روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

1402 يکشنبه 12 آذر - شماره 4497

سیروس سپهری ـ بازیگر:

«نون خ» جدید پُرقدرت‌تر است


  سیروس سپهری، بازیگر سریال «نون خ» که این روزها مقابل دوربین جواد افشار در سریال «ناریا» هم ایفای نقش دارد، تاکید می‌کند: اولویت اولمان «نون خ» است و همگی به آن وفاداریم چون با «نون خ» بود که دیده شدیم. سیروس سپهری، بازیگر نقش ادریس در مجموعه «نون خ» درباره حضورش در فصل جدید سریال سعید آقاخانی اعلام می‌کند: فعلاً گروه تولید طبق اخباری که اعلام کردند همچنان در چابهار مشغول به کار هستند تا قصه چابهار به سرانجام برسد و دوستان به روستا برگردند و من هم ان‌شاءالله وارد داستان شوم. هنوز شخصیت ادریس وارد داستان نشده و من مقابل دوربین نرفته‌ام ولی فکر می‌کنم از ۲۰ روز آینده کارم شروع شود.
* شخصیت ادریس در «نون خ» جدید
او درباره پخش نوروزی و ماه رمضانی «نون خ ۵» هم می‌گوید: با شناختی که از آقای آقاخانی دارم ایشان آنقدر دستش سرعت و فکرش دقت دارد که ان شاءالله می‌توانند برای زمانی که اعلام شده حتما کار را به پخش برسانند. بازیگر نقش ادریس درباره حضور این شخصیت در فصل پنجم و اینکه آیا همچنان پررنگ خواهد بود؟ اظهار می کند: با توجه به اینکه اساسا پردازش شخصیت بر عهده نویسنده است و بازیگر آن‌را خلق می‌کند و چگونه خلق کردن هم در هرکس متفاوت است اما در مورد ادریس نمی‌توانم توضیحی بدهم چون هنوز وارد نشدم و واقعاً جزئیات کار را نمی‌دانم؛ ضمن اینکه من از ابتدای داستان حضور ندارم و از بخش روستا وارد می‌شوم. حال اینکه ادریس در این فصل تا چه حد پررنگ باشد بستگی به قلم نویسنده دارد.
* «نون خ» جدید پُرقدرت‌تر است
او اظهار می‌کند: در سری قبل به دلیل اینکه محوریت داستان، فرزندآوری بود و ادریس هم فرزندانش زیاد بود |،خیلی به این شخصیت پرداخته شد اما «نون خ» جدید حول محور خانواده می‌چرخد و آقای آقاخانی پدر گروه هستند و واقعا هم زحمت می‌کشند. به نظرم «نون خ» تبدیل به یک خانواده شده است و همین یک دست بودن کار و خانوادگی بودنش باعث می‌شود قصه هم برای مردم باورپذیرتر باشد.
* فصل پنجم موفق‌تر از قبل خواهد بود
سپهری در واکنش به اینکه فکر می‌کند «نون خ» جدید همچنان بتواند موفقیت فصل‌های قبلش را حفظ کند، تاکید می‌کند: به نظرم قطع به یقین این سری از «نون خ» بیشتر موفق خواهد بود چون قصه خوبی طراحی شده است و ان‌شاءالله خروجی خوبی هم خواهد داشت؛ چون واقعاً دوستان از جان مایه می‌گذارند. در فصل گذشته با توجه به شرایطی که پیش آمد زمین و زمان دست به دست دادند که این کار بخوابد و متاسفانه آنقدر فشار روی آقای آقاخانی از همه طرف وارد بود اما به یاری خداوند و به همت و غیرت و تلاش دل مردم دوباره کار پا گرفت. بازیگر «نون خ» در تکمیل همین صحبت‌هایش می‌گوید: همه ما به این فکر کردیم که این شرایط تغییر می‌کند و می‌ماند ۱۰ ـ ۱۵ روز عید نوروز برای آن مردمی که واقعاً از لحاظ شرایط اقتصادی توان سفر رفتن ندارند و در خانه‌هایشان می مانند با یک قاب تلویزیون که اگر آن هم خالی باشد چه خواهند کرد؟! پس همگی به این نتیجه رسیدیم که تلاشمان را برای مردم به کار ببندیم. به هرحال هرکاری هم نقاط ضعفی دارد، کم و کاستی‌هایی دارد و شاید فصل چهارم نیز کم و کاستی‌هایی داشت اما فصل جدید خیلی پرقدرت‌تر خواهد بود و گروه یک‌دست‌تر و یکدل‌تر مقابل دوربین رفته‌اند. همه گروه تلاششان را می‌کنند تا کاری خوب برای مردم ارائه بدهند.

گیشه آذرماه
بیش از ۵۲ میلیارد تومان فروخت
  فروش سینمای ایران از ابتدای آذر تا دهم این ماه به بیش از ۵۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید و بیش از یک میلیون و ۲۲۶ هزار نفر از ابتدای آذر به تماشای فیلم‌های اکران شده پرداختند. به گزارش روابط عمومی موسسه سینماشهر، جمعه سوم آذر با فروش بیش از ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، جمعه- دهم آذرماه- با فروش بیش از ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و پنجشنبه دوم آذر با فروش بیش از ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرفروش‌ترین روزهای آذر ماه تاکنون بوده‌اند. فیلم‌های «هتل» با فروش بیش از ۲۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در ۱۰ روز اول ماه آذر به مجموع فروش ۱۶۴ میلیارد تومان، «فسیل» با فروش بیش از ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در ۱۰ روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از ۲۹۱ میلیارد تومان، «بچه زرنگ» با فروش بیش از ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در ۱۰ روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از ۴۴ میلیارد تومان، «جوجه تیغی» با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در ۱۰ روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان دست پیدا کردند. همچنین «گیج‌گاه» با فروش بیش از ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در ۱۰ روز اول ماه آذر مجموع فروش بیش از ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، «نارگیل ۲» با فروش بیش از یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در ۱۰ روز اول ماه آذر مجموع فروش بیش از ۲۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، «عامه‌پسند» با فروش بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در ۱۰ روز اول ماه آذر مجموع فروش ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان داشتند. براساس این گزارش، فیلم‌های «حدود ۸ صبح» با فروش بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در ۱۰ روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان، «شهر هرت» با فروش بیش از یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در ۱۰ روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از ۷۶ میلیارد تومان و «سرهنگ ثریا» با فروش بیش از ۴۸۸ میلیون تومان دست پیدا کردند.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه