روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1402 شنبه 7 مرداد - شماره 4412

ذخایر مازاد بانک‌ها با خرید اوراق به ۱۳۴ هزار میلیارد تومان افزایش یافت

کائنات|قائم مقام بانک مرکزی اعلام کرد: تمام اوراق بانک‌های بورسی و دولتی خریداری شد تا بانک‌ها با افزایش ذخایر مازاد به بخش تولید کمک کنند.
اصغر ابوالحسنی، قائم مقام بانک مرکزی گفت: در عملیات سیاست پولی اردیبهشت، تصمیم گرفته شد تمام اوراق بانک‌ها را خریده تا بانک‌ها با افزایش ذخایر مازاد بتوانند به بخش تولید کمک کنند. در آخرین عملیات هم این عدد از ۱۵۰ به ۱۳۴ هزار میلیارد تومان تبدیل شده است.
قائم مقام بانک مرکزی افزود: بانک مرکزی عملیات سیاست پولی را متناسب با نقدینگی مورد نیاز، تنظیم و همزمان با اجرای سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها، ضریب فزاینده را کاهش داده اما این به معنی سیاست انقباضی خالص نیست. سیاست پولی فعال در نظر گرفته شده و اگر رشد نقدینگی از نقاط هدف فاصله منفی بگیرد، عکس این سیاست اجرا خواهد شد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه