حل معضل نردبان هیدرولیکی پیشرفته آتشنشانی شهرمهستان
مهستان – سیروس رنجبرکهن: در راستای بهبود خدمات ایمنی و آتشنشانی و افزایش توان عملیاتی آتشنشانان در شهر مهستان، شهرداری با همکاری اعضای شورای اسلامی، پس از سال ها تلاش در حال پیگیری خرید یک نردبان هیدرولیکی پیشرفته آتشنشانی است که این اقدام در مرحله کارشناسی و انعقاد قرارداد بوده و انتظار میرود که با تأمین این تجهیزات مدرن، توانایی و سرعت پاسخگویی به حوادث و بحرانها به طرز قابل توجهی در این شهر افزایش یابد.
دکترعلی گلرخی شهردار مهستان با اشاره به اینکه این نردبان هیدرولیکی دارای مشخصات فنی بالا و قابلیتهای منحصر به فرد همچنین دارای استانداردهای جهانی است گفت: این نردبان میتواند به عنوان یکی از ابزارهای اساسی در عملیات اطفای حریق و نجات جان انسانها در مواقع بحرانی مورد استفاده قرار گیرد. وی افزود: این تجهیزات به ویژه در ساختمانهای بلند و مناطق پرجمعیت کاربرد خواهد داشت و میتواند به حفظ جان شهروندان و کاهش تلفات ناشی از حوادث کمک شایانی کند.
شورای اسلامی و شهرداری مهستان با هدف تأمین حداکثری امنیت عمومی و حفاظت از اموال و جان شهروندان، ضمن بررسی و ارزیابی دقیق گزینههای موجود، به زودی قرارداد خرید این نردبان پیشرفته را به امضا خواهد رساند که امید است این تلاشها زمینهساز افزایش سطح ایمنی و آرامش در شهر باشد.
گفتنی است با عنايت به اینکه شهر مهستان بلند مرتبه ترین شهر استان البرز است و از همان روزهای اول شهرسازی این شهر، نیاز مبرم به این نردبان احساس شده است و همچنین در ادوار گذشته مدیریت شهری جهت تهیه این نردبان هیدرولیکی تلاش هایی نموده که با توجه به وجود مشکلات فراوان این امر محقق نشده و بی ثمر مانده است لذا در دوره ششم شورای اسلامی و شهرداری مهستان با پیگیری ها و برنامه ریزی های متعدد جهت تحقق این مهم در تلاش است.
شهروندان عزیز میتوانند با اطمینان کامل به این اقدام مهم، از تلاشهای مستمر شهرداری و شورای اسلامی در راستای امنیت و سلامتی خود آگاه باشند و همکاریهای لازم را در این زمینه با نهادهای ذیربط داشته باشند. یادآور می شود که چندی پیش در نشست مدیرعامل و برخی از اعضای هیئت مدیره شرکت عمران شهرمهستان با خبرنگاران و اصحاب رسانه ، مسئولین شرکت عمران مهستان باعنوان اینکه اقدامات لازم از سوی این شرکت درخصوص تامین مالی برای خرید بزرگترین نردبان آتش نشانی برای شهرمهستان را انجام داده اند ، از شهرداری مهستان جهت به تعویق افتادن خرید این نردبان گله کرده و از خبرنگاران خواستار پیگیری این امر از شهرداری مهستان شده بودند که بحمداله با پیگیری های اصحاب پزتلاش و زحمت کش رسانه و خبرنگاران تیزبین ،دلسوز و پرتلاش شهرستان ساوجبلاغ گویا این مهم توسط شهرداری مهستان به مرحله اجرا رسیده و درحال انجام است .
افزایش ۱۰۰ درصدی
ظرفیت پست برق فوق توزیع شیرینشهر
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان از پست فوق توزیع شیرینشهر و افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت آن، بازدید کرد.
علی اسدی به همراه مدیران این شرکت با حضور در پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت شیرینشهر، وضعیت افزایش ظرفیت و بهینهسازی آن را مورد بررسی قرار داد. به گفته علیاصغر خدامراد منگری معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای خوزستان، در پست فوق توزیع شیرینشهر، ترانسفورماتور ۱۵ مگاولتآمپری این پست بهدلیل اشکال فنی از مدار خارج و یک ترانس جدید به ظرفیت ۳۰ مگاولتآمپر جایگزین آن شد و ظرفیت پست ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرد. وی افزود: علاوه بر تعویض ترانس و افزایش ظرفیت، تجهیزات پست نیز بهینهسازی و نوسازی شد و یک دستگاه GT، پنج دستگاه CT، چهار دستگاه رله، طراحی و باس ۳۳ در پست نصب و پس از انجام مراحل تست و راهاندازی، برقدار و مورد بهرهبرداری قرار گرفت. مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان در این بازدید بیان کرد: با افزایش ظرفیتی که انجام شد، شبکه برق فوق توزیع شهر جدید شیرینشهر و قسمتی از حومه شهرستان کارون، از پایداری مناسبی برخوردار شده است. اسدی با توجه به این موضوع که افزایش ظرفیت پست شیرینشهر با توجه به پیچیدگیهای فنی و غیرفنی بنا بود در مدت زمان ۲ ماه انجام شود اما با تلاششبانهروزی گروههای فنی و عملیاتی ظرف ۲۰ روز به پایان رسید، از مدیران مربوطه و همه دستاندرکاران این پروژه، به طور ویژه قدردانی کرد. وی در ادامه، با اشاره به پیشبینی وقوع دماهای ۵۰ درجه و بالاتر، از مدیران این شرکت خواست که با هوشیاری و با آمادهباش کامل، شبکه برق انتقال و فوق توزیع را رصد کنند و از بروز حوادث ناخواسته جلوگیری بهعمل آورند. مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان همچنین از مردم درخواست کرد که با رعایت الگوی مصرف و پیوستن به پویش «۲۵ درجه» و «خانه، یخچال نیست»، صنعت برق را در گذر از پیک مصرف یاری نمایند. شرکت برق منطقهای خوزستان، مسئولیت تأمین و انتقال برق در استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
شهرداری یزد پای کار خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی
اعزام 20 دستگاه اتوبوس به مرز شلمچه و 11 دستگاه خودروی خدمات شهری یزد به مرز چزابه
شهردار یزد از آمادگی کامل شهرداری یزد برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در مزرهای شلمچه و چزابه خبر داد و گفت: 20 دستگاه اتوبوس به مرز شلمچه و 11 دستگاه خودروی عملیاتی خدمات شهری به مرز چزابه اعزام می شوند. ابوالقاسم محی الدینی افزود: مقرر شد 20 دستگاه اتوبوس با رانندگان مجرب و کادر همراه متخصص جهت حمل و نقل زائران به پایانه مرزی شلمچه اعزام شوند که معاونت امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری و سازمان حمل و نقل بار و مسافر برنامه ریزی ها و هماهنگی های لازم را برای اعزام این تیم انجام خواهند داد.
وی با اشاره به این که شهرداری یزد در مرز چزابه نیز در ایام اربعین به خدمات رسانی مشغول خواهد شد، افزود: 11 دستگاه خودروی عملیاتی خدمات شهری اعم از خودروهای سبک و سنگین آتش نشانی، جمع آوری و پِرس زباله، جاروب خیابانی، خودروی حمل متوفی و همچنین تعدادی از پاکبانان خدوم و آتش نشانان فداکار با هماهنگی و برنامه ریزی های انجام شده از سوی معاونت محیط زیست و خدمات شهری به مرز چزابه اعزام خواهند شد. وی افزود : این تیم ها از سوم تا 24 مرداد به مرزهای شلمچه و چزابه اعزام می شوند و همکاران خدوم شهرداری یزد در شیفت های 7 روزه در این دو پایانه مرزی مشغول به فعالیت خواهند شد.
افزایش ۱۰ درصدی سهمیه انواع کود شیمیایی
در لرستان نسبت به سال گذشته
لرستان – فاطمه یاراحمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی لرستان گفت: برای سال زراعی جدید سهمیه کود استان ۱۰ درصد افزایش یافت که با تلاش کارشناسان مراکز خدمات دراختیار کشاورزان و باغداران واقعی قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرنگار کائنات به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، مدیر شرکت خدمات حمایتی لرستان گفت: با حمایت و پیگیری سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سهمیه انواع کود شیمیایی نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته و امیدوارم بدون تعطیلی و بی وقفه، در سال جاری کل سهمیه را جذب و با اجرای طرح الگوی کشت و براساس سطح زیرکشت محصولات از طریق سامانه رصد و پایش و همکاری خوب کارشناسان پهنه بندی مراکز جهادکشاورزی دهستان ها سهمیه مذکور را به دست کشاورزان و باغداران واقعی استان با قیمت یارانه ای و مصوب دولت برسانیم. وی گفت: تاکنون بیش از ۲۷ درصد از سهمیه را جذب نموده ایم که هفت درصد ذخیره در انبارهای سازمانی شرکت و کارگزاران و عاملین کود در شهرستان ها انجام و ۲۰ درصد برای محصولات بهاره بدست کشاورزان رسیده و به زودی نیز سامانه توزیع کود پائیزه باز و براساس الگوی کشت توزیع صورت می پذیرد. احمدوند در پایان گفت: به استحضار کشاورزان و باغداران میرساند شرکت خدمات حمایتی کشاورزی هیچ روز تعطیلی ندارد و به طور مداوم مشغول کیسه گیری کود، بارگیری و حمل بار به شهرستان ها میباشد. لازم به ذکر است روزانه بطور میانگین ۲۰۰ تن انواع کود شیمیایی از بنادر، پتروشیمی ها، کارخانجات داخلی و انبارهای ذخیره استان به انبارهای شهرستان ها حمل و ذخیره سازی می شود.
بررسی 11 گزارش بازرسی معیار مصرف انرژی
در گلستان
مدیرکل استاندارد استان گلستان از بررسی 11 گزارش بازرسی معیار مصرف انرژی از صنایع انرژیبر در 3 ماهه نخست سال 1404 خبر داد.به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد گلستان، داود مزیدی با اعلام این خبر گفت: گزارشهای معیار مصرف انرژی در صنایع روغن نباتی، آجر، صنایع ریخته گری فولاد، کمپوت، کنسرو، مرغ داریها و ... مورد بررسی قرار گرفت که نتایج 6 گزارش انطباق با استانداردهای ملی و 5 گزارش عدم انطباق با استاندارد ملی را نشان داد.مزیدی ضمن اظهار این مطلب که تدوین استانداردهای معیار مصرف انرژی یکی از اقداماتی است که سازمان ملی استاندارد ایران در اجرای قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی مصوب سال 89 انجام داده است؛ گفت: تعداد استانداردهای معیار مصرف انرژی برای صنایع انرژیبر 41 مورد است که 35 مورد برای صنایع انرژیبر اجباری است.وی در پایان افزود: در 3 ماهه نخست سال 1404 تعداد 3 گواهینامه انطباق معیار مصرف انرژی صادر شده است.