روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 چهارشنبه 5 آذر - شماره 4961

تقدیر مدیرعامل نفت و گاز مارون از تلاشگران عملیات


 مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون از تلاش های  12 نفر از کارکنان عملیاتی این شرکت تقدیر کرد.
مهندس قباد ناصری زحمات متعهدانه و شبانه روزی کلیه کارکنان شرکت در راستای پایداری تولید را ارج نهاد و گفت: صنعت نفت پویایی، چابکی و اقتدار عملیاتی خود را در سایه اهتمام سرمایه انسانی کارآمد به دست آورده است.
وی افزود: فرایند تولید اغلب شاهد رویدادهای عملیاتی خاص و دارای ریسک است، اما اقدام سریع و بهره مندی از توان فنی و عملیاتی بالا، همواره همجواران، سایر کارکنان و دارایی های فیزیکی سازمان را مصون نگاه داشته است.
در پایان و پس از مراسم تقدیر، مدعوین و مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون مسائل مرتبط با تولید و واحدهای عملیاتی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

بازدید سرزده مدیر کل تأمین اجتماعی استان گلستان از شعبه گالیکش برای پایش میدانی عملکرد
دکتر ابوالقاسم نوروزعلی، مدیرکل استان، اول آذرماه ، در ادامه سلسله بازدیدهای میدانی و نظارتی خود، به صورت سرزده از شعبه تأمین اجتماعی شهرستان گالیکش بازدید کرد.
هدف از این بازدید، ارزیابی دقیق و بی‌واسطه عملکرد شعبه در حوزه‌های کلیدی زیر اعلام شد:وضعیت وصول مطالبات-ارزیابی میزان دستیابی به اهداف مالی و عملیاتی-بررسی کیفیت خدمات‌رسانی به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران. در جریان این بازدید تخصصی، مدیرکل استان از بخش‌های مختلف شعبه دیدن کرد و در گفتگویی مستقیم و رو در رو با رئیس و کارکنان، به بررسی مشکلات و نیازهای موجود در حوزه‌های اجرایی و فرآیند وصول پرداخت.
تأکیدات اصلی مدیرکل در این بازدید:تحقق اهداف وصولی و مالی: دکتر نوروزعلی بر نقش کلیدی دستیابی به نتایج بهتر در وصول مطالبات، به عنوان عاملی حیاتی برای تأمین منابع مالی سازمان و ارائه خدمات پایدار تأکید کرد.بهبود فرآیندها و رفع موانع: ایشان بر ضرورت بهبود فرآیندهای عملیاتی و کاهش موانع اجرایی برای تسهیل در خدمات‌رسانی اشاره نمودند.
ارتقای کیفیت خدمات: مدیرکل استان، ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مردم (بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران) را خواستار شد و بر این موضوع به عنوان مأموریت اصلی سازمان تأکید کرد.همگرایی و تلاش مضاعف: ایشان بر لزوم همگرایی و تلاش جمعی کارکنان برای تحقق اهداف تعیین‌شده تأکید نمودند.

جلسه تعاملی مدیر کل تأمین اجتماعی استان گلستان با رئیس و اعضای اتاق اصناف شهرستان گالیکش
 به منظور بررسی و رفع موانع پیش روی جامعه اصناف، جلسه‌ای با حضور دکتر ابوالقاسم نوروزعلی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان گلستان، آقای فرامرزی معاون فرماندار در محل فرمانداری شهرستان گالیکش برگزار شد.
در این جلسه که با محوریت “شنیدن مستقیم مشکلات و ارائه راه‌حل” تشکیل شد، نمایندگان و اعضای اصناف شهرستان گالیکش به بیان چالش‌ها، دغدغه‌ها و مشکلات خود در حوزه‌های مختلف پرداختند.دکتر نوروزعلی با استماع مستقیم این مسائل، بلافاصله دستور پیگیری فوری و حل و فصل مشکلات مطرح‌شده را به کارشناسان و مدیران ذیربط حاضر در جلسه صادر کرد.
برگزاری چنین جلسات مستقیم و بی‌واسطه‌ای، گامی مؤثر در تقنین تعامل مثبت بین دستگاه‌های اجرایی و جامعه اصناف و بازتابی از رویکرد “حل مسئله محوری” در بدنه مدیریت استان محسوب می‌شود.رئیس اتاق اصناف نیز در این جلسه با اشاره به جایگاه مهم سازمان تامین اجتماعی به‌ عنوان یکی از شرکای اصلی اتاق اصناف، اظهار داشت: تعامل مستمر میان اتاق اصناف و تامین اجتماعی، نقش موثری در حل مشکلات و تسهیل امور کارگاه‌ها ایفا می‌کند. 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه