افتتاح پروژه آبرسانی به ۶ روستای مجتمع قلعه سلیمانخان شهرستان کرمانشاه در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه از پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه آبرسانی به مجتمع قلعه سلیمان خان شهرستان کرمانشاه خبر داد.
رضا داودی با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی استان کرمانشاه، اظهار کرد: کار احداث مخازن و اجرای لوله گذاری پروژه آبرسانی به مجتمع قلعه سلیمان خان به اتمام رسیده است.
وی عنوان کرد :جهت تامین آب شرب ۶ روستا این مجتمع که تعداد ۲۱۵ خانوار تحت پوشش آبرسانی آن قرار دارد، احداث یک باب مخزن با حجم ۲۰۰ متر مکعب، ساخت دو باب موتورخانه، اجرای خط انتقال به طول ۱۰ هزار متر و اجرای ۶ هزار و ۱۴۵ متر شبکه توزیع، در دستور کار قرار داشت.
مدیرعامل شرکت آبفا استان در پایان افزود: این پروژه تاکنون در بخش احداث مخازن، لوله گذاری و ساخت ابنیه ایستگاه پمپاژ به طور کامل تکمیل شده و برای بهره برداری از این پروژه تنها کار برق رسانی به یکی از ایستگاه های پمپاژ آن باقی مانده، که به یاری خداوند با انجام این کار این پروژه در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۲ افتتاح خواهد شد.
بازداشت سارقان حرفهای در شیروان
پیشنهادهای پلیس برای پیشگیری از سرقت
جانشین انتظامی شیروان از بازداشت سارقان حرفهای لوازم خانه و خودرو در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ حسن صالحی اظهار کرد: در روزهای گذشته شکایتهایی از سرقتهای مختلف از جمله لوازم داخلی خودرو و لوازم خانه در شیروان به ثبت رسید و با توجه به القای حس ناامنی، پیگیری آنها در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با رصد اطلاعاتی و بهرهگیری از اظهارات شاهدان و آثار باقیمانده در صحنههای جرم، این افراد که سارقان حرفهای بودند شناسایی و دستگیر شدند.
صالحی ادامه داد: در عملیاتهایی مختلف در مدت یک هفته، ۱۰ سارق که هر کدام بهصورت جداگانه اقدام به سرقت اشیای گرانبهای در خانهها و خودرو مردم کرده بودند، دستگیر و لوازم سرقتشده کشف شد. تعدادی از این سارقها، با شناسایی خانههای خالی از سکنه با استفاده از شاهکلید وارد خانهها میشدند و اقلام با ارزش را به سرقت میبردند.
وی بیان کرد: بیشتر این سارقان، سابقهدارند و به مواد مخدر نیز اعتیاد دارند. اعتیاد به مواد مخدر بلایی خانمانسوز است که در نهایت، عاقبتی بهجز تباهی برای فرد و حتی خانودهاش ندارد.
جانشین انتظامی شهرستان شیروان به کیفقاپی از زنان نیز اشاره کرد و گفت: در عملیاتی دیگر توانستیم دو نفر کیفقاپ را که چند فقره پرونده برای آنها تشکیل شده بود، دستگیر کنیم. این سارقان بهوسیله پراید در معابر عمومی تردد و در مکانهای خلوت اقدام به کیفقاپی از زنان میکردند.
صالحی با اشاره به چند نکته برای جلوگیری از وقوع سرقت، اظهار کرد: بیشتر دزدیها از خودرو در شب اتفاق میافتد به همین دلیل، خودرو را در مکانهای چراغدار و روشن پارک کنید. اگر قرار است در محلهای خودرو خود را پارک کنید که برای اولینبار در آن منطقه هستید، بهتر است جلوی بانک یا مکانهایی خودرو را پارک کنید که از دوربین مدار بسته استفاده میکنند. این روش یکی از بهترین راههای جلوگیری از سرقت خودرو است.
وی ادامه داد: خودرو را در کنار خروجیها پارک نکنید، برای امنیت خودرو هزینه کنید، مطمئن شوید که درهای خودرو قفل شده است، از کیفیت دزدگیر خود مطمئن شوید، تصادفهای ساختگی را جدی بگیرید، وسایل با ارزش خود را در خودرو قرار ندهید و توجه کنید که کلید زاپاس را باید در جای مطمئن قرار دهید و به هیچوجه در خودرو جا ساز نکنید.
جانشین انتظامی شهرستان شیروان گفت: بهتر است در راستای پیشگیری از سرقت از خانهها بهجز افرادی مطمئن که نسبت به آنها شناخت دارید، دیگران را از این قضیه مطلع نکنید تا دلهره این اتفاقها را نداشته باشید. نصب دوربین مداربسته، ایمن کردن قفل و درهای ضد سرقت، روشن نگه داشتن چراغها و استفاده از دزدگیر از جمله روشهای مناسب برای جلوگیری از سرقت است.
وی با تاکید بر اینکه حواستان به قبضها و برگههای تبلیغاتی باشد، افزود: قبل از رفتن به مسافرت حتماً به یک همسایه یا آشنا بسپرید که قبض یا برگههای تبلیغاتی را از لای در خانه شما بردارد؛ این یک ترفند است که سارقان با قرار دادن برگههای مختلف لای در متوجه خواهند شد کسی در خانه را باز میکند یا مسافرت است. این ترفندها در انواع مختلفی وجود دارد، مثلاً روی قفل خانه چسب میزنند و بعد از مدتی، آن را چک میکنند که اگر برداشته نشده بود، همان خانه را برای سرقت انتخاب خواهند کرد.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج خبر داد
تامین انرژی برق محل دفن پسماندهای شهری سنندج بعد از ۳۵ سال
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج از تامین انرژی برق برای محل دفن پسماندهای شهری سنندج بعد از ۳۵ سال خبر داد.
شکور صلواتی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به منظور انجام فعالیتهای ضروری در محل دفن پسماندهای شهری تامین انرژی برق ضروری بود که این مهم بعد از گذشت ۳۵ سال از زمان بهرهبرداری از لندفیل سنندج محقق شد.
وی افزود: در راستای خدمات عامالمنفعه به شهروندان اجرای هرگونه برنامه مدیریت پسماند مستلزم وجود انرژی برق در محل است که با تلاش و پیگیریهای این سازمان برق محل دفن پسماند تامین شد.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج بیان کرد: در راستای برق رسانی به محل دفن پسماند سنندج ۵۵۰ متر طول حفاری در عمق یک متر و عرض ۵۰ سانتیمتر در اراضی پائین دست محل دفن تا نزدیکترین پست ترانس برق در شهرک صنعتی چنو انجام شده است.
به گفته صلواتی، بیش از ۴۰۰ تن پسماند به صورت میانگین شبانه از سطح شهر سنندج جمعآوری میشود که بر اساس یک برنامهریزی جمعآوری مکانیزه این پسماند در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه به برخی برنامههای این سازمان هم گریزی زد و گفت: تامین وسایل گرمایشی و سرمایشی پرسنل، ثبت ورود و خروج پرسنل، تامین سیستم روشنایی در محل و محوطه، استفاده از سیستم اتوماسیون اداری در محل، پایش تصویری آنلاین، استفاده از دستگاههای تصفیه آب و ...از برنامههای در دست اقدام این سازمان در محل دفن پسماند سنندج است.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج، استقرار سیستم توزین اتوماتیک خودروهای حمل زباله، استقرار راه بند، امکان واگذاری امورات پرس ضایعات خشک به بخش خصوصی را از امکانات ضروری در محل دفن پسماند سنندج عنوان کرد و یادآور شد: استقرار امکانات لازم برای امورات سگهای بلاصاحب در مرکز شماره دو، امکان راهاندازی کارخانه بازیافتدر محل دفن پسماند شهری، امکان راهاندازی سیستم «RFED» در محل برای کنترل پسماندهای ساختمانی و امکان راهاندازی کارخانه بازیافت ضایعات ساختمانی از ضروریات است.
یزد پیشگام در تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از مقام اول این استان با تولید ۴۸۰ تن ماهی تیلاپیا در کشور خبر داد.
«محمد علی حاتمی زاده» اظهار کرد: ۱۵ واحد فعال تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا در استان وجود دارد که عمده آن در شهرستان بافق است.
وی ضمن اشاره به اینکه بافق قطب مهم تولید ماهی تیلاپیا در منابع آبی کشور است، تصریح کرد: در سال جاری تعداد سه میلیون قطعه بچه ماهی تیلاپیا گونه نیل در واحدهای تولیدی استان یزد ، تکثیر و به متقاضیان تحویل داده شد.
به گفته این مسئول، در حال حاضر واحدهای تکثیر تیلاپیا، بچه ماهی تولیدی خود را در داخل استان و همچنین استانهای مجاز به پرورش این گونه، به متقاضیان عرضه میکنند. حاتمی زاده اعلام کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان یزد به منظور ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از تولیدکنندگان ضمن ارائه تسهیلات کم بهره نسبت به ایجاد سایت الگویی پرورش تیلاپیا در شهرستان بافق اقداماتی را انجام داده است.
وی افزود: با راه اندازی این سایت بهره برداران و علاقمندان می توانند در راستای افزایش تولید و کمک به اقتصاد ملی ایفای نقش کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اهداف سند تحولی یزد نوین در رابطه با تولید پنج هزار تن ماهی تیلاپیا و ۱۵ میلیون قطعه بچه ماهی، خاطرنشان کرد: در سال جاری تعداد هشت مورد موافقت اصولی ، پروانه تاسیس و پروانه بهره برداری در خصوص تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا صادر شده است.