وزیر بهداشت اعلام کرد
تامین مالی پرداخت مطالبات دارو و پرسنل سلامت
وزیر بهداشت ضمن تقدیر از خدمات و حضور ایثارگرانه تیم سلامت در مراکز درمانی در شرایط فعلی، از تامین مالی پرداخت مطالبات حوزه دارو و پرسنل سلامت در هفته جاری خبر داد.
اجلاس مجازی روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور با حضور برنامه ریزی نشده رییس جمهور پزشکیان و همچنین وزیر، معاونین و مدیران ارشد این وزارتخانه برگزار شد. دکتر مسعود پزشکیان در این اجلاس بر لزوم توجه به مشارکت مردم در همه امور کشور و از جمله در حوزه سلامت تاکید کرد و از تفویض اختیارات به استانداران و وزرا خبر داد و گفت: مشارکت گرفتن از مردم در مراکز بهداشتی و درمانی و رعایت اصول پوشش خدمات اولیه بهداشتی یعنی عدالت، روابط بین بخشی، مشارکت مردمی و تکنولوژی مناسب در این شرایط اهمیت ویژه ای دارد. دکتر محمدرضا ظغرقندی ـوزیر بهداشت نیز در این نشست با تقدیر از تلاش ها و خدمات مدیران و کارکنان نظام سلامت در خدمت رسانی به مجروحان تجاوز رژیم صهیونی به کشورمان، گفت: خوشبختانه با گذشت چند روز اول از تهاجم و تجاوز رژیم صهیونی به کشور، صحنه در عرصه های نظامی و سیاسی عوض شد و برتری با کشورمان است و حضور گسترده، پرشور و بی نظیر دیروز مردم در راهپیمایی جمعه خشم و نصر نیز معادلات دشمن را تغییر داد. وی با اشاره به ارتباط مستمر خود از روز اول تجاوز به کشور با روسای دانشگاه های علوم پزشکی مناطق درگیر، گفت: برخی دانشگاه ها بیشتر درگیر جنگ هستند و مجروحان به ویژه غیرنظامیان را به خوبی پذیرش و رسیدگی کردند. ظفرقندی با بیان اینکه برخی دانشگاه ها به دلیل حجم بالای مسافرت ها نیز خدمات بهداشتی و درمانی را به خوبی به مردم و مسافران ارائه می کنند، گفت: مردم در این استانها نیز نباید با مشکلی روبرو شوند و تدابیر لازم برای تامین امکانات، دارو، تجهیزات پزشکی و سایر اقلام مورد نیاز، در نظر گرفته شده است.
وزیر بهداشت از پیگیری برای تامین منابع مالی مورد نیاز دانشگاه ها خبر داد و گفت: اوایل این هفته بخشی از منابع مالی با هماهنگی مسئولان اقتصادی دولت، برای مطالبات دانشگاه ها، پرسنل و حوزه دارو تامین می شود و دانشگاه ها نگرانی از این بابت نداشته باشند. وی یادآور شد: رییس جمهور در جلسه چهارشنبه هفته قبل هیات دولت، تاکید زیادی بر تفویض اختیارات به استانها، استانداران و وزرا داشت و این موضوع نیز در حال پیگیری است تا برای حل مشکلات با آرامش بیشتری کار کنیم. ظفرقندی از تلاش های تیم ملی سلامت در این شرایط سخت تقدیر کرد و گفت: کادر سلامت مثل همیشه و دوره هایی مانند دفاع مقدس و همه گیری کرونا در کنار مردم هستند که جای تقدیر و افتخار دارد. وی با اشاره به حادثه میدان قدس در هفته گذشته و آسیب به 60 نفر از افراد غیرنظامی، گفت: زمان حادثه در نزدیکی آنجا بودم که با همکاران بیمارستان تماس گرفتم که در صورت نیاز برای عمل جراحی مجروحان به بیمارستان بروم که عنوان کردند وضعیت تحت کنترل است و نیروهای درمانی با حضور ایثارگرانه خود، اقدامات لازم را انجام دادند. گفتنی است در این نشست برخی از روسای دانشگاه های علوم پزشکی، معاونین و مدیران ارشد وزارت بهداشت نیز به بیان توانمندی ها و نیازمندی ها پرداختند.
سخنگوی وزارت بهداشت:
۴۰۰ ایرانی
بی دفاع در تجاوز رژیم صهیونیستی
به شهادت رسیدند
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: تاکنون در جریان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی بیش از ۴۰۰ ایرانی بی دفاع شهید و سه هزار و ۵۶ نفر هم مجروح شده اند. حسین کرمانپور با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: وارد نهمین روز تجاوز نظامی رژیم بیبنیاد اسرائیل به سرزمین کوروش و آرش کمانگیر شدیم، تا صبح امروز دست دولت اسرائیل به خون بیش از ۴۰۰ ایرانی بی دفاع، آلوده و ۳۰۵۶ نفر را مجروح موشکها و پهبادهای خود ساخت! در ادامه این مطلب آمده است: در این میان ۲۲۲۰ نفر در بیمارستانهای وزارت بهداشت درمان و ترخیص شدند و ۲۳۲ نفر هم در محل حادثه درمان سرپایی شدند. به گفته کرمانپور، در این مدت همکاران شریف من در بیمارستانهای سراسر کشور ۴۵۷ عمل جراحی را برای مجروحین این حادثه انجام دادند.رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در این مطلب افزوده است: ۵۴ نفر از شهدا، زن و کودک، ۵ شهید از کادر درمان و بیشتر مصدومان و شهدا هم غیر نظامی هستند.