روزنامه کائنات
4

جامعه

1404 شنبه 21 تير - شماره 4867

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران مطرح کرد:

محیط زیست قربانی خاموش جنگ‌ها

 مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از تشکیل کارگروه تخصصی برآورد خسارات جنگ ۱۲ روزه با هدف ارزیابی دقیق آسیب‌ های وارده به اکوسیستم‌ های طبیعی استان خبر داد.
حسن عباس‌ نژاد در نشست شورای معاونین این اداره‌ کل، با اشاره به ضرورت حفظ پایداری محیط زیست و منابع طبیعی، بیان داشت: کارگروه تخصصی برآورد خسارات جنگ ۱۲ روزه با دستور ریاست عالی سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل شده و فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی با اشاره به آثار زیست‌ محیطی این جنگ بر مناطق تحت حفاظت، افزود: در جریان این حمله، بخش‌ هایی از زیستگاه‌ های حساس طبیعی، مناطق حفاظت‌ شده، تنوع زیستی و منابع آب و خاک دچار آسیب‌ های جدی شده‌ اند که نیازمند بررسی‌ های دقیق کارشناسی و اقدام فوری برای ترمیم و احیای آنهاست.
عباس‌ نژاد ضمن قدردانی از تلاش‌ های شبانه‌ روزی محیط‌ بانان، مدیران و کارشناسان این اداره‌ کل در روزهای بحرانی جنگ، اظهار داشت: این همکاران با وجود خطرات متعدد، در تمامی مناطق حضور فعال داشتند و از زیستگاه‌ ها و منابع طبیعی با تمام توان محافظت کردند و عملکرد آنها بار دیگر ثابت کرد که حفاظت از محیط زیست یک رسالت فرابخشی و غیرقابل توقف است.
او در ادامه اذعان کرد: کارگروه تخصصی تشکیل‌ شده متشکل از کارشناسان حوزه‌ های مختلف محیط زیست شامل منابع طبیعی، ارزیابی آلودگی‌ ها، تنوع زیستی و حقوقی است و مأموریت دارد تا ظرف مدت تعیین‌ شده، گزارشی دقیق از میزان و نوع خسارات تهیه و برای تصمیم‌ گیری و اقدام به مراجع ذیربط ارائه کند. این مقام مسئول با محکومیت شدید تجاوز آشکار رژیم کودک کش صهیونیستی به زیرساخت‌ ها و منابع طبیعی کشور، تأکید کرد: محیط زیست قربانی خاموش جنگ‌ هاست و در کنار آسیب‌ های انسانی، حملات به مناطق طبیعی اثراتی بلندمدت بر اکوسیستم‌ ها، گونه‌ های جانوری، کیفیت منابع آب و خاک و سلامت ساکنان دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین از برنامه‌ ریزی برای تدوین یک بسته بازسازی و احیای اکولوژیکی خبر داد و گفت: بازسازی مناطق آسیب‌ دیده و ترمیم تنوع زیستی در اولویت برنامه‌ های این اداره‌ کل قرار دارد و تلاش خواهیم کرد با جذب حمایت‌ های ملی و بین‌ المللی، پروژه‌ هایی علمی و عملیاتی در این زمینه تعریف کنیم. به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، عباس نژاد در پایان خاطرنشان کرد: ترمیم و بازسازی اکوسیستم‌ های آسیب‌ دیده، نه‌ تنها ضرورتی ملی، بلکه وظیفه‌ ای اخلاقی و انسانی است که باید با هم‌ افزایی تمامی دستگاه‌ های مسئول، نهادهای علمی و مشارکت عمومی به نتیجه برسد.

معاون سازمان محیط زیست تشریح کرد؛
علل وقوع پدیده گرد و غبار در تهران
 معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست علل وقوع پدیده گرد و غبار در تهران را تشریح کرد.
صدیقه ترابی در این باره گفت: سال گذشته تنها یک روز به دلیل گرد و غبار، شاخص آلودگی بالا رفت ولی امسال تا ۱۵ تیر، ۱۴ روز تهران آلودگی هوا را تجربه کرده است. وی افزود: از هفته گذشته شدت بیشتری پیدا کرده است و ابتدا از تالاب صالحیه شروع شد که  منطقه ای مشترک بین تهران و  البرز و قزوین  است. معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در باره تالاب صالحیه گفت: متأسفانه یکی از دستگاه‌های اجرایی، زهکشی را در منطقه احداث می‌کند، با این هدف که سطح آب را پایین بیاندازد تا مردم بتوانند کشاورزی انجام دهند. در نتیجه آن  زمین بایر و  بدون آب و بدون رطوبت باقی مانده که هم استان البرز و هم تهران را درگیر کرده است.

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل تهران خبر داد؛
کاهش حضور ون کافه‌های غیر مجاز در تهران
 مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به گشت‌های شبانه عوامل ساماندهی مناطق و تذکر به ون کافه‌های غیر مجاز در پایتخت از کاهش فعالیت ون کافه‌های در تهران خبر داد.
مجتبی اقوامی پناه با بیان اینکه بیش از ۶٠٠ ون کافه در مناطق ۲۲ گانه فعالیت داشتند که ۹٠ درصد آنها فاقد مجوز بودند، افزود: با بررسی‌ها و تذکرات عوامل شهرداری، تعداد ون کافه‌های غیر مجاز کاهش یافته و به سمت دریافت مجوز و ثبت در سامانه مجوزها سوق یافته‌اند.
* تمامی ون کافه‌ها در تهران موظف به دریافت مجوز از شهرداری هستند
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، اظهار کرد: تمامی ون کافه‌ها در تهران موظف به دریافت مجوز از شهرداری تهران هستند و اجازه ادامه فعالیت به ون کافه‌های غیر مجاز داده نخواهد شد.
بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل، وی با بیان اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید ورود جدی تر به موضوع ون کافه‌ها و انجام مأموریت‌های سازمانی داشته باشد، خاطرنشان کرد: توجه به بهداشت و سلامت جامعه در فعالیت ون کافه‌ها بسیار ضروری است و باید شرایط ایجاد شود که شهروندان با اطمینان بیشتری به این گروه از مشاغل مراجعه کنند.


معاون درمان سازمان تامین اجتماعی :
۱۸۵ همت برای تقویت بخش درمان
 سازمان تامین اجتماعی هزینه می‌شود
 معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ۱۸۵ هزار میلیارد تومان از محل بدهی‌های دولت در بودجه امسال سازمان اختصاص یافته است، گفت: این اعتبار با هدف توسعه و تقویت زیرساخت های درمانی سازمان هزینه و سرمایه‌گذاری خواهد شد.
شهرام غفاری افزود: بدهی‌های معوق دولت به سازمان تامین اجتماعی، سابقه ای طولانی دارد و امسال بخشی از این معوقات معادل ۱۸۵ همت تامین و در بودجه سازمان در نظر گرفته شده است. به گفته وی، مقرر شده سازمان برنامه و بودجه به نیابت از دولت، این رقم را به تامین و پرداخت کند.
غفاری با بیان اینکه بدهی دولت به تامین اجتماعی بیشتر از این رقم‌هاست، تاکید کرد: انتظار ما از سازمان برنامه و بودجه این است که این رقم به موقع اختصاص داده شود تا با یک برنامه منسجم، کل اعتبار در بخش درمان سازمان( بخش دولتی، خصوصی و دانشگاهی) سرمایه گذاری شود.
* مطالبات داروخانه‌ها تا اسفند۱۴۰۳ پرداخت شده‌است
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در مورد بدهی تامین اجتماعی به داروخانه ها نیز گفت: در بحث داروخانه یک ماه از سال گذشته به داروخانه‌ها بدهی داریم و در بحث دارو یار هم که سازمان هدفمندی آن را حمایت می کند حدود چهار ماه عقب هستیم. غفاری در پاسخ به این سوال که تغییرات ارزی چه تاثیری بر قیمت دارو ها داشته است، تاکید کرد: قبلا تغییرات و اصلاحات نرخ ارز در دارو ایجاد شده و بخشی از افزایش قیمت ناشی از آزاد سازی نرخ ارز، با پرداخت یارانه به ذینفان اصلی جبران شده است.
وی افزود: قیمت دارو در سال گذشته افزایش یافت و افزایش قیمت پایه دارو موجب تحمیل هزینه و فشار به شرکت‌های بیمه و بیمه شدگان شد.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد : اما امسال بحث اصلاح نرخ ارز در تجهیزات پزشکی را داشتیم که اگر مثل طرح دارو یار، درست مدیریت و اقدام شود، مشکلی ایجاد نخواهد شد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه