روزنامه کائنات
7

شهرستان

1400 يکشنبه 17 بهمن - شماره 4077

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران:

پرونده گازرسانی در کشور تا 2 سال آینده بسته می‌شود

 مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت که با رویکرد جهادی دولت سیزدهم ، گازرسانی به تمامی شهرها و روستاهای کشور تا ۲ سال آینده انجام و پرونده آن بسته می‌شود.

مجید چگنی در مراسم آغاز طرح ملی گازرسانی به سه شهر و ۱۸۵ روستای شهرستان‌های نوشهر، نور و آمل که در روستای ونوش بخش مرکزی نوشهر برگزار شد، افزود که تاکنون به بیش از ۹۸ درصد از شهرها و بیش از  ۹۰ درصد روستاهای کشور گازرسانی شده است.
وی با اعلام این که در حال حاضر تنها به چند شهر و حدود هفت هزار روستای کشور گازرسانی نشده ، گفت که هم اکنون یکهزار و ۲۶۰ شهر و بیش از ۳۵ هزار روستای کشور از نعمت گاز برخوردارند.
معاون وزیر نفت گازرسانی به شهرها و روستاهای باقی مانده را طی دو سال آینده قابل تحقق دانست و توضیح داد : تلاش دولت سیزدهم با دولت های گذشته تفاوت زیادی دارد و قطعا در چند ماه گذشته مردم شاهد تحول در تمامی زمینه ها همچون تزریق واکسن و فروش نفت کشور بودند که نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشت.
وی افزود : افزایش میزان تولید گاز و تبادلات و قراردادهای منطقه ای در این زمینه برای رفع نیاز کشور هم بیانگر رویکرد و تاثیر حضور نیروی جهادی و انقلابی بر مسند امور است و تکمیل گازرسانی به شهرها و روستاهای باقی مانده از جمله سه شهر و ۱۸۵ روستای مازندران هم که امروز عملیات اجراییش آغاز شده ، با تلاش شبانه روزی شرکت گاز مازندران و بسیج امکانات لازم محقق می شود.
 قاسم مایلی‌رستمی سرپرست شرکت گاز مازندران نیز در این مراسم گفت: از 3 هزار و 613 روستای بالای 20 خانوار مازندران تاکنون گازرسانی به دو هزار و 370 روستا به اتمام رسیده است.
 وی افزود: تاکنون گازرسانی به بیش از 95 درصد روستاهای مازندران و نیز 99 درصد شهرستان‌های استان انجام شده است.
 سرپرست شرکت گاز مازندران، خاطرنشان کرد: امروز آئین‌ کلنگ‌زنی طرح گازرسانی به سه شهر پول، کجور و بلده  و 185 روستای حومه شهرستان‌های نور و نوشهر با  اعتبار بیش از 800 میلیارد تومان در حال انجام است.  مایلی‌رستمی ادامه داد: در این پروژه به‌دلیل استفاده از خط انتقال قوی در این منطقه توانستیم حدودا با نصب 31 ایستگاه تقلیل فشار، 337 کیلوتر خط تغذیه و یک‌هزار و 500 کیلومتر خط توزیع برای 185 روستای مناطق پول، کجور، بلده و روستاهای حومه، مردمان این منطقه را از نعمت گاز برخوردار کنیم.
 استاندار مازندران گفت: اگر به روستایی نعمتی همانند گاز می‌رود باید اقتصاد روستا نیز به حرکت در بیاید، اگر امکانی به یک روستا با هزینه‌های سنگین می‌رود، این امکانات باید موجب تحول در آن روستا شود.  سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران نیزدر این مراسم گفت: اگر به گذشته برگردیم می‌بینیم که از امکاناتی همچون آب آشامیدنی، برق، گاز، اینترنت، جاده و آسفالت برخوردار نبودیم و ا‌کنون به برکت انقلاب اسلامی، وجود امام (ره) و شهدای گران‌قدر توانستیم امکانات اولیه زندگی را همچون شهرها به روستاها ببریم اگرچه هنوز عدالت اجتماعی محقق نشده است‌.  وی افزود: امکانات بیشتری باید به روستاها ببریم چرا که یکی از گرفتاری‌های اصلی ما در روستاها علیرغم گسترش امکانات این است که روستاها خالی از سکنه شده است.
 استاندار مازندران خاطرنشان کرد: در استان مازندران به دنبال احیای اقتصاد روستا هستیم، زیرا بهترین شرایط آب و هوایی و نیروی انسانی در روستاها را شاهد هستیم؛ بیشتر روستاهای استان در حال حاضر شرایطی دارند که پذیرفته‌اند شغل‌های ضعیفی را در شهرها انتخاب کنند و از روستاها خارج شوند که باید با انتقال امکانات بیشتر به روستاها، زمینه‌های مهاجرت معکوس صورت گیرد و این امکاناتی که جمهوری اسلامی به روستاها می برد صرفا برای خوش نشینی در روستاها نیست، هرچند این افراد هم باید استفاده کنند ولی هدف اصلی مهاجرت معکوس به روستاهاست.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه