حیات عاشورایی
عمید رازی- حیات شیعه وابسته به یک ظرفیتی است که بعد از حادثه کربلا به وجود آمد و آن استقبال و حضور مردم در مجالس عزای سرور و سالار شهیدان در طی دو ماه محرم و صفر است . این ظرفیت باید مثل گذشته توسط منابر مدیریت شود و محور بودن منبر باعث شکوفایی آن دو عامل می شود . هرکدام از این دو عامل به تنهایی کافی نیست بلکه هردو عامل در کنار هم باید باشند و به موازات هم قرار گیرند که این دو مهم از عهده اهل منبر برمی آید نه عامل دیگر ولذا بزرگداشت شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان در واقع مجالس غلبه سپاه عقل بر جهل و غلبه عدل بر ظلم است .
در این ارتباط مرحوم امام (ره) می فرمایند: عاشورا را زنده نگه دارید که بازنده نگه داشتن عاشورا کشور ما آسیب نخواهد دید . زیرا تنها کشوری که در مقابل نظم خودساخته ای که در رأس هِرم آن شیطان بزرگ ( آمریکا) قرار دارد، ایران و انقلاب اسلامی است و هرگز چین و روسیه در مقابل این نظم قرار نگرفته اند، بلکه آن را پذیرفتهاند و اگر گاه گاهی به آمریکا اعتراض می کنند به خاطر خواستن سهم بیشتری از این نظام است.
حال باید دقت داشت که در مقابل این نظم شیطانی و کفر آلود، چگونه ایران تاب مقاومت دارد و قوی می شود .
امام خمینی (ره) این قدرتمند شدن را از زاویه تقویت فرهنگ عاشورا می داند و رهبری انقلاب شبیه همین مطلب حضرت امام (ره) را دارند و در سخنرانی سال ۱۳۶۲ فرمودند:حادثه عاشورا دریای جهاد و مبارزه فی سبیلالله، ام معارف و پایه اصلی انقلاب ماست.
رهبر انقلاب در دیدار جمعی از بسیجیان و فعالان طرح شجره طیبه «صالحین» در اول آذرماه 1391 خاطرنشان کردهاند:«هیچ وقت نباید امت اسلامی و جامعهی اسلامی ماجرای عاشورا را به عنوان یک درس، به عنوان یک عبرت، به عنوان یک پرچم هدایت از نظر دور بدارد. قطعاً اسلام، زندهی به عاشورا و به حسینبنعلی (علیهالسّلام) است. همان طور که فرمود: «و انا من حسین»؛ بنا بر این معنا، یعنی دین من، ادامهی راه من، به وسیلهی حسین (علیهالسّلام) است. اگر حادثهی عاشورا نبود، اگر این فداکاری عظیم در تاریخ اسلام پیش نمیآمد، این تجربه، این درس عملی، به امت اسلامی داده نمیشد و یقیناً اسلام دچار انحرافی میشد از قبیل آنچه که ادیان قبل از اسلام دچار آن شدند و چیزی از حقیقت اسلام، از نورانیت اسلام باقی نمیماند. عظمت عاشورا به این است.»
ایشان همچنین در دیدار اقشار مختلف مردم در بیست و دوم خرداد 1392 میفرمایند:«زندگی حسینبنعلی علیهالسّلام در طول تاریخِ زندگی پنجاه و چند سالهی آن بزرگوار، همه درس است: دوران کودکی او درس است، دوران جوانی او درس است، در دوران امامت امام حسن علیهالسّلام رفتار او درس است، بعد از شهادت امام حسن علیهالسّلام رفتار او همه درس است. اینجور نبود که کار امام حسین فقط در آن روز آخر باشد، لکن حادثهی کربلا اینقدر عظمت دارد، اینقدر درخشنده است که مثل خورشیدی همهی نورهای دیگر را تحتالشّعاع قرار میدهد؛ والّا خطابهی امام حسین علیهالسّلام خطاب به علما و بزرگان و صحابه و تابعین در منی - که در کتب حدیث ذکر شده است - یک سند تاریخی است؛ نامهی آن بزرگوار خطاب به علما و بزرگان و پایهها و ارکان دینی در زمان خودش - «ثُمَّ انتُم ایتُها العِصابَة، عِصابَةٌ بِالعِلمِ مَشهورَة»(۱) که در کتب معتبر حدیث نقل شده است - یک سند تاریخی مهم است؛ رفتارهای آن بزرگوار؛ برخوردش با معاویه، نامهاش به معاویه؛ حضورش در کنار پدر در دوران کوتاه خلافت امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام؛ همهی اینها قدمبهقدم درس است؛ منتها حادثهی عاشورا چیز دیگری است. »
فرمانده مرزبانی فراجا اعلام کرد؛
توقیف صد هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای کشور
فرمانده مرزبانی فراجا از کشف و توقیف ۹۹ هزار و ۹۷۴ لیتر سوخت قاچاق در مرزهای کشور خبر داد.
سردار احمدعلی گودرزی در تشریح این عملیات اظهار کرد: در راستای مبارزه بی امان با پدیده شوم قاچاق سوخت و کالا و تشدید کنترل نوار مرزی و آبهای ساحلی، مأموران مرزبانی با انجام گشت زنیهای هدفمند و اشراف اطلاعاتی، در ۲۴ ساعت گذشته تعدادی خودرو و شناور مشکوک در مناطق مرزی را متوقف کردند.
وی افزود: مرزبانان در بازرسی دقیق از شناور و خودروهای مذکور، مقدار ۹۹ هزار و ۹۷۴ لیتر انواع سوخت قاچاق کشف و ضبط کردند.
فرمانده مرزبانی فراجا با تأکید بر برخورد قاطع با قاچاقچیان سوخت و سود جویان اقتصادی خاطرنشان کرد: در این رابطه پس از هماهنگی و اخذ دستور قضائی تعداد ۱۵ خودرو، ۲ شناور و ۱۳ نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
بر اساس گزارش سایت پلیس، این مقام مرزبانی در پایان با اشاره به عزم جدی مرزبانان در مقابله با هرگونه فعالیت غیر قانونی در مرز، از مردم و مرزنشینان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، مراتب را به پلیس اطلاع دهند تا در سریع ترین زمان ممکن اقدامات لازم صورت گیرد.