سعید معروف به ایران نیامد
بغض ملی بیشتر شد
حامد داراب زاده - کاپیتان تیمملی والیبال عازم ینگه دنیا شد. سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال بعد از حذف از المپیک تصمیم گرفت تا به تهران سفر نکند. او برای تعطیلات عازم کشور آمریکا شده است. معروف هنوز با هیچ رسانه ای مصاحبه نکرده. مشخص نیست او به کارش در تیم ملی ادامه دهد و یا با خداحافظی خود، شایعات را تائید کند.
امیر خوشخبر سرپرست تیم ملی والیبال از اوضاع و احوال کاپیتان تیم ملی بعد از تجربه حذف تلخ از المپیک خبر داد.
تیم ملی والیبال ایران با دو برد و سه باخت پیاپی در المپیک توکیو حذف تلخی را تجربه کرد و حواشی و تبعات زیادی پس از این شکست برای تیم ایران به وجود آمده است.سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال ایران که جزو برترین پاسورهای والیبال جهان محسوب میشود در این تورنمنت نیز روی هم رفته عملکرد قابل قبولی داشت اما پس از شکست نزدیک مقابل ژاپن میزبان یکی از تلخ ترین اتفاقات دوران ورزشی خود را تجربه کرد و با اشکهایش صحنه تلخی برای والیبال دوستان رقم زد.
حال خوشخبر سرپرست تیم والیبال ایران خبر «ورزش سه» مبنی بر خداحافظی سعید معروف را به نوعی تایید کرد و ضمن تایید نیامدن او همراه تیم به ایران و سفرش به آمریکا، به خبرنگار ما گفت: از حال و هوای سعید معروف این طور برمیآمد که او رفت که دیگر به تیم ملی برنگردد!
او اضافه کرد: من به دلیل نزدیکی و کار کردن در سالهای سال با معروف دلم نیامد پس از حذف و در این شرایط شخصا از او سوال کنم اما آنطور که معلوم است ترک اردوی تیم ملی و سفر معروف از توکیو به امریکا برگشتی به تیم ملی نخواهد داشت.
خوشخبر در پایان گفت: امیدوارم در طی روزهای آینده این التهاب به وجود آمده کم شود و همه چیز آرام شود تا ببینیم میتوانیم شاهد تغییر تصمیم او باشیم یا خیر.
* باید منت سعید معروف را بکشیم
پوریا فیاضی بازیکنی که سالها در تیم ملی بوده و در آخرین تجربهاش در لیگ ملتها نیز با الکنو کار کرده بود پس از حذف ایران جامعه والیبال را به پرهیز از تصمیمات و حرفهای احساسی دعوت کرد.
فیاضی در خصوص این روزهای تلخ والیبال گفت:من فقط به عنوان یک بازیکن کوچک که در تیمملی سالها بازی کرده است میخواهم بگویم که الان احساسات ممکن است روی نظرات و تصمیمات غلبه کند و باید از این برهه که حال جامعه والیبال خوب نیست عبور کنیم ما همه امید داشتیم تیم صعود کند ولی این اتفاق نیفتاد ولی الان بخواهیم نظرات انتحاری بدهیم و بگوییم فلان بازیکن ها باید بروند و فلانیها نسل آینده را تشکیل دهند خوب نیست.
او افزود:هیچ موقع والیبال ما این قدرت را ندارد که یکدفعه پوست اندازی کند و باید همیشه با تجربه ها در تیم باشند که به جوانان کمک کنند با تجربه های تیم ما در شرایط بدنی نیستند که بخواهند کنار بروند و میتوانند بمانند. الان تیمهای قدرتمند دنیا به تورنمنت های حساس میرسند با تجربه ها را میآورند وقتی با تجربه های ما بهترزن های لیگ جهانی بودند. ما باید منت سید موسوی و سعید معروف را بکشیم که برایمان بازی کنند. ما اگر تیم ملی داشتیم که میتوانستیم یک دفعه همه را کنار بگذاریم و ضربه نخوریم مشکلی نداشتیم ولی تیم ملی همیشه از بازیکنان با تجربه در ترکیبش استفاده کرده است و دو سه تا جوان کنار با تجربه ها قدرتمند شدند.
او در خصوص سعید معروف، ناراحتی شدیدش و احتمال خداحافظی او گفت:من پدرم بغض کرده بود وقتی سعید معروف و گریه هایش را دید. اگر کسی بخواهد به تیم ملی یا دوران حرفهای خودش پایان دهد میخواهد با کسب یک جام این اتفاق بیفتد. من تصمیم شخصی معروف را نمیدانم اما میدانم که تمام ملت ایران با تمام عشقی که به تیم ملی داشتند بغض کردند و عصبانی شدند اما درکل همه دارند برای این پرچم تلاش میکنند.موهایی که روی سر معروف سفید شده بیشترآن به خاطر والیبال بوده است و زندگیاش را برای تیم ملی گذاشته است. دوست دارم که معروف ادامه دهد و بعد از کسب یک کاپ یا یک مدال جهانی و یا آسیایی کار خودش را پایان دهد.
رفع انحصار از وکالت و سردفتری؛
صلاحیتسنجی عادلانه در راه است
رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار گفت: اساسا انحصار اگر قرار باشد که در بازاری ماندگار باشد، اقتصاد در آن بازار پوک شده و از بین خواهد رفت. لذا قاعده رو به رشد این است که انحصار از بین برود.
انحصار در هر بازار و صنفی سبب ایجاد رانت و فساد و در نتیجه کاهش کیفیت محصولات و ارائه خدمات خواهد شد، متأسفانه در حوزه وکالت و سردفتری همچنان سخت گیری های نابجا و قوانین انحصاری برای ورود افراد ذی صلاح به این حوزه وجود دارد که اخیر موضوع جلسات کمیسیون جهش تولید است دیگر موضوع جلسات کمیسیون جهش تولید حذف انحصار از تمامی کسب وکارها با اجرای راهبرد ثبت محوری شدن بسیاری از کسب وکارهاست.
* رفع انحصار از وکالت و سردفتری
در این زمینه، علی فیروزی رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد و کارشناس اقتصادی در خصوص رفع انحصار از وکالت و سردفتری گفت: موضوع سردفتری و وکالت دارای انحصار مشهود هستند و در طرح جدید مجلس قرار بر برداشتن انحصار این کسبوکارها است. هر چه که در موضوع سردفتری و موضوع وکالت مطرح شده و در کمیسیون جهش تولید مصوب شد، این دو جمله است که طبق قانون قرار بر ظرفیتگذاری نیست و قرار بر صلاحیتسنجی است، باید برای رفع انحصار و اصلاح صحیح مجوز وکالت و سردفتری باید یک صلاحیتسنجی عادلانه باشد. وی با اشاره به برگزاری آزمون وکالت افزود: برنامه این است که آزمون وکالت را سازمان سنجش به صورت سالانه برگزار کند و اگر داوطلبی هفتاد درصد از امتیاز یک درصد اول آزمون را بدست آورد، عملاً به عنوان تأیید صلاحیت شده در نظر گرفته شود. این کارشناس اقتصادی در خصوص جزئیات جلسه کمیسیون جهش تولید، عنوان کرد: در این جلسه مخالفان و ذینفعان انحصار در وکالت حضور داشتند، همچنین در این جلسه تعدادی از کانون سردفترها، کانون وکلا، تعدادی از نمایندگان محترم مجلس، وزارت محترم اقتصاد و دارایی، نمایندگانی از مرکز پژوهشهای مجلس و اتاقهای تعاون و بازرگانی حاضر بودند. دیگر اینکه نمایندههایی از سازمانهای دولتی ازجمله سازمان ثبت و احوال و معاونت حقوقی قوهی قضائیه در جلسه حضور داشتند. فیروزی در خصوص امید رفع انحصار از وکالت و سردفتری مشابه مجوز تأسیس داروخانهها، گفت: اساساً انحصار اگر قرار باشد که در بازاری ماندگار باشد، اقتصاد در آن بازار پوک و از بین خواهد رفت. از بین رفتن اقتصاد در هر بازار منجر به فساد و ناکارآمدی در آن بازار میشود که در نتیجه کاهش کیفیت را بدنبال خواهد داشت، لذا قاعدهی رو به رشد و رو به تکامل این است که انحصار از بین برود و اساساً انحصار در هیچ بازاری ماندگار نیست.
* ثبت محوری شدن کسب و کارها
رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد در خصوص ثبت محوری شدن کسب و کارها، توضیح داد: یک سری از مجوزها هستند که اگر استانداردهای لازم توسط متقاضی انجام کسب و کار رعایت شود و در این باره تعهد از متقاضی گرفته شود، این امکان وجود دارد که شروع فعالیت متقاضی منوط به مجوز گرفتن نباشد. وی افزود: متقاضی با ثبت نوع و مکان فعالیت و دادن تعهد رسمی در خصوص رعایت استانداردهای لازم که باید برای انجام آن کسب و کار اتفاق بیفتد، بطور مثال در یک کسب و کاری ممکن است استاندارد این باشد که محل فعالیت بایستی تا سقف سرامیک یا سنگ شده باشد یا مسئول بهداشتی داشته باشد.
فیروزی تاکید کرد: بنابراین فعالیت باید منوط به مجوز نباشد و با ثبت فعالیت در درگاه ملی مجوزهای کشور کسب وکار آغاز شود ولی در صورت عدم رعابت مواردی که تعهد داده و اعلام کرده است، یک برخورد جدی باید با آن شخص انجام شود، چراکه آن شخص حس مسئولیت مدنی او به اندازهای نیست که حاکمیت بخواهد به آن اعتماد داشته باشد.