روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 چهارشنبه 15 مرداد - شماره 4886

وفاق در پارلمان شهری هشتگرد برای ارتقاء خدمات به شهروندان

 ساوجبلاغ – سیروس رنجبرکهن:- جلسه انتخاب هیات رئیسه ششمین دوره شورای اسلامی شهرهشتگرد در پنجمین سال خود با حضور نمایندگان محترم فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ در صحن شورای اسلامی شهرهشتگرد برگزار شد. به گزارش خبرنگار ما در این جلسه پس از رأی‌گیری برای انتخاب اعضای هیات رئیسه: جناب آقای محسن فیروز‌زارع با اکثریت آرا به عنوان رئیس شورای اسلامی شهر هشتگرد برای سال پنجم دوره ششم شواری اسلامی شهر هشتگرد و جناب آقای بهروز افشاری نیز با اکثریت  آرا به عنوان نایب رئیس شورای شهر هشتگرد انتخاب شدند. بنا بر این گزارش با انتخاب جناب آقای محمد رضا کاشف به عنوان مسئول امور مالی و جناب آقای حامد صمغ آبادی به عنوان منشی اول ترکیب هیات رئیسه سال پنجم فعالیت ششمین دوره شورای اسلامی شهر هشتگرد تکمیل شد. مهندس محمدرضا کاشف رئیس سابق شورای اسلامی شهرهشتگرد در این جلسه طی سخنانی ، ارائه خدمات خوب و مطلوب به شهروندان را حاصل همدلی و اتحاد اعضای شورا و حمایت ایشان از شهردار محترم  همچنین تلاش شبانه روزی وی ، معاونین و مسئولین واحدها و کارکنان شهرداری دانست.
وی در پایان مجموعه شورای اسلامی شهر هشتگرد را شورایی متحد و یکدل با هدف خدمت به شهروندان عزیز برشمرد و برای اعضای جدید هیئت رئیسه آرزوی موفقیت نمود.

132 هکتار  پروژه آماده سازی معابر
در شهر بوشهر کلنگ زنی می شود
 بوشهر-رضا حیدری : مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت : چهار پروژه عمرانی در راستای آماده سازی معابر معادل 132 هکتار در شهر بوشهر ، با هدف تسهیل اجرای طرح نهضت ملی مسکن، در هفته دولت کلنگ زنی می شود.
اصغر کشوریان مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر با اعلام این خبر ، اظهار کرد : در راستای توسعه زیرساخت های عمرانی و پشتیانی از طرح نهضت ملی مسکن، چهار پروژه آماده سازی معابر 132 هکتار در شهر بوشهر در هفته دولت کلنگ زنی می شود. کشوریان افزود : این پروژه ها شامل آماده سازی معابر در زون های A ،B و C2 اراضی 450 هکتاری بوشهر هستند که از مهم ترین اراضی در برنامه های ساخت مسکن ملی در شهر بوشهر به شمار می روند . وی افزود : همچنین اجرای بلوار 45 متری غدیر که یکی از محورهای اصلی توسعه ای در این منطقه محسوب می شود، از دیگر پروژه هایی است که عملیات اجرایی آن به زودی آغاز خواهد شد. کشوریان با اشاره به مساحت پروژه ها گفت : معابر مورد نظر، در مجموع 132 هکتار که زون A 16.7 و زون B 93.9 و زون C2 21.8 هکتار را در بر می گیرند و اجرای آنها نقش موثری در تسریع روند احداث واحدهای نهضت ملی مسکن خواهد داشت. مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر در ادامه خاطر نشان کرد : این پروژه ها با هدف ارتقای زیرساخت های شهری، افزایش دسترسی و تسهیل در خدمات رسانی در مناطق جدید مسکونی بوشهر به مرحله اجرا در می آیند.
کشوریان بیان کرد : اعتبار این پروژه ها از محل مولد سازی و درآمد این اداره کل می باشد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه خبر داد:
 تردد ۱۱۸ هزار و ۶۵۸ زائر از پایانه مرزی خسروی
در ایام اربعین
مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از تردد ۱۱۸ هزار و ۶۵۸ زائر از پایانه مرزی خسروی از ابتدای ماه صفر تاکنون خبر داد.
یزدان خسروی مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه ضمن اشاره به روند افزایشی تردد زائران اربعین از پایانه مرزی خسروی، گفت: از ابتدای ماه صفر، ۱۱۸ هزار و ۶۵۸ زائر از این پایانه برای زیارت عتبات عالیات در عراق عبور کرده‌اند. در طی ۲۴ ساعت گذشته نیز، ۳۴ هزار و ۵۹۵ نفر از مرز خسروی عبور کرده‌اند که از این تعداد، ۳۱ هزار و ۹۷۰ نفر زائر اربعین بوده‌اند و ۱ هزار و ۸۸۵ نفر از زیارت بازگشته‌اند.
وی افزود: با توجه به افزایش حجم ترددها در ایام اربعین، تمام تلاش‌ها به‌منظور تسهیل عبور و مرور زائران در این پایانه مرزی ادامه دارد. اقدامات نظارتی و خدماتی به‌طور شبانه‌روزی انجام می‌شود تا زائران با اطمینان و امنیت کامل سفر خود را انجام دهند.
مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه در ادامه از آمادگی کامل تمامی نیروها و دستگاه‌های ذی‌ربط برای مدیریت تردد زائران خبر داد و تاکید کرد: همه امکانات برای فراهم آوردن شرایطی مطلوب جهت عبور و مرور زائران فراهم شده و هماهنگی‌ها برای تسریع در روند تردد همچنان ادامه دارد.
یزدان خسروی همچنین با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی به‌موقع و دقیق به زائران اربعین حسینی، گفت: مرکز مدیریت راه‌ها از طریق سامانه ۱۴۱ به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات هموطنان و ارائه آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی منتهی به مرز خسروی است. زائران می‌توانند پیش از عزیمت به مرز، با این سامانه تماس گرفته و از شرایط مسیر اطلاع حاصل کنند تا سفر ایمن و روانی داشته باشند.

توسط شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان:
پروژه بهسازی و تعمیر جاده مسجدسلیمان به هفتكل حدفاصل پل تمبی تا پل سی مایلی در حال انجام است
,عمليات بهسازي و تعمير جاده مسجدسليمان به هفتكل حدفاصل پل تمبي تا پل سي مايلي از سوي شركت بهره برداري نفت و گاز مسجدسليمان در حال انجام است.
عمليات بهسازي و تعمير جاده مسجدسليمان به هفتكل حدفاصل پل تمبي تا پل سي مايلي( جاده دسترسی به تاسیسات و میدان نفتی هفتکل) از سوي شركت بهره برداري نفت و گاز مسجدسليمان  در حال انجام است.
اين پروژه عام المنفعه با اعتباري بالغ بر 070/1  ميليارد ريال,  به طول 32/2 كيلومتر  و عرض 5/7 متر اجرا می شود. از جمله اقدامات پیش‌بینی شده در این طرح می‌توان به احداث کانال سنگی، دیوار حائل سنگی و تعمیر و بهسازی 64 دستگاه پل در طول مسیر اشاره کرد. با اجرای این پروژه که هم‌اکنون دارای 14 درصد پیشرفت فیزیکی است، مسیر ایمن‌تری در اختیار عموم شهروندان، مسافران عبوری و به ‌ویژه ساکنین روستاهای واقع در این محدوده قرار خواهد گرفت.

«اینوا» و خلق ارزش در آذربایجان غربی؛
زنجیره ارزش گلوکز در آذربایجان غربی با
  نوسازی و احیای ۴ واحد راکد؛ تکمیل می شود
 با سرمایه‌گذاری خلق ارزش ۲هزار و ۲۴۰ میلیارد تومانی برای احیای ۴ واحد راکد صنعتی و تولیدی؛ زنجیره تولید گلوکز در آذربایجان غربی تکمیل می شود.  سخاوت خیرخواه، سرپرست صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی از احیای ۴ واحد راکد صنعتی‌ـ‌تولیدی در استان خبر داد و گفت: این واحدها که بین یک تا ۱٠ سال راکد بودند، روز شنبه ۱۱ مرداد ماه با حضور رضا رحمانی، استاندار آذربایجان غربی وبا هدف تکمیل زنجیره ارزش تولید گلوکز و مشتقات آن به چرخه تولید بازمی‌گردند. وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این طرح‌ها بالغ بر ۲۲۴۰۰ میلیارد ریال است، افزود: با احیای این واحدها، برای ۳۲۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد. دکتر خیرخواه ادامه داد: در این زنجیره تولید، محصولاتی همچون گلوکز نشاسته؛ پنتوزان، دکستروز، مالتو دکسترین و نشاسته اصلاح‌شده به عنوان مواد میانی تولید و در نهایت، آب‌نبات، تافی و محصولات شکری به عنوان محصول نهایی روانه بازار خواهند شد. سرپرست صمت استان، احیای واحدهای راکد و ایجاد زنجیره‌های ارزش را از اولویت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برشمرد و گفت: تمرکز ما بر تکمیل زنجیره‌های تولید و افزایش بهره‌وری از ظرفیت‌های موجود استان است تا هم ارزش افزوده ایجاد شود و هم اشتغال مولد شکل گیرد.
وی همچنین بااشاره به اینکه احیای واحدهای راکد جزو بسته‌های سرمایه‌گذاری در همایش اینوا (همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی) ارائه شده بود،اظهار کرد: احیای واحدهای راکد نشان‌دهنده تأثیرگذاری عملی رویداد « اینوا» در فعال‌سازی ظرفیت‌های صنعتی استان است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه