرای نمایش «امشب به صرف بورش بدون خون به روایت نازنین» بود که اجرای آن به دلیل حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان از روز جمعه، ۲۴ خرداد ماه متوقف شد اما حالا ابر اجرای نمایش خود را از سر می‌گیرد.
هم‌اینک صفحه فروش بلیت این نمایش در سایت تیوال فعال شده و این اثر نمایشی از روز سه شنبه سوم تیر ماه اجرای خود را از سر می‌گیرد.
بر همین اساس، این نمایش که با بازی صابر ابر و الهام کردا روی صحنه می‌رود، هر شب در دو نوبت ۱۹ و ۲۱:۳۰ دقیقه در سالن بلک باکس پردیس تئاتر و موسیقی دکُر در باغ کتاب اجرا می‌شود. نمایش «امشب به صرف ...» نوشته مهدی یزدانی خرم است که در خلاصه داستان آن آمده:
«امشب به صرف بورش بدون خون به روایت نازنین» دومین قسمت از سه گانه امشب به صرف بورش و خون خواهد بود. گروه اجرایی این نمایش به شرح زیر هستند:
طراح و کارگردان: صابر ‌ابر، بازیگران:  الهام ‌کردا، صابر ‌ابر
مجری طرح و برنامه‌ریز: امیرسپهر ‌تقی ‌لو، طراح گرافیک: فرهاد ‌فزونی، طراح گریم: لعیا ‌خرامانف طراح نور: نیلوفر ‌نقیب ‌ساداتی، محمدرضا ‌رحمتی، طراح صدا و آهنگساز: بهروز ‌سیفی، مدیر تولید:  محمد امین ‌ساکی، عکاس:  حسین ‌حاجی ‌بابایی، گروه کارگردانی: ماهان ‌ناصرزارع، نیما ‌سکوت، الهام ‌میرشفیعی، منشی صحنه: الهام ‌میرشفیعی، مدیر صحنه: سعید ‌بداغی، دستیار صحنه: سیاوش ‌شاهمیری، دستیار تولید: علی ‌کرمی، اجرای نور: حجت ‌حاج ‌عبداللهی، طراح جلوه های ویژه: رضا ترکمان، دستیاران: حامد ثابت، مهدی هاشمی، دستیاران نور: آندیا ‌اسلامی، یگانه ‌نورائی، دوخت لباس: سعید بیگ محمدی، مشاور رسانه‌ای: فریبرز ‌دارایی، تبلیغات: این/جا ‌تئاتر.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه