مهران رجبی:
سریال کیانوش عیاری دیگر
به این سادگی قابل پخش نیست
مهران رجبی درباره سریال «۸۷ متر» کیانوش عیاری که در آن به ایفای نقش پرداخته بود، اظهار کرد: این سریال در زمان خود ساخته شده و اگر الان پخش شود نیاز به تغییرات زیادی دارد و باید بهروز شود؛ به همین دلیل دیگر به راحتی قابل پخش نیست.
مهران رجبی که این روزها حضورش نسبت به گذشته در آنتن تلویزیون کمرنگ شده است، اعلام کرد که در چند سریال و برنامه تلویزیونی مشغول فعالیت است که البته هنوز به آنتن نرسیدهاند.
این بازیگر در سه سریال در حال ایفای نقش است؛ سریال «مشاور ۲ » یکی از این کارهاست که ساخت آن به تازگی به اتمام رسیده است.
رجبی از اجرای برنامهای به سبک مستند گفتوگومحور هم خبر داد و گفت: این برنامه در زمینه کارهای خوبی که در شهرها یا استانها انجام گرفته، تولید شده که برای تلویزیون در حال تولید است و تاکنون سه قسمت از آن ضبط شده است.
او یادآور شد که به تازگی در سریالهایی به تهیه کنندگی علیاکبر تحویلیان و همچنین سید رامین موسوی مقابل دوربین رفته است.
این بازیگر که سالها قبل در سریال «۸۷ متر» کیانوش عیاری هم به ایفای نقش پرداخته بود، در پاسخ به پرسشی درباره پخش نشدن این سریال، توضیح داد: ما در این کار بازی کردیم که پخش نشد ولی دیگر سرک نمیکشیم که چرا پخش نمیشود حتماً صلاح میدانند که نگویند چرا پخش نمیشود.
او که در چند اثر از کیانوش عیاری با وی همکاری کرده است، درباره تجربه «۸۷ متر» با بیان اینکه این سریال دیگر به راحتی قابل پخش نیست، درباره دلایل این اظهار نظر توضیح داد: ماجرای ۸۷ متر به خریدن یک خانه بر میگردد و من به عنوان شخصیتی به نام خلیلی در این سریال خانهای را معامله کردم که به افراد دیگری هم فروخته شده بود. این سریال در زمان خود ساخته شده و اگر الان پخش شود نیاز به تغییرات زیادی دارد و باید بهروزتر شود؛ از این جهت که ما آن موقع در مورد خانهای صحبت میکردیم که ۴۵۰ میلیون تومان بود اما حالا به این قیمتها نیست؛ لذا «۸۷ متر» به همین سادگی قابل پخش نیست.
رجبی در پایان اعلام کرد که پیشنهادهایی هم برای اجرای مسابقه تلویزیونی داشته است. او گفت: پیشنهادهایی داده شده اما هنوز به قطعیت نرسید؛ چراکه درگیر کارها و تعهدات دیگر هستم و یکسری تلاقیها به وجود میآید که شاید نتوانم به پیشنهادات دیگر برسم.
با نمایش فیلم «ادینگتون»؛
خواکین فینیکس
از تشویق ۵ دقیقهای در کن به گریه افتاد
خواکین فینیکس از تشویق ایستاده ۵ دقیقهای فیلمش در جشنواره فیلم کن به گریه افتاد.
به گزارش ورایتی، «ادینگتون»، فیلم وسترنی که در دنیای معاصر و در زمان کووید اتفاق میافتد و سازندهاش آری آستر است، با بازی خواکین فینیکس، اما استون، آستین باتلر و پدرو پاسکال در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم کن در روز جمعه، از تماشاگران ۵ دقیقه تشویق ایستاده گرفت.
این فیلم با نگاهی متفاوت به گفتمان سیاسی و اجتماعی امروز آمریکا، به مذاق برخی حضار بینالمللی خوش نیامد و حداقل ۲۰ نفر در طول نمایش از سالن خارج شدند، اما این مانع از تحسین فیلم نشد و تماشاگران ۵ دقیقه ایستاده به تشویق فیلم پرداختند، تا آنجا که چشمان خواکین فینیکس که برای تشکر سر تکان میداد، از اشک خیس شد.
وضع آری آستر هم بهتر از او نبود و وی در حالی که از خود انتقاد میکرد، گفت: نمیدانم چه بگویم. نمیدانم نظر شما چیست. متاسفم، متشکرم، چه بگویم؟ وی در نهایت از اینکه در جشنواره کن حضور داشت سپاسگزاری کرد و گفت: از اینکه اینجا هستم احساس افتخار میکنم. این یک رویاست که به حقیقت پیوسته است.
داستان این فیلم که محصول کمپانی مستقل A۲۴ است، در ماه می ۲۰۲۰ اتفاق میافتد. در درگیری بین کلانتر یک شهر کوچک (با بازی فینیکس) و شهردار (با بازی پاسکال) در ادینگتون، نیومکزیکو، آتش شعلهور میشود.
لوک گریمز، دیردر اوکانل، مایکل وارد و کلیفتون کالینز جونیور دیگر بازیگران این فیلم هستند.
«ادینگتون» پس از فیلم «بو میترسد» محصول ۲۰۲۳ آستر ساخته شده است که در آن فینیکس نقش مردی پارانوئید را بازی میکرد که برای رسیدن به مراسم خاکسپاری مادرش، سفری سورئال را آغاز میکند و در این مسیر با بزرگترین ترسهای خود روبهرو میشود. فیلم هر چند نقدهای مثبت از منتقدان گرفت، اما فقط ۱۱ میلیون دلار فروش کرد.
«ادینگتون» که برای اولین بار در جشنواره کن به نمایش درآمده، قرار است از ۱۸ جولای در سینماها اکران شود.
با نمایش «ادینگتون» در کن، آری آستر کارگردان آن برای اولین بار در این جشنواره حضور یافت. وی با «موروثی» که اولین فیلم بلندش بود و در ژانر وحشت خوش درخشید، در جشنواره فیلم ساندنس سال ۲۰۱۸ حضور یافت. «میدسامر»، فیلم دوم او با بازی فلورنس پیو نقدهای خوبی گرفت و «بو میترسد» هم تحسین شد.
با این حال بازیگران فیلم آستر بیشتر از خود او با جشنواره فیلم کن ارتباط داشته اند و فینیکس سال ۲۰۱۷ برای فیلم «تو هرگز واقعاً اینجا نبودی» ساخته لین رمزی جایزه بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد و استون سال پیش با فیلم «نوعی مهربانی» ساخته یورگوس لانتیموس در این جشنواره حضور داشت.
امسال هفتاد و هشتمین جشنواره فیلم کن در حال برگزاری است و این جشنواره که از ۱۳ ماه می (۲۳ اردیبهشت) کارش را شروع کرده تا ۲۴ می ادامه خواهد داشت.
آغاز به کار اولین جشنواره فیلم فضای باز؛
لذت تماشای فیلم کوتاه زیر نور ماه
اولین جشنواره فضای باز ایران شامگاه شنبه ٢٧ اردیبهشت در لاهیجان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره ملی فیلم فضای باز، سیاوش چراغیپور، دبیر این رویداد، در مراسم افتتاحیه جشنواره گفت: این اتفاق، این جشنواره ملی که اولین دوره آن است و آرزو داریم در دورههای بعد بینالمللی برگزار شود، در شهر لاهیجان، در روستایی کوچک و دل اقامتگاه بومگردی هفت محل باغ دیلمون برگزار میشود؛ اقامتگاهی که یک طرفش بوی شالیزار میدهد و طرف دیگرش صدای رودخانه میآید.
دبیر جشنواره فضای باز ایران افزود: ما در اینجا با یک عشق و یک اتفاق، که سینماست، دور هم جمع شدهایم تا از سفر، گردشگری، رفاقت و دوستی بگوییم.
در ادامه این مراسم، ابراهیم رامینفر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، با خوشآمدگویی به مهمانان گفت: امیدوارم برگزاری جشنواره فیلم فضای باز اتفاق خوبی را در لاهیجان رقم بزند و تبدیل به رویدادی جهانی شود.
در ادامه، جشنواره ملی فیلم فضای باز با اکران فیلمهای کوتاه راهیافته در این رویداد و با اجرای میثم کریمی به کار خود ادامه داد.
نخستین جشنواره ملی فیلم فضای باز به ریاست سعید نجاتی و دبیری سیاوش چراغیپور به همت موسسه فرهنگیهنری "موج فاخته" تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ در اقامتگاهی در لاهیجان در حال برگزاری است.
* یادی از سینماگران مطرح ایران و جهان در فضای باز
همچنین تیزر رسمی نخستین جشنواره ملی فیلم فضای باز نیز در این مراسم با بهرهگیری از هوش مصنوعی رونمایی شد.
گروه «آن فیلم» با استفاده از ابزارهای پیشرفته هوش مصنوعی، تیزر رسمی نخستین جشنواره ملی فیلم فضای باز را تولید کرد.
این تیزر که بهطور کامل با فناوریهای نوین تولید محتوای هوش مصنوعی ساخته شده، به سرپرستی سروش البخشینائینی توسط اعضای این گروه، سیاوش البخشینائینی، شقایق تنگستانی و فرشاد سالمی کوهستانی به انجام رسید. همچنین تدوین تیزر توسط حسین رضا بیانودی صورت گرفته است.
در تیزر جشنواره ملی فیلم فضای باز از کارگردانان نامآشنای سینمای ایران و جهان یاد شده است.