روزنامه کائنات
4

جامعه

1404 يکشنبه 22 تير - شماره 4868

در اطلاعیه مرکز امور اتباع وزارت کشور اعلام شد؛

برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد

 مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که برگه‌های سرشماری اتباع و مهاجرین خارجی اعتبار ندارد.
در اطلاعیه مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور آمده است: «به اطلاع کلیه اتباع و مهاجرین خارجی دارای برگه سرشماری می‌رساند، برگه‌های مذکور صرفاً تا تاریخ ۱۴۰۳.۱۲.۳۰ دارای اعتبار بوده و با توجه به اجرای طرح تعیین تکلیف، از درجه اعتبار ساقط و هیچ گونه خدماتی به دارندگان برگه‌های مذکور تعلق نمی‌گیرد.» در این اطلاعیه تأکید شده است: « این گروه از اتباع می بایست به صورت خود معرف از کشور خارج شوند و در غیر این صورت دستگیر و از کشور طرد خواهند شد».
مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در پایان یادآور شده است که در صورت طرد افراد، تبعه طرد شده منع خدمات کنسولی خواهد شد و از ورود قانونی به کشور در آینده جلوگیری به عمل خواهد آمد.

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛
تکمیل ثبت‌نام‌ دانش‌آموزان تا اول شهریور
 وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به گونه‌ای تنظیم شده است که تا اول شهریور به صورت کامل بتوانیم ثبت‌نام‌ها را پوشش دهیم گفت: ثبت نام دانش آموزان در مدارس امسال در ۵ روز اول هفته انجام می‌شود و تا اول شهریور به پایان می‌رسد.
علیرضا کاظمی با بیان اینکه سنجش دانش‌آموزان تقریبا صد در صد انجام شده است گفت: دانش آموز بدون سنجش نداریم.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد برای پایه اول ثبت‌نام کرده‌اند افزود: مهمترین پایه، اول است و بقیه پایه‌ها به صورت اتومات به پایه بالاتر منتقل می‌شوند و در همان مدرسه ثبت‌نام می کنند و نیاز به مراجعه حضوری ندارد، تنها یک ثبت سفارش کتاب و بیمه است که اولیاء مراجعه می‌کنند و انجام می‌دهند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ثبت‌نام پایه دهم به دلیل آنکه وابسته به هدایت تحصیلی است که هفته آینده نتایج آن اعلام می‌شود، سپس بلافاصله ثبت‌نام‌ این مقطع نیز آغاز می‌شود ادامه داد: به گونه‌ای تنظیم شده است که تا اول شهریور به صورت کامل بتوانیم ثبت‌نام‌ها را پوشش دهیم.
کاظمی اظهار کرد: سعی شده مدارس بیشتر باز باشند تا به مردم علی رغم اینکه شرایط حساس است، خدمات بیشتری ارائه دهند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد؛
توقیف ۸۰۰۰ دستگاه خودروی شوتی
و خودروی حامل کالای قاچاق
 رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در خرداد ماه امسال کارآگاهان پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز موفق به کشف و توقیف انواع و اقسام کالای قاچاق به ارزش تقریبی ۶۲۳۴ میلیارد تومان شدند.
سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد در خرداد ماه سال جاری، بیان کرد: در خرداد ماه امسال کارآگاهان پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز موفق به کشف و توقیف انواع و اقسام کالای قاچاق به ارزش تقریبی ۶۲۳۴ میلیارد تومان شدند. رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به توقیف ۲۸۲۱ هزار دستگاه خودروی شوتی و ۵۰۶۹ دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق در خرداد ماه سال جاری اظهار کرد: در خرداد ماه ۸۳۹۷ فقره پرونده در راستای مقابله با قاچاق کالا تشکیل شد که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است.
بر اساس گزارش سایت پلیس، سردار رحیمی با تأکید بر اینکه تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر پرونده‌های کلان، باندی و سازمان یافته است، خاطرنشان کرد: در خرداد ماه سال جاری ۲۳ فقره پرونده کلان سازمان یافته با ارزش بیش از ۲۰ میلیارد تومان در حوزه مقابله با کالای قاچاق پیگیری شده است.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو مطرح کرد؛
بازگشت فرآورده‌های قاچاق آرایشی
با ظاهر جدید به بازار
 مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از شناسایی مواردی خبر داد که در آن برخی اقلام غیرمجاز آرایشی پس از جمع‌آوری، با بسته‌بندی و برند جعلی دوباره وارد چرخه توزیع شده‌اند. دکتر محمود آل‌بویه - مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این سازمان در کنار سایر دستگاه‌ها از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به‌طور جدی روند توزیع فرآورده‌های غیرمجاز را رصد کرده و اقدامات مؤثری برای جلوگیری از عرضه این اقلام انجام داده است. وی با اشاره به شگرد برخی سودجویان گفت: مواردی مشاهده شده که برخی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز، پس از بازگردانده شدن از بازار یا توقیف، با بسته‌بندی تازه و عنوان‌های جعلی مجدد در شبکه فروش عرضه می‌شوند. آل‌بویه افزود: سامانه‌های اصالت و تی‌تک امکان استعلام شناسه رهگیری را برای مصرف‌کنندگان فراهم کرده‌اند و شهروندان می‌توانند از طریق این کد، اصالت کالا، مجوز توزیع و میزان رسمی واردات یا تولید فرآورده را بررسی کنند. بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی تأکید کرد: بسیاری از این فرآورده‌ها از مسیرهای غیررسمی و در مقیاس‌های کوچک وارد کشور می‌شوند و ممکن است فاقد مجوز، کیفیت و ایمنی لازم باشند. برخی حتی با دستکاری در تاریخ مصرف یا ترکیب فرآورده، خطرات جدی برای سلامت مصرف‌کننده ایجاد می‌کنند. مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان گفت: هدف اصلی، صیانت از سلامت مردم است و هیچ فرآورده‌ای بدون تأیید ایمنی و اصالت، اجازه توزیع ندارد. گزارش مردمی درباره فرآورده‌های مشکوک، نقش مهمی در شناسایی و توقف این تخلفات دارد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه