سخنگوی قوه قضاییه:
پرونده شرکت آذین خودروی آرامیس
در مرحله ابلاغ نظر کارشناسی است
سخنگوی قوه قضاییه گفت: پرونده کلاهبرداری شبکهای شرکت آذین خودروی آرامیس در مرحله ابلاغ نظر کارشناسی است.
اصغر جهانگیردر باره آخرین وضعیت پرونده کلاهبرداری شبکهای شرکت آذین خودروی آرامیس، گفت: این پرونده با توجه به اینکه نیاز به کارشناسی داشته است کارشناسی واصل شده است و الان در حال ابلاغ به طرفین پرونده است. وی افزود: در صورتی که طرفین پرونده به نظریه کارشناسی اعتراض نکنند، جلسات رسیدگی دادگاه از سر گرفته خواهد شد.
جهانگیر گفت: در صورتی که اعتراض شود، طبق قانون باید مجددا کارشناسی جدید صورت گیرد و می تواند باعث طولانی شدن روند رسیدگی شود؛ امیدواریم با پیگیری که دادگستری استان البرز می کند و نظارت کاملی که بر پرونده دارد بتوانیم خبرهای خوبی را در این خصوص اعلام کنیم.
گفتنی است، پرونده کلاهبرداری شبکهای شرکت آذین خودروی آرامیس کرج، با ۸۸ متهم در شعبه یک دادگاه کیفری استان البرز در حال رسیدگی است. این پرونده ۲۲۰۰ شاکی دارد.
رییس اداره امور مالی بیمه سلامت استان تهران تشریح کرد؛
آخرین وضعیت پرداخت تعرفههای پرستاری در تهران
رئیس اداره امور مالی بیمه سلامت استان تهران از پرداخت تعرفههای پرستاری این استان تا تیر ماه سال گذشته در بیمارستانهای بخش خصوصی و وابسته به دانشگاههای علومپزشکی خبر داد.
محمدحسین عابدینی ضمن اعلام این خبر، درباره چگونگی تامین اعتبار پرداخت مطالبات تعرفههای پرستاری اظهار کرد: تخصیص اعتبار پرداخت مطالبات تعرفههای پرستاری بر عهده سازمان برنامه و بودجه است و این پرداختی به صورت خاص انجام میشود. با توجه به اینکه پرداختیها به صورت خاص انجام میشود، همواره محدودیتهایی وجود دارد و محدودیتها به بازه زمانی کنونی محدود نمیشود.
وی درباره آخرین وضعیت پرداخت تعرفههای پرستاری گفت: ادارهکل بیمه سلامت استان تهران، تعرفههای مراکز درمانی بخش خصوصی و وابسته به دانشگاههای علومپزشکی را تا پایان تیر ماه سال گذشته پرداخت کرده و بررسی اسناد بیانگر این است که از ابتدای سال گذشته تا تیر ماه، مبلغ ۳۴۳ میلیارد تومان برای تعرفههای پرستاری پرداخت شده است. تصور میکنم که سازمان برنامه و بودجه، بخش دیگری از اعتبار مورد نیاز برای پرداخت مطالبات تعرفههای پرستاری را بزودی پرداخت کند.
رئیس اداره امور مالی بیمه سلامت استان تهران ادامه داد: بازهم تاکید میکنم که تخصیص اعتبار برای پرداخت مطالبات تعرفههای پرستاری در اختیار سازمان برنامه و بودجه است. اگر اعتبار مورد نیاز تا پایان خرداد ماه تامین شود، اداره کل سلامت استان تهران میتواند تعرفههای پرستاری را تا نیمه دوم سال گذشته تسویه کند. پرداخت تعرفههای پرستاری بر مبنای تخصیص اعتبار سازمان برنامه و بودجه انجام میشود.
عابدینی درباره بودجه مورد نیاز برای پرداخت تعرفههای پرستاری در سال جاری گفت: در حال حاضر، نمیتوان درباره اعتبار مورد نیاز برای تعرفههای پرستاری اظهار نظر کرد. بررسیها بیانگر این است که میزان پرداختیها برای تعرفههای پرستاری در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۰ درصد افزایش یافته است. حدود یکهزار میلیارد تومان برای تعرفههای پرستاری سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده بود.
فنلاند استفاده از تلفن همراه
در مدارس را محدود میکند
پارلمان فنلاند قانونی را تصویب کرده است که استفاده از تلفن همراه و سایر وسایل الکترونیکی را در مدارس ابتدایی و متوسطه این کشور محدود میکند.
مقامات میگویند این قانون از ابتدای سال تحصیلی آینده اجرایی خواهد شد. به گفته قانونگذاران، نگرانی از تاثیر منفی تلفنهای همراه بر سلامت روان دانشآموزان و کیفیت محیط آموزشی، دلیل اصلی تصویب این قانون بوده است. با این حال، استفاده از تلفن همراه در مدارسِ این کشور به طور کامل ممنوع نمیشود بلکه تصمیمگیری درباره استفاده از این وسایل در اختیار معلمان قرار میگیرد. آنها میتوانند اجازه استفاده از تلفن همراه را در کلاسها بدهند یا آن را ممنوع کنند. طبق قانون جدید، استفاده از تلفن همراه برای دانشآموزان تنها در شرایط خاص از جمله برای کمک به امور درسی یا رسیدگی به مسائل بهداشتی شخصی و با اجازه معلم امکانپذیر است. بر اساس قانون جدید، کارکنان مدرسه همچنین این اختیار را خواهند داشت که در صورت ایجاد اخلال در روند آموزش یا یادگیری، تلفن همراه دانشآموز را ضبط کنند. به گزارش یورونیوز، آندرس آدلرکروتز، وزیر آموزش فنلاند در پایان سال گذشته تاکید کرده بود که با وجود محدودیتهای جدید، مهارتهای دیجیتال دانشآموزان همچنان مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل تهران اعلام کرد؛
شناسایی و پایش ۳۵۰۰ وانتبار فعال سیار در پایتخت
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از شناسایی و پایش فعالیت حدود ۳۵۰۰ وانتبار سیار در سطح شهر تهران خبر داد. مجتبی اقوامی پناه با اشاره به فعالیت وانتباران سیار در سطح پایتخت اظهار کرد: در شهر تهران، حدود ۳۵۰۰ وانتبار فعال در مشاغلی مانند سبزی فروشی، گل فروشی، خدمات کلیدسازی و مشاغل مشابه فعالیت میکنند که با توجه به مزاحمتهای ترافیکی و صوتی این مشاغل، وانتبارهایی که شرایط قانونی داشته باشند، ساماندهی و دارای مجوز میشوند، اما اجازه نمیدهیم تعداد آنها افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: قاعدتاً این نوع مشاغل در سطح شهر با مشکلاتی همراه هستند و شهر نیز با مزاحمتهای ترافیکی، آلودگیهای صوتی و اختلال در نظم شهری مواجه است؛ به همین دلیل، بستر شهر را پایش کردهایم و بهطور دقیق مشخص است که در چه مناطقی تراکم این نوع مشاغل بیشتر یا کمتر است. مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ادامه داد: به شهرداران مناطق ابلاغ کردهایم که نسبت به شناسایی، جانمایی و ساماندهی این وانتبارها اقدام کنند. آنهایی که واجد شرایط قانونی و جانمایی هستند، میتوانند مجوزهای لازم برای استقرار و فعالیت دریافت کنند.
اقوامیپناه تأکید کرد: هدف ما این است که این افراد در بستری ایمن و قانونمند مشغول به کار شوند؛ اما اجازه نخواهیم داد تعداد آنها از میزان فعلی بیشتر شود. همچنین در نظر داریم با برنامهریزی، این مشاغل بهتدریج به سمت کسبوکارهای مولد و پایدارتر هدایت شوند.
تغییرات اساسی در سرفصلهای درسی طب سنتی
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت اعلام کرد: تغییرات اساسی در سرفصلهای درسی رشتههای طب سنتی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی انجام شده است. دکتر حسینی یکتا در نشستی با دانشجویان و نمایندگان رشتههای تخصصی طب سنتی از برنامههای جامع این دفتر برای ارتقای کیفیت آموزش و حل مشکلات دانشجویان خبر داد و با اشاره به سازوکار پیگیری مسائل دانشجویان اظهار کرد: هر موضوعی که مطرح میشود نیازمند مستندسازی و مکاتبه رسمی است. در دفتر طب ایرانی متعهدیم به تمامی درخواستهای رسمی پاسخ دهیم و آنها را پیگیری کنیم.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه تغییرات اساسی در سرفصلهای درسی رشتههای طب سنتی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی انجام شده است. تصریح کرد: این تغییرات شامل اضافه شدن کارگاههای عملی و بالینی است که با همکاری انجمنهای علمی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه نیاز مبرمی به متخصصان طب سنتی در سراسر کشور، به ویژه در مناطق محروم وجود دارد؛ تصریح کرد: مراکز ناباروری سطح دو و داروخانههای تخصصی از جمله مراکزی هستند که به شدت نیازمند نیروی متخصص هستند. وی با اشاره به برنامههای توانمندسازی خاطرنشان کرد: دورههای تخصصی در حوزههای مختلف از جمله زنان، اطفال و اعمال یداوی با حمایت دفتر و دانشگاههای علوم پزشکی در حال برگزاری است. این دورهها به صورت آنلاین در دسترس همه دانشجویان قرار میگیرد. حسینی یکتا همچنین اعلام کرذ: دومین کنگره ملی طب ایرانی آبان ماه امسال برگزار می شود. وی به پیگیریهای انجام شده برای بهبود وضعیت معیشتی دانشجویان اشاره کرد: موضوع افزایش کمک هزینههای تحصیلی و حل مشکل سنوات در دست پیگیری است و امیدواریم به نتایج مطلوب برسیم.