روزنامه کائنات
2

سیاست

1402 سه‌شنبه 26 دي - شماره 4528

رئیس پلیس پیشگیری فراجا:

۱۰۰ درصد بازداشتگاه‌های پلیس به دوربین مجهز است


  رئیس پلیس پیشگیری فراجا با بیان اینکه ۱۰۰ درصد بازداشتگاه‌های پلیس به دوربین مجهز است، گفت: «مجهز شدن مأموران پلیس به دوربین البسه نیازمند تأمین منابع مالی است.»
سردار علی مویدی؛ رئیس پلیس پیشگیری فراجا صبح دیروز در حاشیه دهمین شور اجتماعی پلیس پیشگیری در جمع خبرنگاران، گفت: «پلیس پیشگیری باید تغییراتی در نگرش و رفتار خود با مردم داشته باشد تا بتواند در لوایح مختلف جامعه نفوذ کند و ارتباط بهتری با مردم داشته باشد. شاید در حوزه «پیشگیری» اقدامات خوبی انجام شده باشد اما به دلیل آنکه برای مردم بیان نشده است، لازم است تا این اقدامات ارزیابی شود و در جامعه بازگو شود. البته باید بررسی کنیم که چقدر پلیس پیشگیری در مقوله پیشگیری موفق بوده است یا خیر.»
رئیس پلیس پیشگیری فراجا با بیان اینکه این طبیعی است که نگاه مردم به پلیس پیشگیری همان پلیس کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها باشد، گفت: «به همین دلیل است که باید آموزش‌های اجتماعی و رفتاری ویژه‌ای برای مأموران پلیس پیشگیری در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها داشته باشیم تا با کمک از تجهیزات نوین و بانک‌های اطلاعاتی (مانند بانک اطلاعاتی بیماران الزایمری و اوتیسمی) بتوانیم عملکرد بهتری را در جامعه داشته باشیم.»
سردار مویدی تجهیز شدن دوربین البسه ماموران پلیس پیشگیری اشاره کرد و گفت: «درست است که این موضوع در برنامه هفتم توسعه آمده است اما هنوز ابلاغ نشده و هنوز منابع مالی مناسبی در اختیار پلیس قرار نگرفته است، البته که پلیس بسترهای داخلی مورد نیاز مقوله تجهیز شدن ماموران به دوربین البسه را دارد.»

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه