روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1404 دوشنبه 13 مرداد - شماره 4884

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛

شناسایی۴۰ پروژه مسکنی معضل‌دار در کشور

 معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از شناسایی حدود ۴۰ پروژه معضل‌دار در سطح کشور خبر داد و گفت: روند پیگیری این معضل‌ها به‌صورت ویژه دنبال خواهد شد.
به گزارش کائنات، حبیب‌الله طاهرخانی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در جلسه پایش پروژه‌های حمایتی مسکن اظهار کرد: این پروژه‌ها به دلایلی نظیر زمان‌بر شدن اجرا، مواجهه با معارضات، ضعف پیمانکار یا تأخیر در تأمین مالی با چالش مواجه شده‌اند.
وی افزود: به همین منظور، برای این پروژه‌ها مدیر مشخصی تعیین شده و روند پیگیری آنها به‌صورت ویژه دنبال خواهد شد تا با رفع موانع، سرعت ساخت نیز افزایش یابد.
معاون مسکن ضمن ارائه گزارش و بررسی عملکرد استان‌ها در طرح‌های حمایتی مسکن، اعلام کرد: با هدف افزایش شفافیت و تسریع در تصمیم‌گیری، جلسات هماهنگی با مدیران مربوطه به صورت منظم و هر دو هفته یک‌بار برگزار خواهد شد تا وضعیت پروژه‌ها در بازه‌های زمانی کوتاه‌تری رصد و بررسی شود.
این مقام مسئول با اشاره به محورهای اصلی این پیگیری‌ها، افزود: پروژه‌های فعال، طرح‌هایی که قرارداد مشارکت مدنی دارند و همچنین پروژه‌هایی که نیازمند تأمین زیرساخت‌ها و خدمات شهری هستند، به‌صورت دقیق بررسی و در صورت لزوم تصمیمات لازم برای رفع موانع آنها اتخاذ می‌شود. طاهرخانی در پایان با تأکید بر پیگیری‌های ویژه وزارتخانه، بیان کرد: امیدواریم با هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و نظارت دقیق‌تر، روند احداث واحدهای مسکونی در طرح مسکن ملی با شتاب بیشتری پیش برود. گفتنی است که ادامه این نشست بر هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و نظارت دقیق‌تر برای تسریع در روند احداث واحدها تاکید شد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه