روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1404 چهارشنبه 12 شهريور - شماره 4903

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

جهان بهتری با تعاونی‌ها می‌سازیم

  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با این اعتقاد که تلاش‌ فردی به تنهایی کارساز نیست،گفت: اگر به روح تعاون پایبند بمانیم، می‌توانیم شعار سال را محقق کنیم و با تعاونی‌ها جهان بهتری بسازیم.
به گزارش کائنات، احمد میدری، در همایش بین‌المللی اقتصاد تعاونی ایران با بیان اینکه باید سرمایه، اندیشه و ظرفیت‌های خود را در یک عمل هماهنگ تجمیع کنیم تا بتوانیم از دام مشکلات جهانی رها شویم، تصریح کرد: سیاست‌های مرسوم بدون پذیرش فرهنگ تعاون تحول اساسی ایجاد نمی‌کند و اگر اسناد و تلاش‌های سازمان ملل و سایر نهادها به نتیجه نرسیده، دلیلش نادیده گرفتن این فرهنگ تعاون بوده است.
وی با  اشاره به نام‌گذاری سال ۲۰۲۵ به عنوان «سال جهانی تعاون» گفت: بر اساس قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ۲۴ ژوئن ۲۰۲۴ همه کشورها و سازمان‌های جهانی دعوت شده‌اند تا کمیته‌ای ملی تشکیل دهند و ظرفیت‌های دولت و بخش غیردولتی را برای تحقق این شعار به‌کار گیرند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد:اگر به روح تعاون پایبند بمانیم، می‌توانیم شعار سال را محقق کنیم و با تعاونی‌ها جهان بهتری بسازیم.
به گفته میدری، در قالب روح تعاونی و مشارکت جمعی می توانیم بسیاری از موانع و چالشها را برطرف کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تلاش برای توسعه تعاونی‌ها به‌ عنوان رکن تاب‌آوری اقتصادی را یادآور شد و افزود: رشد فراگیر، ایجاد اکوسیستم کامل مالی، حقوقی، قضایی و اداری برای تعاونی‌ها در سطح ملی و جهانی، بهره‌گیری از ظرفیت جوانان به‌عنوان نیروی بزرگ تحول و همکاری فعال بخش خصوصی و نهادهای مردمی با دولت نه به‌ عنوان دریافت‌کنندگان کمک بلکه به‌عنوان بازیگران اصلی عرصه تعاون مطرح است.
وی با بیان اینکه بشر برای رهایی از جنگ، فقر و بحران‌های جهانی نیازمند اقدامات هماهنگ جمعی است، گفت: قدرت‌های جهانی مانند دوران پیش از جنگ جهانی اول به سمت رفتارهای قرن نوزدهم بازگشته و وحشیانه زنان، کودکان و مردم بی‌پناه را در غزه و دیگر نقاط جهان قتل‌عام می‌کنند. استعمار بی‌رحم دوباره زنده شده و آتش جنگ‌هایی که در خاورمیانه افروخته‌اند، دیر یا زود دامن همه جهان و حتی قدرت‌های بزرگ را خواهد گرفت.
به گفته وزیر تعاون، تلاش‌ فردی به تنهایی کارساز نیست بلکه با اقدامات هماهنگ جمعی می‌توان دنیا را به سوی آینده ای بهتر هدایت کرد و قدرت اصلی در شکل‌گیری تعاونی‌ها است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه