سود 2 تومانی بیمه نوین
برای هر سهم
مبلغ ۲۰ ریال به ازای هر سهم از محل سود قابل تقسیم در مجمع بیمه نوین تصویب رسید. به گزارش کائنات؛ در مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت، عیسی شهسوار خجسته؛ رئیس هیأت مدیره بیمه نوین به عنوان رئیس مجمع، معصومه ملاصالحی به نمایندگی از بانک اقتصاد نوین و مهدی نزادی نوشآبادی به نمایندگی از تأمین سرمایه نوین؛ به عنوان ناظران مجمع و همچنین شقایق دیلمیپور، مدیر مالی بیمه نوین به عنوان دبیر جلسه، توسط حاضران انتخاب شدند.
پس از استماع گزارش هیأت مدیره و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی و پاسخ به موارد مطروحه سهامداران، صورتهای مالی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ توسط سهامداران به تصویب رسید.
همچنین تخصیص مبلغ ۲۰ ریال به ازای هر سهم از محل سود قابل تقسیم، نیز در این مجمع به تصمیم گیری و تصویب رسید.
بر اساس این گزارش؛ در بخشی از مجمع عمومی عادی سالانه شرکت، حسین کریمخان زند؛ مدیرعامل بیمه نوین به ارائه گزارش هیأت مدیره و عملکرد این شرکت در سال ١۴۰۱ پرداخت.
وی با اشاره به آنکه در سال گذشته بیش از ۱۰۱ درصد از اهداف فروش پیش بینی شده برای شرکت تحقق یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۱ موفق شدیم بیش از ۴۹ درصد رشد در حق بیمه صادره و ۴۴ درصد رشد نیز در درآمدهای سرمایه گذاری شرکت، کسب کنیم. همچنین یکی از استراتژیهای اصلی بیمه نوین توسعه خرده فروشی است به طوریکه سال گذشته در بخش خرده فروشی ۶۰ درصد رشد داشته ایم. در بخش بیمه گذاران بزرگ نیز با چهار بانک بزرگ کشور همکاری داشته ایم.
کریم خان زند همچنین با اشاره به سهم هر یک از رشتههای بیمه ای در سبد پرتفوی بیمه نوین گفت: رشته بیمههای آتش سوزی ۹٫۲ درصد و باربری ۸٫۳ درصد از سهم پرتفوی بیمه نوین را در سال گذشته به خود اختصاص داده اند که این ارقام بر اساس آمار منتشر شده از میانگین صنعت بیمه بالاتر هستند.
شایان ذکر است؛ در پایان مجمع با رأی سهامداران، بار دیگر مؤسسه حسابرسی فاطر به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و مؤسسه حسابرسی ایران مشهود به عنوان حسابرس و بازرس قانونی علیالبدل و روزنامه اطلاعات نیز، بهعنوان روزنامه کثیرالانتشار، انتخاب شدند.
بانک تجارت امکان اقاله
املاک مسکونی
به مالکان قبلی را فراهم کرد
امکان بازگرداندن املاک مسکونی مشتریانی که نسبت به بازپرداخت تسهیلات خود به بانک تجارت اقدام نکرده و املاکشان بهعنوان وثیقه به بانک منتقل شده است با شرایطی خاص فراهم شد.
به گزارش کائنات، بر اساس مفاد بخشنامه شماره 283144/01 مدیریت کل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منضم به الحاقیه ماده (11) دستورالعمل نحوه واگذاری اموال مازاد موسسات اعتباری و تبصرههای ذیل آن، امکان مسترد کردن املاک مسکونی به مالکان قبلی آنها بدون برگزاری مزایده و در قالب اقاله تحت شرایط زیر فراهم شده است.
1- ارائه درخواست کتبی مالک قبلی به مؤسسه اعتباری.
2- ارزش روز ملک مسکونی حداکثر معادل یکصد میلیارد ریال.
3- مالک قبلی در زمان ارائه درخواست فاقد ملک مسکونی دیگری باشد.
4- موافقت بانک با اقاله ملک مسکونی.
5- مشمولین شرایط مندرج در این ماده که ملک مسکونی آنها قبل از ابلاغ این ضوابط و در ازای مطالبات بانک ناشی از اعطا/ایجاد تسهیلات و تعهدات، تملک شده است، صرفنظر از تاریخ تملک ملک از سوی بانک، حداکثر شش ماه پس از ابلاغ آن مهلت دارند که درخواست خود را برای اقاله به مؤسسه اعتباری تسلیم کنند.
6- استرداد املاک مسکونی تملک شده پس از ابلاغ این ضوابط به مالک قبلی و در چارچوب شرایط مقرر در آن، صرفاً تا یک سال پس از تاریخ تملک (تاریخ تنظیم سند انتقال به نام مؤسسه اعتباری) آن املاک مجاز خواهد بود.
مشمولان شرایط اعلامی برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شعبی که تسهیلات خود را از آنجا دریافت کردهاند مراجعه کنند.