روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 سه‌شنبه 17 تير - شماره 4865

شناسایی ۳۰ مرکز رمز ارز غیرمجاز دراستان یزد

 مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد در نشست خبری گفت: تاکنون ۳۰ مرکز استخراج رمزارز غیرمجاز در استان شناسایی شده که در این زمینه ۲۹۱ دستگاه جمع‌آوری شده و این دستگاه‌ها به میزان ۷۵۰ کیلووات‌ساعت برق مصرف کرده‌اند.
محمد جواد جلیلی افزود: ماینرها مصرف برق بسیار بالایی دارند و به ویژه در مناطق مختلف شهر، از جمله دامداری‌ها، مغازه‌ها، واحدهای تجاری و حتی برخی واحدهای تولیدی، بدون مجوز از این وسایل استفاده می‌شود. وی همچنین خاطر نشان ساخت : این دستگاه‌ها به دلیل مصرف برق بسیار بالا، معادل برق ۱۰ خانه مصرف دارند و باعث فشار قابل توجهی بر شبکه برق شده‌اند.
وی یادآور شد: تاکنون ۱۴ مرکز استخراج رمزارز در استان مجوز دریافت کرده‌اند که ۲ مرکز از آنها فعال است و در سال جاری مصرف برق نداشته‌اند و محدودیت‌هایی که برای آنها اعمال شده را رعایت کرده‌اند. مدیر عامل شرکت توزیع برق یزد تعداد مشترکان برق استان را ۸۰۸ هزار و ۶۸ مشترک اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۱۹۱ هزار و ۸۱ مشترک عمومی، ۱۲۵ هزار و ۱۹ مشترک کشاورزی، ۱۱۳ هزار و ۵۸ مشترک تجاری، ۱۳۶ هزار و ۶۳ مشترک صنعتی و ۶۴۹ هزار و ۶۴۷ مشترک خانگی هستند.
وی اظهار کرد: روند کاهشی متوسط زمان خاموشی مشترکان از ۸۹ دقیقه در سال ۱۴۰۱ اکنون به ۵۳ دقیقه رسیده و در این زمینه رتبه نخست کاهش خاموشی در کشور را کسب کرده‌ایم. جلیلی  با بیان اینکه خاموشی‌ها از اول فروردین ماه به دلایل مختلف در استان آغاز شده است افزود: تعداد کل ادارات استان یکهزار و ۳۸۴ دستگاه است که از این تعداد، یکهزار و ۲۳۴ اداره کنترل برق هوشمند دارند.
مدیر عامل توزیع برق استان همچنین  از ایجاد تاکنون دو هزار و ۸۸۹ واحد نیروگاهی خورشیدی در حوزه شرکت توزیع برق استان با مجموع تولید ۶۰ مگاوات برق خبر داد و با بیان این که در حال حاضر استان دارای جایگاه دوم از این حیث در کشور است، خاطرنشان کرد: البته تا پایان سال جاری نیز ۲۵۰ مگاوات به این ظرفیت در توزیع برق استان افزوده می‌شود. وی مهمترین علل خاموشی‌های زودهنگام در سال جاری گرمای زودرس و کاهش ۵۷ درصدی ورودی آب پشت سدها و نیروگاه‌های برق‌آبی به دلیل خشکسالی ذکر کرد و افزود: با تدبیر توانیر مقرر شد با صرفه‌جویی در مصرف آب پشت سدها، از ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی برای ماه‌های تیر و مرداد که گرمای هوا قابل تحمل نیست، جهت کاهش خاموشی‌ها استفاده شود.
وی اضافه کرد: در سال جاری برق ۲۴۲ اداره استان به میزان ۶۷۱ بار در ساعات اداری و ۲۵۶ اداره هم ۶۷۸ بار در ساعات غیراداری به علت رعایت نکردن الگوی مصرف قطع شد ، البته برای برخی دستگاه‌های اجرایی استان چندبار برق قطع شده‌است. جلیلی ادامه داد: بر اساس برنامه‌های مدیریت بار شرکت توزیع برق استان، در ساعات اداری باید مصرف برق حداقل ۲۰ درصد و در ساعات غیراداری نیز ۶۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته باشد.
وی با بیان اینکه اعمال خاموشی برق همچنان ادامه دارد، گفت: اکنون از مجموع ۱۱۳ هزار و ۳۰۰ مشترک تجاری در استان، حدود ۹ هزار و ۳۶۵ مشترک بالای یکهزار کیلووات‌ساعت در ماه مصرف دارند.

افزایش پایداری شبکه با بهینه‌سازی
 پست برق فوق توزیع جنوب‌غرب اهواز
 معاون بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: پست برق ۱۳۲ کیلوولت جنوب‌غرب اهواز بهینه‌سازی شد.
علی اصغر خدامراد منگری با بیان اینکه ارزش سرمایه‌گذاری این پروژه ۱۸۳ میلیارد ریال بوده، تصریح کرد: جایگزین نمودن بی ۱۳۲ کیلوولت بجای پاور فیوز ترانسفورماتور ۱۳۲ کیلوولت پست جنوب‌غرب اهواز، ذیل اقدامات عبور از پیک تابستان سال ۱۴۰۴، صورت گرفت. وی افزود: این پروژه شامل جایگزین نمودن بریکر، ترانس ولتاژ، ترانس جریان ۱۳۲ کیلوولت بجای پاور فیوز، نصب و راه-اندازی تابلو حفاظت و کنترل به همراه کابل اندازی و عملیات ساختمانی شامل احداث فونداسیون های بریکر، ترانس جریان، کلید هوایی و احداث حوضچه و لوله گذاری بوده است. معاون بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای خوزستان بیان کرد: این پروژه در قالب پروژه‌های اصلاح و بهینه‌سازی شبکه صورت گرفته و هدف آن، افزایش قابلیت اطمینان سیستم حفاظت و کنترل و در صورت بروز حادثه کاهش زمان خاموشی ناخواسته به مشترکین بوده است

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه