روزنامه کائنات
4

جامعه

1402 سه‌شنبه 7 آذر - شماره 4494

فرماندار تهران:

مصوبه‌ای برای افزایش قیمت نان صادر نشده است


  فرماندار شهرستان تهران با بیان اینکه مصوبه‌ای برای افزایش قیمت انواع نان صادر نشده است همچنین از بررسی این موضوع در شورای قیمت‌گذاری استان خبر داد.
احمد قیومی درباره افزایش قیمت نان با اشاره به اینکه مصوبه‌ای برای افزایش قیمت انواع نان به ویژه نان سنگک صادر نشده است، گفت: اما نانوایی‌ها به بهانه استفاده از کنجد، سبزیجات و یا نان های خاص قیمت نان را تغییر می‌دهند.
وی افزود: از ابتدای مهرماه آرد نوع یک برخی از نانوایی‌ها به نوع دو تبدیل شد به همین دلیل برخی از نانوایی ها قیمت نان را افزایش دادند که این اقدام آنها تخلف قلمداد می شود زیرا دولت ما به التفاوت قیمت آرد را هر شب به حساب نانوایان واریز می‌کند؛ لذا هرگونه افزایش قیمتی بدون مصوبه است و شهروندان می توانند افزایش قیمت را گزارش کنند.
فرماندار تهران اظهار کرد: اینکه آیا قیمت نان تغییر خواهد کرد یا خیر؟ موضوعی است که در حال بررسی است. هزینه‌های پخت نان همانند نرخ کرایه های مغازه، دستمزد کارگر و... افزایش پیدا کرده است؛ لذا دولت در حال بازنگری این هزینه‌ها است؛ اما تا زمانی که دولت مصوبه‌ای صادر نکرده باشد نان گران نخواهد شد. در شورای قیمت گذاری در استان موضوع مطرح شده و در حال بررسی است.
قیومی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که دولت تا این لحظه نگذاشته نانوایی‌ها ضرر کنند. شاید سود نانوایی‌ها کم شده باشد، ولی ضرر نکردند. بر همین اساس تا حصول نتیجه بازنگری و صدور مصوبه جدید، ملاک مصوبه قبلی است و هرگونه افزایش قیمت غیرقانونی است.

دادستان کل کشور مطرح کرد
اخراج یک دختر از مدرسه به علت عدم تمکن مالی کذب بود
  دادستان کل کشور از تعیین تکلیف حدود ۷ هزار انواع خودروی توقیفی در پارکینگ‌های سراسر کشور طی دو ماه گذشته خبر داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی در  نشست دیروز شورای عالی قوه قضاییه گفت: حدود ۷ هزار انواع خودرو توقیفی در پارکینگ‌های سراسر کشور طی دو ماه گذشته تعیین تکلیف شده است.
وی همچنین با اشاره به انتشار فیلمی در فضای مجازی که در آن یک خانم مدعی شده بود به علت عدم تمکن مالی در پرداخت شهریه، دخترش از مدرسه دولتی اخراج شده است، اظهار کرد: در نتیجه پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دادستان شهرستان مورد نظر، مشخص شد که این موضوع از اساس کذب می‌باشد و تولیدکننده فیلم، آن را برای یکی از شبکه‌های معاند خارج از کشور ارسال کرده است.

معاون امور زنان رئیس جمهور خبر داد؛
رونمایی از «سند خانواده» به‌زودی
  معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، از تدوین سند خانواده خبر داد و اعلام کرد که این سند در آینده‌ای نزدیک رونمایی می‌شود.
انسیه خزعلی در مراسم امضای تفاهم نامه با سازمان استاندارد، اظهارکرد: سند خانواده، یا سند خانواده استاندارد و تراز جمهوری اسلامی در دست تهیه است و در آینده نزدیک رونمایی می‌شود.
 وی ادامه داد: سند خانواده را بر مبنای سخنان رئیس جمهور در سازمان ملل در دست تدوین داریم و ان شاءالله در آینده‌ای نزدیک رونمایی می‌کنیم.
در همین راستا تفاهم نامه با سازمان استاندارد برای ارتقای کیفیت زیست خانواده انجام می پذیرد یکی از موارد مد نظر این تفاهم این است که خانواده‌ها در مراحل مختلف زندگی و در حیطه‌های گوناگون اجتماعی شرایط استاندارد را تجربه و شرایط مصرفی ، خدماتی و آموزشی استاندارد برایشان فراهم باشد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری همچنین درباره تفاهم نامه با سازمان ملی استاندارد، توضیح داد: در این تفاهم نامه به دنبال این هستیم که بسیاری از مسائل حوزه زنان از جمله رویداد ملی خانواده و فرهنگ را با استاندارد پیوند بزنیم و سازمان استاندارد در خصوص تدوین استاندارد کالاها و خدمات مختلف نیازهای زنان و خانواده را ببیند.
خزعلی با بیان اینکه باید از مخاطرات خانواده در ارتباط با مصارف غیر استاندارد پیشگیری کنیم، تاکید کرد: طی این تفاهم نامه قرار است در خصوص استفاده از کالاها و خدمات استاندارد در خانواده فرهنگ سازی شود تا منجر به ارتقای کیفیت زندگی و سلامت خانواده شود. تالیف کتب و مقالات، برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه‌های مشترک از جمله این اقدامات است که می‌تواند منجر به فرهنگ سازی شود.

معاون شهردار تهران خبر داد
پیشرفت بیش از ۳۰ درصدی فاز اول بوستان چهار باغ
  معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از پیشرفت بیش از ۳۰ درصدی فاز اول بوستان چهار باغ خبر داد و گفت: بوستان ۴۵هکتاری چهارباغ (باغ بهشت، باغ آفرینش، باغ دانش، باغ ایمان) در دو فاز عملیاتی خواهد شد.
حسین نظری در این باره اظهار کرد: فاز اول بوستان چهارباغ که مجموعه فرهنگی- هنری در مقیاس فرامنطقه ای، شهری و فراشهری(ملی) است در حال انجام است و تاکنون بیش از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
نظری با اشاره به موقعیت جغرافیایی سایت چهارباغ افزود: این سایت در محدوده منطقه ۳ (بین بزرگراه همت و رسالت) و در شمال مصلی بزرگ تهران واقع شده است. اراضی مذکور متعلق به مجموعه مصلی بزرگ تهران است و شهرداری تهران با همکاری و هماهنگی مجموعه مصلی سایت چهار باغ را به منظور استفاده شهروندان و نمازگزاران به بهره برداری خواهد رساند. در طراحی مجموعه چهار باغ انسجام کامل این بافت با سایر بخش‌ها مد نظر است و سعی شد حتی الامکان بهره گیری کامل از توپوگرافی منطقه در سایت اتفاق بیفتد و حداکثر زمین به فضای سبز اختصاص پیدا کند و در عین حال احداث بنا در حد ضرورت صورت گیرد. همچنین طراحی چهار باغ با حفظ اصول معماری ایرانی- اسلامی در عین نوآوری و ابتکار از معارف قرآن کریم و سایر متون دینی معتبر در طراحی این سایت استفاده خواهد شد.
وی با بیان اینکه مساحت این سایت حدود ۴۵هکتار است که در منطقه ۳ شهرداری تهران واقع شده است، گفت: ۵.۱۲ هکتار از این مساحت متعلق به باغ ایمان، ۹ هکتار متعلق به باغ آفرینش، ۷ هکتار متعلق به باغ دانش و ۱۲هکتار متعلق به باغ بهشت است.
️نظری ادامه داد: عملیات خاکی باغ های بهشت و ایمان، جاده پیرامونی و دیواره تصفیه خانه انجام و اجرای دیواره شمالی پوسته اتصال و خاکبرداری محل پارکینگ زیر پوسته در حال اجرا است.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در ادامه عنوان کرد: گونه‌هایی که قرار است در طراحی این سایت مورد استفاده قرار گیرد؛ گونه‌های بومی، مقاوم به کم آبی، سازگار و ماندگار با شرایط اقلیمی شهر تهران برای کاشت در این سایت مدنظر قرار گرفته شده است.
بر اساس گزارش سایت شهر، به گفته نظری، براساس پیش بینی های صورت گرفته؛ پوسته اصلی و باغ بهشت تا پایان امسال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

اجباری شدن نصب لِیبل روی پوشاک بانوان
  رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: امسال برای اولین بار پوشاک بانوان و کودکان را استاندارد و نصب لِیبِل به‌روی این پوشاک را اجباری کردیم.
مهدی اسلام پناه، در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با معاونت امور زنان و خانواده، در خصوص اقدامات این سازمان در حوزه زنان و خانواده با تاکید بر اینکه این تفاهم نامه می‌تواند منجر به مشارکت دادن بانوان در فعالیت‌های سازمان ملی استاندارد شود، اظهار کرد: امسال برای اولین بار پوشاک بانوان و کودکان استاندارد و لیبل را اجباری کردیم.
وی ادامه داد: سال گذشته ۸۱۱ کمیته متناظر بین المللی در دنیا تشکیل شد که سازمان ملی استاندارد جمهوری اسلامی ایران هم در آن حضور داشت و ۵۷ درصد آن با مشارکت زنان شکل گرفت.
اسلام پناه افزود: در شرایطی که شعار «زن زندگی آزادی» می‌دادند ما ما شعار «زن زندگی کیفیت» را می‌دادیم. بیش از ۶۰ درصد کارکنان ما خانم هستند و قریب به ۷۰۰ نیروی متخصص جذب خواهیم کرد که نقش خانم ها را در این جذب‌های جدید پررنگ خواهیم دید. بسیاری از مدیران کل ما زنان هستند که در دولت سیزدهم این درصد بیشتر شده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: در مسیر این تفاهم نامه می‌توانیم در خصوص انطباق استاندارد در مشاغل امور خانگی که عمدتا توسط بانوان مدیریت می‌شود، ایجاد ظرفیت توسعه کسب و کارهای خانواده محور با تولید محصولات ارگانیک، ایجاد اتاق مادر و کودک در بیمارستان‌ها و فرودگاه‌ها و... همکاری‌هایی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی نقش بانوان را خاص و در تراز انقلاب می‌داند، عنوان کرد: ۱۲ هزار و ۵۰۰ شرکت وابسته بخش خصوصی با ما همکاری می‌کنند که برخی از این شرکت‌ها ۲۰۰۰ پرسنل دارند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه