روزنامه کائنات
2

سیاست

۱۴۰۰ شنبه ۲۹ آبان - شماره 4021

معاینه بایدن در یک بیمارستان نظامی

بایدن به طور موقت قدرت را به هریس واگذار می‌کند

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا جمعه برای یک معاینه به بیمارستان نظامی واشنگتن رجوع می‌کند.
در حالی که نظرسنجی‌ها از تردید آمریکایی‌ها در خصوص سلامت روانی و جسمی جو بایدن ۷۸ ساله حکایت دارد، کاخ سفید از برنامه او برای رفتن به یک بیمارستان نظامی خبر داد.
«جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که جو بایدن قرار است رئیس‌جمهور آمریکا صبح امروز (به وقت محلی واشنگتن دی سی) به بیمارستان «والتر رید» رجوع می‌کند.
ساکی در توییتری در این باره نوشت: «امروز صبح رئیس‌جمهور به منظور (انجام) یک معاینه فیزیکی معمول به مرکز درمانی والتر رید خواهد رفت».
سخنگوی کاخ سفید توضیحات بیشتری درباره رجوع بایدن ۷۸ ساله به این بیمارستان نظامی وابسته به پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) ارائه نداد.
بیمارستان والتر رید همان بیمارستانی است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا بعد از ابتلا به ویروس کرونا، به این مرکز درمانی رفت و در آن مداوا شد.
از زمانی که جو بایدن رسما وارد کارزار مقدماتی حزب دموکرات برای رقابت برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ شد، به دلیل گاف‌های مکررش گمانه‌زنی‌های زیادی درباره وضعیت سلامت جسمی و ذهنی او شده است.
رسانه‌ای شدن رجوع بایدن به بیمارستان والتر رید در شرایطی انجام شده که روز گذشته نتایج یک نظرسنجی جدید از دغدغه‌ اکثریت آمریکایی‌‍‌ها درباره وضعیت جسمی بایدن حکایت دارد.
نظرسنجی «پالتیکو/مورنینگ کانسالت» نشان داد، تنها ۴۰ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند بایدن از سلامتی خوبی برخوردار است و ۴۶ درصد فکر می‌کنند او از نظر روانی وضعیت مناسبی دارد.

واکنش اولیانوف به بیانیه مشترک
کشورهای غربی و شورای همکاری خلیج فارس
 نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در توییتی نوشت که بیانیه اخیر تروئیکای اروپایی، آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس باعث ایجاد احساسات دوگانه می‌شود.
میخائیل اولیانوف، نماینده ویژه روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در واکنش به بیانیه اخیر شورای آمریکا، تروئیکای اروپایی و شورای همکاری خلیج فارس در توییتی نوشت: من از این بیانیه این پیام را گلچین می‌کنم که نیازی برای حصول به راه حلی مذاکره شده درخصوص برجام و همچنین گفت‌وگوهای منطقه‌ای پیشرفته وجود دارد. باقی عناصر این بیانیه احساسات دوگانه ایجاد می‌کند.
در بیانیه مشترکی که روز پنج‌شنبه پس از دیدار معاونان سیاسی وزرای خارجه تروئیکای اروپایی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و شورای همکاری خلیج فارس منتشر شده، آمده بود: امروز دبیران سیاسی تروئیکای اروپایی (فرانسه، آلمان و انگلیس) و نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با اعضای شورای همکاری خلیج فارس، مصر و اردن در ریاض رایزنی کردند.
آن‌ها درخصوص شرایط سیاسی و امنیتی در منطقه از جمله اقدامات ایران تبادل نظر داشتند. آن‌ها همچنین هفتمین دور مذاکرات درخصوص بازگشت ایران و آمریکا به پایبندی کامل و مشترک به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را مورد بررسی قرار دادند. نمایندگان تروئیکای اروپایی و آمریکا بر لزوم حصول و اجرای فوری راه‌حلی برای تضمین صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران تاکید کردند. دبیران سیاسی اتحادیه اروپا و نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از تلاش‌های شرکای منطقه‌ای برای تنش‌زدایی و توسعه گفت‌وگو در منطقه استقبال کردند. آن‌ها بر عزم خود مبنی بر تداوم رسیدگی به نگرانی‌های امنیتی جامع‌تر برای منطقه تاکید کردند. آن‌ها درباره رفتارهای بی‌ثبات‌کننده ایران در منطقه از جمله جا به جایی و استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپاد علیه شرکای منطقه‌ای به گفت‌وگو پرداختند. آن‌ها بر نگرانی‌های‌شان تاکید داشتند و چنین اقدامات بی‌ثبات‌کننده‌ای را محکوم کردند.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه