روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1400 يکشنبه 13 تير - شماره 3931

ارز خود را به ما بسپارید؛ تسهیلات بگیرید

اعطای تسهیلات ریالی با پس‌انداز ارزی در بانک آینده

 بانک آینده امکان دریافت تسهیلات ریالی با بازپرداخت اقساطی یا یک‌جا با شرایط آسان را برای دارندگان حساب پس‌انداز ارزی خود، فراهم کرده است.
از این پس، مشتریان بانک آینده می‌توانند با افتتاح حساب پس‌انداز قرض‌الحسنه ارزی (دلار و یورو) نزد این بانک، تا پنجاه درصد ارزش روز موجودی پس‌انداز ارزی خود و تا سقف 10 میلیارد ریال (یک‌میلیارد تومان)، تسهیلات ریالی با نرخ 18 درصد، دریافت کنند.
بانک آینده بازپرداخت وجه حساب‌های ارزی مشتریان را در قالب همان ارز تودیع شده (اسکناس) تضمین می‌کند.
برای اطلاعات بیش‌تر با مرکز ارتباط با مشتریان بانک آینده 27663200-021 تماس بگیرید.

مرکز نگهداری و توانبخشی معلولین ذهنی و جسمی شهید فیاض‌بخش کرمان به بنیاد یاس واگذار شد
 با حضور قائم‌مقام گروه مالی گردشگری، تفاهمنامه واگذاری مرکز نگهداری و توانبخشی معلولین ذهنی و جسمی شهید فیاض‌بخش کرمان به بنیاد نیکوکاری یاس فاطمه‌النبی(س) امضا شد.
به گزارش کائنات به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، تفاهمنامه مذکور را قائم مقام گروه مالی گردشگری و عضو هیات امناء بنیاد یاس و عباس صادق‌زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان امضا کردند.
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری یاس در این زمینه گفت: مرکز نگهداری و توانبخشی معلولین ذهنی و جسمی شهید فیاض‌بخش کرمان دارای 85 معلول ذهنی تخت‌گرا(روی تخت) است و 35 نفر نیز مراقبت از آنان را برعهده دارند که طبق تفاهمنامه مذکور به بنیاد نیکوکاری یاس تحویل می‌شود.  
فائض فرخی افزود: هزینه مرکز یاد شده به طور میانگین ماهانه 2 میلیارد ریال است که با امضای تفاهمنامه مذکور، از این پس توسط بنیاد نیکوکاری یاس تامین خواهد شد. به این ترتیب، این سومین مرکز بهزیستی خواهد بود که به بنیاد یاس واگذار می‌شود.
وی گفت: بنیاد نیکوکاری یاس پیش از این نیز مسئولیت مرکز شماره یک بهزیستی در جنوب کرمان با داشتن 90 معلول ذهنی را از دو سال پیش تاکنون برعهده دارد.
فرخی افزود: بنیاد نیکوکاری یاس همچنین در جوار مرکز شماره یک بهزیستی، مسئولیت مرکز کلینیک ارتوپد فنی که به طور عمده ساخت کفش، زانوبند و کمربند طبی برای معلولان را در یک کارگاه فعال انجام می‌دهد، عهده‌دار است.
این گزارش حاکیست: مرکز نگهداری و توانبخشی معلولین ذهنی و جسمی شهید فیاض‌بخش کرمان در زمینی به مساحت 10 هکتار واقع شده که بخشی از عرصه آن به فعالیت‌های آموزشی، خدماتی و رفاهی اختصاص یافته و تقریبا نیمی از آن در اختیار این مرکز قرار دارد.
بنیاد نیکوکاری یاس فاطمه النبی(س) وابسته به گروه مالی گردشگری است و تمام فعالیت‌های انجام شده در بنیاد یاس طبق سیاست‌های هیات امنا گروه مالی گردشگری و حمایت بانک گردشگری صورت می گیرد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار:
قیمت‌گذاری دستوری چیزی جز توسعه رانت و تولید فساد نیست
  رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه قیمت‌گذاری دستوری برای اقتصاد کشور سم است و برای جامعه مضرر خواهد بود، گفت: قیمت‌گذاری دستوری چیزی جز توسعه رانت و تولید فساد در کشور ندارد.
محمدعلی دهقان دهنوی در مراسم آیین افتتاح معاملات آتی صندوق سرمایه‌گذاری طلا و معاملات سیمان اظهار داشت: مدیران هلدینگ‌ها، شرکت‌های سرمایه‌گذاری و تامین سرمایه‌ها ژنرال‌های نبرد توسعه بازار سرمایه هستند، نقش آنها فقط مدیریت هلدینگ یا شرکت خود نیست بلکه انتظار ما این است تا گام‌هایی برای توسعه بازار سرمایه برداشته شود و تلاش‌های زیادی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه قیمت‌گذاری دستوری برای اقتصاد کشور سم است و برای جامعه مضرر خواهد بود، قیمت‌گذاری دستوری چیزی جز توسعه رانت و تولید فساد در کشور ندارد.
دهقان دهنوی خاطرنشان کرد: برخی گمان می‌کنند که می‌توان با قیمت‌گذاری دستوری زمینه ایجاد رفاه را در کشور و برای مردم فراهم کرد در حالی که این موضوع اشتباه است و تجربه نشان داده که تاکنون این اتفاق رخ نداده است.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید کرد: با توجه به مسیری که برای معاملات طی می‌شود، تلاش ما این است  تا کل معاملات سیمان وارد بورس کالا شود اما این اقدام جزو هدف اصلی ما در بورس نیست.
وی با بیان اینکه هدف ما راه‌اندازی کنسرسیوم صادراتی سیمان است، اظهار داشت: یکی از مسایلی که در بازار سیمان وجود دارد رقابت نامطلوب صنعت سیمان برای صادرات در بازارهای صادراتی است، اگر بتوان فعالیت صادرات صنعت سیمان در قالب کنسرسیوم سیمان با هماهنگی صنعت سیمان راه‌اندازی کنیم ارزش افزوده‌ای که از محل صادرات سیمان به دست می‌آید، منابع ارزشمندی را برای صنعت سیمان ایجاد می کند.
دهقان دهنوی اظهار داشت: تجربه‌های موفقی در این زمینه در دنیا وجود دارد که امیدواریم با استفاده از آنها بتوانیم به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کنیم.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: رفع قیمت‌گذاری دستوری یکی از اهداف ما است، با ورود سیمان به بورس کالا و خارج شدن از قیمت‌گذاری دستوری منافع سهامداران که در پیشگاه رانت و فساد قربانی می‌شد به پایان خواهد رسید.
بورس کالا در جهت متنوع‌سازی ابزارهای مشتقه برای فعالان بازارهای مالی، زیرساخت معاملات قراردادهای آتی واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق پشتوانه طلا را تکمیل کرده که معاملات این ابزار از ابتدای هفته آینده آغاز می‌شود.  
گواهی سپرده سکه‌ طلا، ابزاری است که طی آن اشخاص، دارایی سکه طلای خود را با اطمینان نزد خزانه بانک‌ها امانت گذاشته و می‌توانند آن را در بستر بازار سرمایه در بازار پیوسته‌ای که در بورس کالای ایران فراهم شده مورد معامله قرار دهند.  
همچنین صندوق سرمایه‌گذاری پشتوانه طلا نیز ابزار مهم دیگر سرمایه‌گذاری در بازار طلا است که توسط بورس کالا برای فعالان بازار سرمایه معرفی و اجرایی شده است. صندوق‌های سرمایه‌گذاری پشتوانه طلا، وجوه سرمایه‌گذاران را در گواهی سپرده سکه طلا سرمایه‌گذاری کرده و سرمایه‌گذاران از نوسانات بازار طلا منتفع می شوند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن خبر داد؛
استفاده از ترمز ملی در واگن‌های تولید داخل کشور
 مدیرعامل شرکت راه‌آهن گفت: از سال ۹۸ ورود ناوگان خارجی را ممنوع کرده و تولیدات داخلی خود را افزایش داده‌ایم.
سعید رسولی مدیرعامل شرکت راه‌آهن در مراسم بهره‌برداری از ۱۶۹ واگن گفت: مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و همچنین تحریم‌های سخت توسط آمریکا باعث شد که شرکت راه‌آهن بر استفاده از توان تولید داخلی خود بیشتر اتکا کند.
او با اشاره به اینکه موج جدید کرونا وارد کشور شده و همین امر باعث سخت‌تر شدن فعالیت‌ها و تولیدات در حوزه ریلی شده است گفت: حمایت از تولید داخل را ما همواره در دستور کار خود قرار داده‌ایم و توانستیم پرقدرت‌تر از قبل تولیدات خود را در این بخش ادامه دهیم.
مدیرعامل شرکت راه آهن با اشاره به اینکه ما مسیر بی بازگشتی را درست کرده‌ایم و باید این مسیر جهادی را پرقدرت‌تر و پر توان‌تر ادامه دهیم، افزود: علاوه بر توسعه در تولیدات داخلی ما توسعه کریدور‌های ترانزیتی را هم همواره در دستور کار خود قرار داده‌ایم. همچنین با تعامل با کشور‌های همسایه و همچنین با استفاده از ظرفیت آن‌ها توانستیم کریدور‌های ترانزیتی را گسترش دهیم. رسولی توضیح داد: با توجه به آنکه حلقه‌های مفقوده‌ای هم از جمله راه آهن شلمچه - بصره و همچنین رشت - آستارا هم وجود داشت، اما توانستیم به نتیجه مطلوبی در این حوزه برسیم. او تاکید کرد: باید در تمامی مسیر‌ها از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم تا بتوانیم در بخش صادرات موفق باشیم. مدیرعامل راه آهن با اشاره به تولید ۱۶۹ دستگاه ناوگان باری و مسافری و لکوموتیو گفت: همکاران در بخش تولید و شرکت‌ها به تعهد خود ثابت ماندند و و با ایثارگری و جهادگری توانستند این تولیدات را تامین کنند. او با اشاره به اینکه اگر نظام بانکی در این حوزه همکاری‌های لازم را انجام دهد، ظرفیت تولید بسیار افزایش خواهد یافت، اظهار کرد: ما از سال ۹۸ ورود ناوگان خارجی را ممنوع کردیم و تولیدات داخلی خود را افزایش دادیم، به طوری که اول تولید کردیم؛ سپس آن‌ها را ملی کردیم. در تمامی این ۱۶۹ دستگاه‌ها به صورت کامل از ترمز ملی استفاده شده است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه