معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر:
وصول مطالبات موتور محرکه صنعت برق است
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در نشست هفتگی گذر از اوج بار تابستان ۱۴۰۴، بر مدیریت بار به عنوان یک کار تخصصی تأکید کرد و با اشاره به توصیههای وزیر نیرو در خصوص مدیریت بار و اطلاعرسانی دقیق در این زمینه گفت: لازم است شرکتهای توزیع با جدیت و تمام توان روی این موضوع تمرکز کنند.
به گزارش کائنات، در این نشست که به صورت ارتباط برخط با مدیران عامل شرکتهای توزیع نیروی برق سراسر کشور برگزار شد، محسن ذبیحی به تشریح اهمیت وصول مطالبات در شرکتهای توزیع برق پرداخت و بر لزوم اهتمام شرکتها در این زمینه تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: ضروری است شرکتهای توزیع برق کشور از تمامی ظرفیتها و روشهای پیش بینی شده برای وصول مطالبات استفاده کنند، اما با توجه شرایط کشور و روزهای سختی که مردم پشت سر گذاشتهاند، ضروری است رعایت حال مشترکین به عمل آید.
وی در ادامه با اشاره به موضوع بدمصرفی و مشترکین پرمصرف گفت: بر اساس برنامههای وزارت نیرو مقرر شده با مشترکین بدمصرف تجاری و خانگی برخورد جدی شده و در همین ارتباط لوازم اندازه گیری مشترکین پر مصرف خانگی هم ۱۵ روزه قرائت شود، بنابر این شرکتهای توزیع باید اقدامات انجام شده در خصوص این موضوعات را نیز گزارش کنند.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در عین حال خواستار پیگیری احداث نیروگاههای خورشیدی در ادارات و همچنین مبارزه جدی با برقهای غیر مجاز شد.
یادآوری میشود در ابتدای این جلسه قاسم شهابی قائم مقام معاونت هماهنگی توزیع توانیر گفت: در روزهای اخیر به علت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برخی فعالیتهای شرکتهای توزیع از جمله قرائت کنتور و وصول مطالبات با وقفه مواجه شد که انتظار میرود شرکتها با عادی شدن شرایط سریعتر به روال قبلی بازگشته و تلاش مضاعف برای رسیدن به شرایط مطلوب را داشته باشند.
همچنین در این جلسه رضا کفیلی مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شرکت توانیر ضمن قدردانی از زحمات همکاران به جهت مدیریت بار و عدم خاموشی در روزهای تاسوعا و عاشورای، گزارشی از وضعیت شبکه در روزهای سخت اخیر ارائه کرد.
مدیرعامل برق منطقهای تهران عنوان کرد؛
استخراج غیرقانونی رمزارز باری مضاعف بر دوش شبکه برق
مدیرعامل برق منطقهای تهران گفت: پدیده استخراج غیرقانونی رمزارز بهعنوان یکی از عوامل اثرگذار در افزایش بیرویه مصرف برق بار مضاعی به صنعت برق وارد کرده است.
به گزارش کائنات، فرهاد شبیهی با اشاره به تاثیر مخرب پدیده استخراج غیرقانونی رمز ارز گفت: پدیده شوم استخراج غیرقانونی رمزارز، بهویژه در ایام اوج بار مصرف میتواند صنعت برق را با چالش تامین انرژی مواجه کند. این فعالیت علاوه بر افزایش فشار بر شبکههای برق باعث ایجاد خطر قطعی برق و چگالش شبکه میشود. همچنین باعث افزایش هزینههای تامین برق میشود که این موضوع ممکن است منجر به افزایش بهای تمام شده برق برای همه مصرفکنندگان شود.
وی، افزایش گازهای گلخانهای را از دیگر تاثیرات منفی زیست محیطی استخراج رمزارزها برشمرد و گفت: ایجاد مزرعه استخراج بیت کوین که با مصرف برق زیاد همراه است، نیازمند فعالیت ۲۴ ساعته است که به خودی خود گرمای شدیدی تولید میکند و برای خنک نگهداشتن تهویه محیط بسته، بهصورت شبانهروزی از کولرهای گازی استفاده میشود که این موضوع ارتباط مستقیم با روند افزایش مصرف برق دارد.
مدیرعامل برق منطقهای تهران با اشاره به تغییرات آب و هوایی بهویژه در فصل گرم در کشور گفت: این تغییرات موجب شده تا همکاران صنعت برق کشور با تلاش بیوقفه شبانهروزی برای تامین و پایداری برق در تمام خطوط شبکه برق فعالیت نمایند و در این جا همکاری مردم عزیز برای مدیریت مصرف از ملزومات گذر موفق از این دوره اوج مصرف بار است.
شبیهی در پایان اضافه کرد: لازم است شهروندان برای تامین حقوق شهروندی خود در صورت مشاهده استفاده غیرمجاز برای استخراج رمز ارز، گزارشهای خود را در سامانه «برق من» ارسال کنند و براساس اعلام شرکت توانیر به ازای هر دستگاه، پاداش به آنان اختصاص خواهد یافت.
وی افزود: اقدام به استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز با هدف کسب سود نامشروع، جریمههای سنگینی را در پی خواهد داشت و در صورت تکرار تخلف، انشعاب جمعآوری میشود.