روزنامه کائنات
4

جامعه

1404 شنبه 20 ارديبهشت - شماره 4825

ساخت آرامستان جدید برای تهران تبدیل به معضل شد


 عضو شورای شهر تهران مشکلات احداث آرامستان های جدید در تهران را تشریح کرد و گفت: احداث آرامستان‌های جدید بستگی به تعاملات اداری و سیاسی بین شهرداری تهران، فرمانداری های شهرهای تابع و استانداری تهران دارد.
ناصر امانی در مورد سرانجام احداث آرامستان‌های جدید برای پایتخت با بیان اینکه شهرداری تهران در قالب لایحه‌ای احداث چند آرامستان در نقاط مختلف تهران را پیشنهاد داد که نمایندگان مردم تهران در شورای شهر نیز با احداث تعدادی از این آرامستان‌ها در برخی نقاط پیشنهادی موافقت کردند، افزود: موقعیت احداث این آرامستان‌ها باید به تأیید شورای برنامه ریزی استانداری تهران می‌رسید که بنا به گفته مدیران شهرداری تهران؛ مکان‌های انتخابی برای احداث آرامستان جدید تأیید نیز شده است.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: با وجود موافقت شورای برنامه ریزی استان تهران اما با اعتراضاتی هم از طرف نمایندگان مجلس شهرهایی که آرامستان‌های جدید الاحداث به آنها نزدیک است و هم از سوی فرمانداران این شهرستانها مواجه هستیم که معتقدند نباید آرامستان‌ها در نزدیکی و مجاورت شهرهای آنها قرار گیرد.
عضو شورای شهر تهران گفت: نمی‌دانیم این اعتراضات به کجا می انجامد و آیا اعتراضات موجب تجدیدنظر استانداری در محل احداث آرامستان‌ها می شود یا خیر؟.
امانی تأکید کرد: اما کار ساخت آرامستان جدید در یکی از زمین‌های مصوب آغاز شده و شهرداری تهران در حال آماده سازی قبور است تا اگر ظرفیت بهشت زهرا تا هر زمانی که دیگر پاسخگو نبود؛ انتقال اجساد به آرامستان جدید شروع شود؛ البته دقت داشته باشید که ساخت آرامستان صرفا یک کار عمرانی نیست؛ بلکه کار سخت و پیچیده‌ای است که نیاز به پیوست های عمیق و چند لایه اجتماعی، فرهنگی، ترافیکی دارد؛ البته شهرداری تهران از دوره‌های قبل مطالعات احداث آرامستان جدید را آغاز کرده بود و در این دوره مدیریت شهری این مهم به نتیجه رسید که براساس برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان سال آینده این آرامستان آماده می شود.
وی در این مورد که آیا احداث آرامستان در ۴ نقطه‌ای که پیش بینی شده به سرانجام می رسد یا خیر؟ اظهار کرد: این امر بستگی به تعاملات اداری و سیاسی بین شهرداری تهران، فرمانداری های شهرهای تابع و استانداری تهران دارد، اما در یک زمین که قبلاً زمین آن توسط دولت اسبق تعیین و تحویل داده شده بود در حال انجام است.
عضو شورای شهر تهران در مورد نحوه ساخت قبرها در آرامستان جدید پایتخت نیز گفت: بررسی قطعات جدید در بهشت زهرا نشان می‌دهد که در قبرهای جدید که عمدتا سه طبقه هستند؛ فاصله قبور بسیار کم است که موجب بروز مشکلاتی شده است که هم در برگزاری مراسمات و هم در دفن و... شاهد تداخل هستیم و امید است در آماده سازی آرامستان جدید،   باید این نکات مورد توجه قرار گیرد البته ما در ساخت آرامستان جدید در مورد سه طبقه بودن قبور نظری نداریم، اما در مورد فاصله قبور حتما باید فاصله رعایت و فاصله‌ها بیشتر شود.کلات جدی در زمینه دفن مردگان روبه‌رو است، عضو شورای شهر می‌گوید که برخی از فرمانداری‌ها با ساخت گورستان‌ تهران مخالفت کرده‌اند

حقوق شهروندی در برخی موارد نیازمند به بازنگری است
جانشین فراجا: باید هزینه جرم بالا برود
 جانشین فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه در خیلی موارد مجازات تناسبی با جرائم ندارد،گفت: باید هزینه جرم را در کشور بالا ببریم تا شاهد کاهش آمار آن باشیم.
سردار قاسم رضایی در آیین معارفه فرمانده انتظامی استان همدان بیان کرد: حقوق شهروندی در برخی موارد نیازمند به بازنگری است.
وی اضافه کرد: نیروی انتظامی و دستگاه قضایی به ضرورت توجه به حقوق شهروندی با تناسب سازی مجازات ها با جرم رسیدند و اشتراک نطر دارند.
جانشین فرمانده انتظامی فراجا ادامه داد: بنابراین از مجلس انتظار می رود طرح دو فوریتی در خانه ملت ارائه دهد یا اینکه دولت لایحه ای در این زمینه بدهد.
سردار رضایی تاکید کرد: مردم انتطار دارند حقوق شهروندی در تناسب سازی مجازات ها با جرم محقق شود.
جانشین فرمانده کل انتظامی تاکید کرد: برخی مواقع قضات حین صدور حکمی برای مجرم ، با محدودیت های قانونی مواجه می شوند و این موضوع در کنار پایین بودن هزینه جرم موجب افزایش تعدد جرم می شود.
سردار رضایی گفت: همدان با مردمانی با فرهنگ در همه صحنه های دوران قبل و بعد از انقلاب، دفاع مقدس و برخورد با اشرار تلاش کرده و هشت هزار شهید و ۲۰ هزار جانباز مبین این موضوع است.
وی با بیان اینکه تابع فرامین ولی فقیه هستیم و این افتخار ماست، افزود: نیروی انتظامی مفتخر است فرمانده اش ولی فقیه است و در این مسیر خدمت گذاری می کند.
جانشین فرمانده کل انتظامی بیان کرد: بررسی وضعیت انتظامی استان از طریق سامانه ۱۹۷ بیانگر کاهش ۲۰ درصدی شکایات و افزایش ۱۵ درصدی قدردانی ها از پلیس است که این روند موجب مباهات و خرسندی شد.
سردار رضایی اضافه کرد: نیروهای انتظامی همه فصول سال، شبانه روز در سرما و گرما در میدان بوده و نتیجه این تلاش ها رضایت مندی مردم است و نظر سنجی های ملی نیز بیانگر این بوده که فراجا از سازمان های برتر در جلب رضایت مردم است.
در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان همدان که با حضور سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل انتظامی کشور برگزار شد، از زحمات و تلاش های سردار سرتیپ دوم سلمان امیری تقدیر به عمل آمد و سرتیپ دوم ستاد حسین نجفی به عنوان فرمانده جدید انتظامی استان همدان معرفی شد.

استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان
برای ثبت تخلفات عابران تکذیب شد
 رئیس پلیس راهور فراجا اخبار منتشر شده درباره استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان برای ثبت تخلفات عابران پیاده را تکذیب کرد.
سردار سیدتیمور حسینی در واکنش به گزارش‌هایی که مبنی بر استفاده از این فناوری برای شناسایی و ثبت تخلفات عابران پیاده منتشر شده بود، تأکید کرد: در حال حاضر هیچ طرحی برای استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان به منظور ثبت تخلفات در دستور کار پلیس قرار ندارد.
وی همچنین به اهمیت ایجاد قطعیت در مجازات‌ها اشاره کرده و افزود: هدف پلیس جلوگیری از پدیده بی‌کیفرمانی است، نه اعمال مجازات‌های ناعادلانه. بنابراین، خبر منتشر شده به طور کامل تکذیب می‌شود.
به گزارش ایرنا، برخی رسانه‌ها در چند وقت اخیر خبرهایی منتشر کرده‌اند مبنی بر اینکه پلیس برای جلوگیری از تخلفات راهنمایی رانندگی عابران پیاده در سطح شهر دوربین‌های نظارتی نصب می‌کند. در واقع این موضوع در اخبار به نقل از رئیس پلیس راهور فراجا اینگونه ذکر شده که «در آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی برای عابران پیاده تکالیفی مشخص شده و عابر پیاده هم مانند راننده، در جاهایی موظف و مکلف به رعایت این قواعد است و اگر این قواعد را رعایت نکند، کارشناس می‌تواند نسبت به تعیین تقصیر اقدام کرده و این موضوع را در گزارش کروکی منعکس کند. در هیچ جای دنیا، جریمه عابر پیاده به‌صورت سنتی و دستی توسط مأمور پلیس انجام نمی‌شود، بلکه از طریق دوربین‌های چهره‌خوان انجام می‌گیرد. این دوربین‌ها می‌توانند تخلف عابر را تشخیص داده و نسبت به اعمال جریمه اقدام کنند.»

خبر سخنگوی وزارت آموزش و پرورش
 درباره تغییر ساختار امتحانات نهایی
 سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از کنکور سال ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد، گفت: از کنکور سال ۱۴۰۶ به بعد، همه دروس پایه یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار خواهد شد و جمع این دو پایه با تاثیر ۶۰ درصدی در کنکور لحاظ می‌شود.
موضوع امتحانات نهایی و تاثیر معدل در کنکور به خصوص در دوماه اخیر تحت تأثیر تصمیماتی قرار گرفت اما در نهایت بعد از چالش‌های بسیار این مصوبه به یک ثبات رسید.
به گزارش ایسنا، علی فرهادی با بیان اینکه در کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ براساس مصوبه ۹۱۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی، معدل تمام دروس پایه دوازدهم تاثیر قطعی ۶۰ درصد خواهند داشت، گفت: معدل نمرات پایه یازدهم تاثیر مثبت خواهند داشت. وی با بیان اینکه اگر کسی معدلش بالا باشد به نسبت معدلی که در پایه یازدهم کسب کند، تاثیر مثبت در کنکور برایش لحاظ می‌شود، افزود: در کنکور سال ۱۴۰۵، آزمون ۶ درس از دروس پایه یازدهم به‌صورت نهایی و تمام دروس پایه دوازدهم بصورت نهایی برگزار خواهد شد. جمع این دو پایه در کنکور تاثیر ۶۰ درصدی دارد که از این ۶۰ درصد ۱۷ مربوط به ۶ درس پایه یازدهم و ۴۳ درصد دیگر مربوط به دروس نهایی پایه دوازدهم است.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در کنکور سال ۱۴۰۶ به بعد، همه دروس پایه یازدهم بصورت نهایی برگزار خواهد شد، ادامه داد: همه دروس پایه دوازدهم نیز نهایی است و جمع این دو پایه با تاثیر ۶۰ درصدی در کنکور لحاظ می‌شود. ۲۰ درصد آن مربوط به پایه یازدهم و ۴۰ درصد به پایه دوازدهم مربوط است.
فرهادی اظهار کرد: از سال ۱۴۰۶ به بعد، این ساختار تغییر نخواهد کرد و دانش آموزان بر این اساس می‌توانند برنامه‌ریزی خود را انجام دهند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه