روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 دوشنبه 17 شهريور - شماره 4906

افزایش تولید و تحقق ۱۰۵ درصدی تعهدات در شركت بهره‌برداری نفت و گاز كارون

 شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون طی یک سال گذشته موفق شد ۱۰۵ درصد اهداف و برنامه تولیدی خود را محقق کند و با اجرای اقدامات ترمیمی، تعمیری و توسعه‌ای به حد نصاب ۲۶۳ هزار بشکه افزایش/نگهداشت تولید نفت دست یابد. شایان ذکر است که از این میزان، ۲۰۸ هزار بشکه (حدود ۸۰ درصد) حاصل اقدامات ترمیمی بوده که منجر به ثبت تراز جدید تولید یک میلیون بشکه / روز نفت گردید.
مهندس حسن شهرویی مدیرعامل این شرکت با اشاره به رشد ۱۵ درصدی فعالیت‌های ترمیمی در حوزه عملیات لوله‌مغزی سیار نسبت به سال گذشته گفت:
«در یک سال اخیر حدود ۱۲۶۰ دکل/روز عملیات سرچاهی توسط دستگاه‌های لوله‌مغزی سیار انجام شده است.»
وی افزود: «راه‌اندازی فاز دوم نمک‌زدایی متمرکز با حضور وزیر محترم نفت در بهمن‌ماه ۱۴۰۳،  اجرای اصلاحیه های فراورشی از جمله احداث خط لوله ۲۴ اینچ جدید از واحد بهره برداری شماره-۱ اهواز به واحد نمکزدائی متمرکز، نصب و راه اندازی چهار دستگاه تلمبه در ایستگاه چندفازی اهواز-۴، تعویض شیرآلات معیوب تاج ۱۲ حلقه چاه مجاور مناطق حساس بدون حضور دکل، رفع اشکال تجهیزات درون‌چاهی شش دستگاه تلمبه ESP و تعمیرات اساسی/تعویض ۳۸ دستگاه مولد تلمبه SRP از جمله مهم ترین اقداماتی است که منتج به حفظ و افزایش تولید این شرکت شده است .»
وی همچنین جمع‌آوری بیش از ۹۰ درصد گازهای همراه و کاهش گازسوزی به حدود ۱۰ درصد را از مهم‌ترین اقدامات شرکت در صیانت از محیط زیست در اطراف کلانشهر اهواز عنوان کرد.
 مهندس شهرویی در پایان ضمن پاسداشت و ارج نهادن به تلاش و زحمات شبانه روزی کارکنان زحمتکش شرکت کارون، اظهار داشت: بدینوسیله از حمایتها و پشتیبانی مستمر مدیر عامل محترم شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، مدیریت امور فنی بدلیل برنامه ریزی و اختصاص خدمات ترمیمی در راستای تسریع در راه اندازی چاهها و  سایر مدیریتهای ستادی در راستای تحقق اهداف تولیدی شرکت کارون، نهایت سپاس و قدردانی بعمل می آید.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه