روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۰ شنبه ۲۹ آبان - شماره 4021

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

۴۵ درصد فراگیران مهارتی فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه فارغ التحصیلان دانشگاهی بیش از ۴۵ درصد فراگیران آموزشهای مهارتی را تشکیل می‌دهند،‌ از تدوین سه برنامه مهارتی برای جامعه دانشجویان کشور خبر داد.
غلامحسین حسینی‌نیا با بیان اینکه بیش از ۴۵ درصد فراگیران آموزشهای مهارتی را قشر دانشجو و فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند، گفت: این مساله که افراد بعد از فارغ التحصیلی و گرفتن مدرک دانشگاهی، مجددا به مراکز آموزش مهارتی برمی‌گردند و آموزشهایی را می‌بینند که برای جامعه کارگری یا جامعه تا سطح مهارت ۳ و ۴ درنظر گرفته شده است، نشان از یک نقصان اساسی در نظام آموزش عالی کشور است.
وی افزود: افراد به عنوان دانشجو وارد دانشگاه می‌شوند ولی خروجی آن تبدیل کارجو برای دولت و مهارت‌جو برای سازمان آموزش فنی و حرفه ای می شود، بنابراین لازم است که در این زمینه تمهیدات لازم را داشته باشیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه از تدوین سه برنامه برای مهارت آموزی دانشجویان کشور خبر داد و گفت: برای جمعیت چهار میلیونی دانشجویی کشور برنامه‌هایی تدارک دیده‌ایم که یکی از آنها آموزش مهارت آموزی هیبریدی است. این دوره آموزش مهارتی به شکل هیبریدی همزمان با تحصیل دانشجویان در دانشگاه انجام می‌گیرد و یک دوره آموزشی ۵۴۰ ساعته معادل ۱۹ واحد دانشگاهی را شامل می‌شود. حسینی‌نیا افزود: این دوره‌ها یک مهارت کامل را متناسب با استعداد و علاقه دانشجو و تقاضای موجود در بازار کار به دانشجو آموزش می دهد و ما در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تنوع زیادی را در این استانداردها ایجاد کرده ایم.
وی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های ما برای افرادی که فارغ التحصیل دانشگاه شده‌اند و رشته‌هایی که بازار کار برایشان تقاضایی ندارد، پیش بینی شده است. بر اساس این برنامه افراد را طی یک دوره ۶ ماهه به یک بسته مهارتی مجهز می‌کنیم که از مهمترین آنها، موضوع ICT است که افراد دوره ۶ ماهه کاملی را سپری می ‌کنند و مهارت کاملی را در زمینه ICT به طور کاملا کاربردی و فنی یاد می گیرند و آماده ورود به بازار می شوند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه