روزنامه کائنات
1

صفحه اول

1402 دوشنبه 6 آذر - شماره 4493

سامانه فکتورینگ “سککوک” طرح برگزیده همایش سالانه بانکداری الکترونیک


 سککوک– به عنوان برگزیده- در همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، همانند سال گذشته شرکت داشت و با برگزاری کارگاه “سامانه فکتورینگ مطالبات قراردادی” میزبان علاقه‌‌مندان حوزه‌های مالی و پرداخت بود.فردوس باقری مدیر عامل “سککوک” در این کارگاه، ضمن اشاره به تغییرات جهانی تامین مالی در دنیا از سال ۲۰۰۸ و تبین مفاهیم SCF، تامین مالی مطالبات قراردادی را در دو دسته‌ی محقق شده و محقق نشده، مورد بررسی قرار داد.وی در ادامه فکتورینگ در ایران و مطالبات قانونی را مورد بررسی قرار داده و روش‌های تامین مالی پیشنهادی برای زنجیره‌ها و رشد حجم فکتورینگ در دنیای اقتصاد را تحلیل کرد.روش‌های تامین مالی موسسات خرد و متوسط و استفاده از سیستم هوشمند هدایت کاربر در کنار طرح مبحث تسهیل یک اقدام حقوقی-مالی پیچیده در چند قدم ساده، از دیگر مباحث مطرح شده در این کارگاه بودند.این کارگاه با استقبال خوب فعالان حوزه‌های بانکی و پرداخت و طرح پرسش و پاسخ‌های کلیدی همراه شد.همزمان با اختتامیه دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، جایزه جشنواره بزرگ دکتر نوربخش با هدف انتخاب، معرفی و تقدیر از محصولات برتر نوآورانه بانک‌ها و شرکت‌ها در حوزه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت به طرح‌های برگزیده تعلق گرفت که سامانه فکتورینگ مطالبات قراردادی “سککوک” طرح برگزیده محور پلتفرم این جشنواره شد.گفتنی است دلیل انتخاب سککوک، امسال متفاوت از سال پیش بود؛ در سال گذشته سککوک به دلیل موفقیت در تامین مالی کارت اعتباری خرد به زنجیره تامین مالی، برگزیده شد؛ اما امسال در حوزه ای گسترده تر و برای تامین مالی حساب های دریافتنی بین بنگاه ها – در جایی که عملا چک، سفته یا برات وجود ندارد- در قالب ظرفیت قانونی، سککوک فکتورینگ مطالبات قراردادی بین بنگاه ها را انجام داده و تامین مالی می کند.


قرعه‌کشی بزرگ بانک گردشگری در «۸شنبه» توبانک
  بانک گردشگری قرعه‌کشی بزرگ خود را به مدت ۸ هفته در طرح «۸شنبه» توبانک اجرا و جوایز ارزنده‌ای به برندگان اهدا خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی بانک گردشگری، طرح «۸شنبه»توبانک، شعبه مجازی بانک گردشگری، به مدت ۸ هفته اجرا خواهد شد و مشتریان بانک گردشگری می‌توانند در طی زمان برگزاری این طرح، هر شنبه در قرعه‌کشی بزرگ بانک گردشگری شرکت کنند.
در این طرح، هر هفته موجودی شخص در هفته گذشته (از بامداد شنبه تا پایان وقت روز جمعه) ‌و در ساعت 00:00 هر روز مبنای محاسبه امتیاز است. موجودی حساب هر شخص برای شرکت در قرعه‌کشی طرح «۸شنبه» باید‌ حداقل ۱۰۰ هزار تومان باشد و هر ۱۰۰۰ تومن دارای ۱ امتیاز است.  نکته ویژه این طرح آن است که امتیاز دریافتی در روزهای جمعه، به عنوان آخرین فرصت قرعه‌کشی، به میزان دو برابر محاسبه می‌‌شود. ضمنا امتیازات کسب شده در هر هفته، فقط در قرعه‌کشی شنبه همان هفته قابل استفاده است.
صاحبان حساب خوش‌شانس می‌توانند از جوایز قرعه‌کشی هفتگی این طرح شامل ۱ عدد PS5، ۲ عدد ساعت هوشمند، ۳ عدد دستگاه اندروید باکس و ۴ عدد جایزه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی بهره ببرند. بر اساس این گزارش، پس از پایان جوایز هفتگی در هفته هشتم، یک مراسم قرعه‌کشی بزرگ با محاسبه تمامی امتیازات کسب شده توسط مشتریان در طول دو ماه برگزار خواهد شد. در این قرعه‌کشی بزرگ هم جوایزی چون ۳ عدد لپ‌تاپ مدل Surface، ۵ عدد گوشی موبایل، ۷ عدد دستگاه ویدئو پروژکتور و ۹ عدد جایزه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی به برندگان اهدا خواهد شد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه