دولت سیزدهم نزدیکترین دولت به گفتمان ولایت فقیه است
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش اساتید و دانشجویان انجمن اسلامی در گفتمانسازی گفت: دولت سیزدهم نزدیکترین دولت به گفتمان ولایت فقیه است هر چند در بخشهایی از بدنه دولت با این گفتمان فاصله وجود اما باید تلاش کرد تا این خلاء پر شود.
حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی روز سهشنبه در دیدار با اساتید بسیجی و اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز با مقایسه دولت آیت الله رییسی با دولت قبلی، عملکرد دولت سیزدهم را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این دولتذ کار خود را با صندوق خالی و بدهی آغاز کرد.
وی در ادامه همدل شدن را راهی برای پیشرفت کشور عنوان کرد و افزود: در تشکیلات و جمعهای انقلابی قرار نیست همه یکدست و هم سلیقه باشند و لازمه کار تشکیلاتی این است که با وجود اختلاف سلیقهها دور هم جمع شد ولی باید ارزشهایی مثل ولایت فقیه محور قرار گیرد.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر دوریی از تفرقه افکنی در اجتماع نیروهای ولایی گفت: عرصه سیاست، عرصه تردید، تنزل و واهمه نیست بلکه باید محکم ایستاد و از ولایت فقیه و شهدا دفاع کرد.
وی با اشاره به نقش اندیشه ولایت فقیه در تضعیف مستکبران خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم که در سفرهای خارجی، همه به قدرت و اهمیت ایران اعتراف میکنند.
آقاتهرانی مشکلات کشور را ناشی از ضعف داخلی دانست و گفت: فسادهای اقتصادی از قبیل چای دبش به دلیل ضعف نظارت و مدیریت ضعیف شکل میگیرد که دولت باید محکم در برابر آنها بایستد و با همکاری قوه قضاییه با آن برخورد اساسی کند.
وی در بخش دیگر سخنان خود از نخبگان و مردم خواست نسبت به افزایش مشارکت توجه ویژه داشته باشند و افزود: رای دادن در جمهوری اسلامی زینتی نیست بلکه رای مردم تحول آفرین است لذا باید تلاش کرد انتخابات سالم، پرشور و رقابتی برگزار شود.
جزئیات سومین دادگاه
اعضای سازمان مجاهدین خلق
سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان بهعنوان یک شخصیت حقوقی بهصورت علنی برگزار شد.
در این جلسه نماینده دادستان با حضور در جایگاه گفت: «پس از ورود منافقین به عراق و همکاری با رژیم بعثی در جنگ تحمیلی اکثر اقدامات تروریستی آنها منعطف به جدار مرزی بود، بعد از مدتی منافقین تصمیم گرفتند به عملیات خود عمق بدهند و ترور را شهری کنند. برخی اسناد اطلاعاتی که به دست مسئولان اطلاعاتی کشورمان رسیده است، نشان میدهد منافقین بهازای ترور، نفت از عراق میگرفتهاند. بر اساس اسناد اطلاعاتی بهدستآمده مسعود رجوی از ژنرال حبوش رئیس سرویس اطلاعات عراق خواست که شرایطی برای منافقین فراهم کند تا گروهک از شرق کشور وارد خاک ایران شود و ترور کند. رجوی دلیل این اقدام را واکنش منفی مردم از همکاری و مزدوری منافقین با عراق میدانست. حبوش از رجوی خواسته بود عملیاتهای منافقین در تهران انجام شود.»
پول بده تروریست شو
حمیرا حجتی امامی فرزند هیبت الله عضو فعال و کادر نفاق متهم ردیف 25 دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک منافقان است. وی در سال 1357 هوادار منافقین بوده و از ابتدای سال 1358، رابطهی تشکیلاتی خود را با گروهک آغاز میکند. وی در مقطعی، تحت مسئولیت زهره شاهمرادی در فاز به اصطلاح سیاسی و سپس تحت هدایت منصوره پهلوان، در فاز نظامی برای منافقین فعالیت میکند. همچنین او به دلیل اینکه از وضعیت مالی نسبتاً خوبی برخوردار بوده، به گروهک کمک مالی می کرد. در ضمن او با یکی از اعضای نفاق به نام محمد علی تسلیمی، ازدواج تشکیلاتی کرده است.
سر شبکه عنکبوتی پولشویی منافقین
متهم ردیف بیست و هفتم دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین گلناز جواهری ساعتچی است. او همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی، توسط خواهرش با گروهک و کتب منافقین آشنا و سپس در تجمعات نفاق شرکت کرده و نهایتاً به صورت غیرقانونی از کشور خارج و به تشکیلات منافقین ملحق میشود. وی در فاز نظامی و اقدامات مسلحانهی سال 1360 نیز بسیار فعال بوده است؛ و بعدها غالباً در دفتر مریم رجوی فعالیت میکرده است. مشارالیها بین سالهای 1372 تا 1376، همراه مریم رجوی در خارج مستقر بوده و بعد از فعالیت مقطعی در عراق، مجدداً در سال 1381 به پاریس اعزام و در آنجا به تامین مالی تروریسم برای تشکیلات مشغول میشود.
فیلمبردار عملیاتهای تروریستی منافقین
مرتضی اسماعیلیان مارنانی متهم ردیف بیست و نهم دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است، نامبرده قبل از انقلاب اسلامی با منافقین آشنا و جذب گروهک شده و با یکی از اعضای تشکیلات به نام ناهید آقامیری ازدواج میکند. مشارالیه پس از مرگ همسرش در درگیریهای خانههای تیمیِ در سال 1360، به کشور عراق متواری شده و با یکی دیگر از اعضای گروهک به نام زهرا (اکرم) تفنگچی (تیفتکچی) ازدواج میکند. وی پس از حضور در عراق، در مقر 10 شاخهی نظامی تشکیلات تروریستی منافقین مستقر شده و امور فیلمبرداری را نیز انجام میدهد.
نماینده دادستان در ادامه اتهامات هفت متهم دیگر این پرونده را نیز تشریح کرد. در ادامه دادگاه محمدمهدی چیذری، جانباز حمله خمپارهای منافقین به مجتمع مسکونی نور در سال 1378 در پی قرائت بخشی از کیفرخواست مربوط به این اقدام تروریستی، در جایگاه شهود حاضر شد و به درخواست قاضی جراحت خود را نشان داد؛ وی در ادامه به ارائه توضیحاتی درباره آن حادثه و جراحت پرداخت. در پایان قاضی ختم جلسه را اعلام کرد.