روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۳۹۹ سه شنبه ۴ آذر - شماره 3789

معاون امور مالی و اقتصاد شهری قلب طهران تشریح کرد:

رتبه اول کسب درآمد در پهنه الف برای منطقه 12

 حیدریان از کسب رتبه دوم نقد و رتبه سوم غیر نقد و در مجموع نقد و غیر نقد رتبه اول پهنه الف تا هفته سی و چهارم سال جاری برای منطقه 12 خبر داد و گفت: منطقه 12 با الزام 80 درصد درآمد نقد، بیشترین الزام را بین مناطق 22گانه در تحقق درآمدهای نقد دارد.
به گزارش کائنات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 12، حیدریان، معاون امور مالی و اقتصاد شهری منطقه با یادآوری این نکته که از مناطقی که در پهنه الف قرار دارند، انتظار ویژه‌ای برای کسب درآمد بیشتر می‌رود، در مورد پهنه‌بندی‌های درآمدی شهرداری توضیح داد: منطقه 12 جزو مناطقی است که از جنبه درآمد در پهنه الف قرار دارد.
وی با بیان این نکته که منطقه 12 برای اولین‌بار در سال 99 در پهنه الف قرار گرفت، از افزایش یک‌باره دوبرابری‌شدن الزام درآمدی این منطقه در پهنه الف خبر داد و افزود: شاید بتوان گفت در سال جدید برای این منطقه درآمدی دو برابری پیش‌بینی شد؛ ازاین‌رو مسلم است که پیش‌نیاز تحقق این درآمد این است که در این منطقه بتوانیم دو برابر سال گذشته کسب درآمد کنیم.
حیدریان در مورد زمینه‌های کسب درآمد منطقه 12 برای تحقق این درآمد بیان کرد: از آنجا که به‌ندرت در این منطقه ساخت‌وسازی در حال شکل‌گیری است، انتظار نمی‌رود که درآمد پیش‌بینی‌شده از محل ساخت‌وساز محقق شود؛ در عوض با توجه به اینکه این منطقه با وجود بازار و املاک تجاری، منطقه‌ای تجاری به شمار می‌رود، طبیعی است که کسب درآمد بیشتر از این محل باشد که در نهایت منطقه ما توانست در تا پایان هفته سی و چهارم سال 99 در پهنه الف، رتبه دوم نقد و رتبه سوم غیر نقد و در مجموع نقد و غیر نقد، رتبه اول پهنه الف را در تحقق درآمد به دست آورد.
وی طی مقایسه‌ای بین مناطق پهنه الف با پهنه‌های دیگر توضیح داد: باید توجه داشت که کسب این رتبه در پهنه الف، قابل مقایسه با مناطق پهنه‌های دیگر نیست؛ چراکه ممکن است الزام درآمدی برای منطقه‌ای از پهنه‌های دیگر بسیار کمتر از میزانی که برای پهنه الف درنظر گرفته می‌شود باشد و این موضوع، دشواری کار برای مناطق پهنه الف را به نمایش می‌گذارد.
معاون امور مالی و اقتصاد شهری منطقه با اشاره به نسبت الزام درآمد نقد و غیرنقد در منطقه 12 نیز توضیح داد: نکته ویژه این است که الزام منطقه ما در نسبت کسب درآمد نقد و غیرنقد هم با مناطق دیگر متفاوت دیده شده که این مسأله نیز نشان از انتظارات سخت‌گیرانه‌تری از جنبه کسب درآمد در این منطقه دارد؛ یعنی فقط نزدیک به 20 درصد از الزام درآمدی ما غیرنقد است و 80 درصد الزام کسب درآمد نقدی برای ما پیش‌بینی شده که از این نظر، منطقه ما بین مناطق 22گانه، بیشترین الزام را در کسب درآمدهای نقدی دارد.

رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران:
افزایش ارتباط با کشورهای جهان صادرات را بهبود می بخشد
 رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به بسته بودن مرزهای تجاری در ماه‌های نخست امسال، گفت: با افزایش ارتباط با جهان میزان افت صادرات کاهش یافته و سبب بهبود آن می شود.
حمید زادبوم افزود: با توجه به بسته بودن مرزها در دو ماه نخست امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا صادرات و واردات با افت شدیدی روبرو شد، اما در مهرماه ۹۹ این افت به میزان قابل توجهی جبران شده است.
وی اضافه کرد: افزایش ارتباط با جهان و همسایگان، میزان افت صادرات کمتر شد و از منفی ۵۰ درصد که در ماه اول و دوم سال اتفاق افتاد، در هفت ماهه امسال به ۲۳ درصد ارزشی و ۱۷.۵ درصد وزنی نسبت به سال گذشته شاهد کاهش صادرات هستیم.
وی ضمن تاکید بر اینکه در مهر ماه امسال نسبت به مهر ماه سال گذشته افزایش صادرات داشته ایم، تصریح کرد: پیش‌بینی می شود در نیمه دوم سال نسبت به ۶ ماه اول امسال رشد ۱۵ تا ۲۰ درصدی در صادرات رقم بخورد که نسبت به سال گذشته کاهشی است.
به گفته وی، این روند کاهشی فقط مربوط به ایران نبوده و همه کشورها کم و بیش این افت را تجربه کرده‌اند، اما به مرور همزیستی تجار با کرونا باعث شده که این روند تعدیل شود، بنابراین وضع تجارت جهان در سال ۲۰۲۱ بهتر خواهد شد.
زادبوم گفت: سازمان توسعه تجارت قصد دارد نسبت به برقراری و ایجاد اتاق تهاتر واردکننده و صادرکننده و اتصال آنها به یکدیگر اقدام کند و قرار است پس از اتاق تهاتر داخلی برای تجار، اتاق تهاتر بین کشوری نیز راه‌اندازی شود و در این ارتباط با برخی از کشورها مذاکرات اولیه انجام شده و اکنون دستورالعملی برای آن در دست تهیه است.
معاون وزیر صنعت خاطرنشان کرد: در اتاق تهاتر کشوری بدون رد و بدل شدن پول در مقابل صادرات به طرف مقابل، کالا به کشور وارد می‌شود تا این دو یکدیگر را پوشش دهند.
وی تصریح کرد: استفاده از ارز متقاضی مربوط به کالاهایی است که در گمرکات تا تاریخ ۱۰ آبان ماه وارد شده و برای مواد اولیه کارخانه ها است، زیرا این افراد کالای خود را آورده بودند و نیازی به فشار آوردن به بازار داخلی ارز ندارند.
وی افزود:اکنون با بخشنامه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، یا خود صادرکننده‌ها واردات انجام می‌دهند یا کوتاژهای صادراتی‌شان را در اختیار واردکنندگان قرار می‌دهند که بوسیله سامانه جامع تجارت این کار انجام می‌شود، زیرا بسیاری از صادرکنندگان و واردکنندگان یکدیگر را در فضای تجاری پیدا می‌کنند. رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: چنانچه افرادی که ارز دارند و واردکننده را پیدا نکردند و یا واردکنندگانی که ارزی را برای واردات  نیافتند، سازمان توسعه تجارت و وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌توانند با ایجاد یک اتاق تهاتر به آنها کمک کنند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه