معاون بانک کشاورزی مطرح کرد؛
خدمت مستمر در جنگ ١٢ روزه الگوی تابآوری در مدیریت بحران
معاون مدیرعامل بانک کشاورزی در حوزه بازاریابی و هماهنگی امور شعب، با تأکید بر نقش راهبردی و تاریخی این بانک در حفظ پایداری اقتصاد کشور و امنیت غذایی، از تداوم خدمترسانی بیوقفه بانک کشاورزی در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی خبر داد و آن را الگویی از تاب آوری شبکه بانکی در شرایط بحران دانست.
به گزارش کائنات، الله داد محمدی مفرد با اشاره به قدمت ۹۲ ساله بانک کشاورزی و نقش بیبدیل آن در پشتیبانی از تولید ملی، اظهار داشت: بانک کشاورزی، در تداوم سنت همیشگی همراهی با مردم در سختترین شرایط، در روزهای دشوار جنگ ۱۲ روزه نیز مأموریت خود در تأمین مالی بخش کشاورزی و پشتیبانی از اقتصاد کشور را بیوقفه دنبال کرد و در سراسر کشور به ارائه خدمات بانکی پرداخت.
وی افزود: در طول ایام بحران، تمامی شعب بانک کشاورزی در سراسر کشور به استثنای تهران با حضور ۱۰۰ درصدی کارکنان فعال بودند و خدماترسانی به مشتریان بدون هیچگونه وقفهای ادامه داشت؛ شعب تهران نیز از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ خرداد، با حضور 100 درصدی و از تاریخ ۲۸ خرداد تا ۵ تیر با ۳۰ درصد ظرفیت شعب و حضور ۵۰ درصد پرسنل، به فعالیت خود ادامه دادند.
محمدی مفرد تصریح کرد: در مجموع روزانه 1702 شعبه با حضور 13511 نفر از کارمندان در شهرستان ها و 44 شعبه با حضور 678 نفر از پرسنل در تهران در اوج شرایط بحران مشغول ارائه خدمت به مشتریان گرامی در شعب بوده اند.
معاون مدیرعامل بانک کشاورزی همچنین با اشاره به فعالیت شبانهروزی ادارات ستادی گفت: ۲۲ اداره ستادی بانک نیز با برقراری شیفت کاری و با حضور ۵۰ درصدی کارکنان، در تمام مدت بحران فعال بودند. این تلاشها گواهی روشن بر عزم بانک کشاورزی برای ایستادن کنار مردم و دغدغه مندی این بانک برای تداوم رونق اقتصادی کشور در سختترین شرایط است.
وی در پایان تأکید کرد: بانک کشاورزی خود را متعهد به خدمترسانی در هر شرایطی میداند و استمرار خدماترسانی در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، نمودی روشن از این باور و مأموریت تاریخی بانک در حمایت از پایداری سفره هموطنان و امنیت غذایی کشور است.
بانک ملت در سیستان و بلوچستان مدرسه می سازد
بانک ملت در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود با مشارکت سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور، فرآیند ساخت و تکمیل مدرسه در شهرستان خاش استان سیستان و بلوچستان را آغاز کرد.
به گزارش کائنات، بانک ملت در راستای ایفای نقش مسوولیت های اجتماعی خود و توسعه علم و دانش و تامین فضاهای آموزشی در مناطق کمتر برخوردار کشور، به انعقاد تفاهمنامه با سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور برای مشارکت در ساخت و تکمیل مدرسه 6 کلاسه در روستای قادرآباد از توابع شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان اقدام کرد.
بر اساس این گزارش، بانک ملت تاکنون در ساخت بیش از 84 مدرسه در مناطق مختلف کشور مشارکت داشته و به عنوان یکی از بزرگ ترین خیران مدرسه ساز کشور شناخته می شود. این گزارش حاکی است، بانک ملت مشارکت در نهضت مدرسه سازی را به عنوان یکی از راهبردهای اصلی در بحث مسوولیت های اجتماعی، در برنامه های خود قرار داده است.
ترکیب پرتفوی بیمه «ما»
بهینه شده است
مقایسه ترکیب پرتفوی شرکت بیمه "ما" با ترکیب پرتفوی کل صنعت بیمه نشان می دهد که پرتفوی این شرکت به نفع رشته های کم خسارت و در عین حال سودآور، بهینه شده است.
به گزارش کائنات، متوسط نسبت خسارت صنعت بیمه در سال گذشته به بیش از 58 درصد رسید و از این رو در یک نگاه کلی می توان گفت رشته های دارای نسبت خسارت کمتر از این رقم، ریسک کمتری را به شرکت های بیمه تحمیل می کنند.
از سوی دیگر فروش بیشتر در رشته های عمر و زندگی و کاهش سهم بیمه نامه های پرریسک مانند بیمه شخص ثالث و درمان، فرایندی است که سالهاست در صنعت بیمه به طور جدی پیگیری می شود.
نگاهی به ترکیب پرتفوی شرکت بیمه "ما" و مقایسه آن با کل بازار بیمه کشور از آن حکایت دارد که استراتژی فروش این شرکت برای افزایش سهم رشته های کم ریسک و کاهش سهم رشته های پرریسک به نتایج قابل قبولی رسیده است.
در حالی که رشته درمان به پاشنه آشیل صنعت بیمه تبدیل شده و خسارات زیادی را به صنعت تحمیل کرده است، شرکت بیمه "ما" با کاهش قابل ملاحظه سهم این رشته توانسته است به درستی آن را مدیریت کند.
سهم رشته پر زیان شخص ثالث از پرتفوی شرکت بیمه "ما" نیز به کمتر از نصف سهم این رشته از کل صنعت بیمه کاهش یافته است، اما در نقطه مقابل این شرکت موفق شده است بیش از سه برابر متوسط سهم صنعت بیمه از بیمه های زندگی را به این رشته اختصاص بدهد.