روزنامه کائنات
7

شهرستان

1402 سه‌شنبه 7 آذر - شماره 4494

در مسجد امام حسین (ع) منطقه 19 برگزار شد

دیدار مردمی رئیس کمیته نظارت


 و حقوق شهروندی شورای اسلامی شهر تهران
 دیدار مردمی خدمت در مسجد با حضور رئیس کمیته نظارت و حقوق شهروندی شورای اسلامی شهر تهران، شهردار منطقه19، نمایندگان مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، مدیران شهری منطقه و شهروندان در مسجد امام حسین (ع) محله شکوفه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه19، مهدی اقراریان رئیس کمیته نظارت و حقوق شهروندی شورای اسلامی شهر تهران که فریضه نماز مغرب و عشاء را در بین نمازگزاران منطقه 19 برگزار کرد، ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: یکی از توفیقاتی که خداوند به ما عطا کرده خدمت به مردم در شورای اسلامی شهر تهران به عنوان منتخبین و نمایندگان مردم است .
وی ادامه  داد: از ابتدای شروع کار شورای ششم با توسعه ملاقات های مردمی با محوریت مساجد سعی در آن داشته تا علاوه بر رسیدگی به مشکلات مرتبط با مباحث شهری گره گشای مسائل باشیم .
اقراریان با اشاره به اینکه برخی از مسائل مرتبط با مباحث حقوقی است به همین منظور حضور و همراهی کارشناسان حقوقی و وکلا برای حل و فصل موارد مطرح شده و ارائه مشاوره در دستور کار «دیدار مردمی خدمت در مسجد» قرار دارد.
رئیس کمیته نظارت و حقوق شهروندی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به معضل آلودگی هوا در شهر تهران خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات مهم در این خصوص، موضوع برقی سازی و توسعه حمل و نقل عمومی است.
اقراریان ادامه داد: در این دوره حرکت به سمت برقی سازی وسایل حمل و نقل عمومی در شهر تهران در دستور کار قرار گرفت و در همین راستا تفاهم نامه و انعقاد قرارداد 6 هزار دستگاه اتوبوس که سه هزار دستگاه تولید داخل و ما بقی نیز توسط تولید کننده خارجی انجام خواهد شد.
به گفته این مسئول بخشی از این واردات در حوزه اتوبوس، ون و موتور سیکلت صورت می گیرد که موتور سیکلت ها و بخشی از اتوبوس ها برقی هستند و امیدواریم با این اقدامات بخشی از بار ترافیک حمل و نقل عمومی را کاهش دهیم
براساس این گزارش در ملاقات مردمی رئیس کمیته نظارت و حقوق شهروندی شورای اسلامی شهر تهران با نمازگزاران مسجد امام حسین (ع) به درخواست های عمومی و شخصی شهروندان با حضور مدیران شهری، قضایی و انتظامی رسیدگی شد.
شایان ذکر است در این برنامه خانواده شهید احمد رحمانی از شهردار منطقه 19 به دلیل پیگیری رفع مشکلات آنها تقدیرکردند.

صادرات ۴ تخته فرش نفیس
 توسط بافندگان زندانی خراسان شمالی به آلمان
 صادرات چهار تخته فرش نفیس ایرانی توسط بافندگان زندانی خراسان شمالی به کشور آلمان انجام شد.
طی تفاهم نامه مجتمع قالی بافی اعلا بافان آپادانا با کشور آلمان، چهار تخته فرش، به ارزش ۱۰ هزار یورو به کشور آلمان صادر شد.
بافت فرش‌های نفیس ایرانی به مدت هشت ماه توسط مددجویان زندان شیروان انجام شده است و طی قرارداد با کشور کانادا نیز ۱۵۰۰ متر فرش نفیس، طی یک سال آماده تولید خواهد شد. مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی نیز ضمن بازدید از مجتمع تولیدی فرش اصیل ایرانی و گفت و گوی صمیمی به منظور حل مشکلات مددجویان از چشم انداز قابل قبول استان خبر داد که در حوزه فرش توانسته است بعد از تحریم ها فعال شود.
به گفته حسین حاجی بگلو، خراسان شمالی در حوزه فرش دستباف با توجه به حضور قومیت‌های متعدد ظرفیت بالایی دارد و می‌تواند در میادین بین‌المللی نیز تولیدات استان را صادر کند اما در دوران تحریم‌ها دچار مشکلات بسیاری شدیم و تجار رغبت کمتری برای فعالیت در این بازار داشتند، اما خوشبختانه تهدیدهای دوران تحریم را تبدیل به فرصت کردیم و چشم انداز حوزه فرش فعال است.
وی افزود: صادرات تولیدات فرش استان سبب ارزآوری و اشتغال می‌شود و هم اکنون در استان ۲۶ هزار بافنده رسمی دارد که در ۱۰ سال اخیر با مشکلات این حوزه در شرایط تحریم‌ها دست و پنجه نرم کردند و خوشبختانه فرش ایرانی همواره بازارهای خاص خود را دارد و همچنان بافندگان با انگیزه به تولیدات فرش نفیس ایرانی می‌پردازند.
حاجی بگلو بیان کرد: فرش دستباف ایرانی به عنوان یک آینه تمام نمای فرهنگ، اصالت و هنر ایرانی شناخته می‌شود، گرچه تحریم‌ها سبب شد بازارهای تجارت این کالا با مشکلات بسیاری مواجه شود اما با پیگیری‌های زیاد شاهد چشم انداز امید بخشی در این صنعت استان هستیم و حمایت از بافندگان نوید بخش روزهای پررونق این صنعت ارزآور و اشتغالزا است و از سویی حمایت از مدد جویان و پیگیری در رفع مشکلات آن‌ها و سرو سامان دادن آینده شغلی آن‌ها از اقداماتی است که صورت گرفته شده است.
لازم به ذکر است مجتمع قالی بافی اعلابافان آپادانا حدود ۳۵۰ دار قالی دارد که توانسته ۶۰ نفر از مدد جویان زندان را مشغول به کار کند و علاوه بر آموختن این حرفه آینده آنها را نیز با حمایت های مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تامین کند.

تعدادی از واحدهای تولیدی همدان
 «کمبود کارگر و نیروی متخصص» دارند
 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد ۶۶ درصدی سرمایه‌گذاری در بخش صنعت این استان خبر داد و گفت: این میزان رشد در ۲۴ ماه اخیر محقق شده است.
احمد شانیان   با بیان اینکه استان همدان با رشد مطلوب در ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی در دولت سیزدهم به خواسته و مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه رونق تولید لبیک گفت، اظهار کرد: رشد صدور مجوز تأسیس و پروانه بهره‌برداری صنایع در استان همدان بی‌نظیر بوده است.
وی با اشاره به رشد ۱۴ درصدی صنعت استان همدان در دولت مردمی سیزدهم، تصریح کرد: فرآیند صدور مجوز، ساخت، خریداری و نصب ماشین‌آلات و راه‌اندازی روندی طولانی و پیچیده است که در تمامی این مراحل کارشناسان صمت در کنار سرمایه‌گذاران و مجریان طرح‌ها هستند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان خاطرنشان کرد: تا پایان سال بخشی از واحدهای تازه‌تأسیس وارد چرخه تولید می‌شوند که تولیدات منحصربفرد و اثربخشی در سطح کشور دارند. وی با بیان اینکه همدان در زمینه تولید فروسیلیس و دارو قطب کشور محسوب می‌شود، گفت: ملایر در زمینه فروسیلیس و تویسرکان در عرصه دارویی پیشرفت‌های قابل توجهی دارند به‌طوری که تویسرکان به قطب داروسازی غرب کشور تبدیل شده است.
شانیان از اشتغال ۱۱ هزار نفر در بخش صنعت استان خبر داد و اعلام کرد: این مهم از برکات توسعه صنعت در این دیار است و در حال حاضر در تعدادی از واحدهای تولیدی با کمبود کارگر و نیروی متخصص مواجه هستیم. وی یادآور شد: در زمینه فعال‌سازی واحدهای راکد فعالیت‌های مؤثری انجام شد و بازگشت ۱۱۰ واحد مصداق بارز تلاش دولتمردان برای بازگشت صنایع از کار افتاده به چرخه تولید است.
وی با اشاره به برگزاری ۴۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در نیمه نخست امسال، گفت: جلسات این کارگروه اثربخش و مهم به صورت هفتگی و منظم به ریاست استاندار برگزار می‌شود که حاصل آن صدور ۲۰۳ مصوبه در راستای رفع مشکلات و گره‌گشایی از کار واحدهای تولیدی و صنعتی است.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه