روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1404 شنبه 17 آبان - شماره 4948

معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد؛

ایجاد کنسرسیوم دریایی ایران و روسیه دستور کار نشست ماخاچ‌قلعه


 مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد که مقامات جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در ماخاچ‌قلعه درباره ایجاد کنسرسیوم دریایی مشترک گفت‌وگو می‌کنند.
به گزارش کائنات و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سعید رسولی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه که اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در مسکو برگزار شد، طرفین توافق کردند که نشستی در ماخاچ قلعه برگزار شود و کنسرسیوم دریایی و بندری ایران و روسیه تشکیل شود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: این پیشنهاد، مورد موافقت طرف روس قرار گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: با هدف تشکیل آن کنسرسیوم و با همراهی هیأت بلندپایه‌ای از بخش بندری و دریایی ایران به روسیه سفر کرده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه این نشست در ماخاچ قلعه در داغستان روسیه برگزار می‌شود، ابراز امیدواری کرد که در این نشست، طرفین به آغاز عملیات اجرایی در زمینه تشکیل این کنسرسیوم نزدیک شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت:‌ این کنسرسیوم بخش‌های مختلفی را شامل می‌شود و با رویکرد هم‌افزایی بخش‌های غیردولتی دو کشور هم در حوزه بار و هم مسافر و گردشگری آغاز به کار خواهد کرد.
رسولی در آستانه این نشست در مسکو با دمیتری زویریف معاون وزیر حمل و نقل و تاراسنکو رئیس آژانس فدرال حمل و نقل دریایی و رودخانه‌ای روسیه دیدار کرده بود و نتایج تلاش‌ها برای تقویت حمل‌ونقل دریایی دو کشور را در نشست جداگانه‌ای با کاظم جلالی سفیر ایران در مسکو در میان گذاشت.
 
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها:
اعتبار کالابرگ مرحله پنجم تامین شد
 مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: منابع مورد نیاز برای اجرای طرح کالا برگ مرحله پنجم از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور تامین شد.
به گزارش کائنات، حسن نوروزی، مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از تامین منابع مورد نیاز و آمادگی برای اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک خبر داد.
حسن نوروزی، گفت: با توجه به تأکید دولت محترم بر حمایت پایدار از اقشار ضعیف و کم‌درآمد و تقویت سبد غذایی خانوارها، و همچنین با تأمین اعتبارات لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه، اجرای این مرحله گامی مؤثر در بهبود معیشت مردم خانوارهای هدف خواهد بود.
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در خصوص چگونگی و زمان اجرای طرح عنوان کرد: زمان دقیق آغاز طرح توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع رسانی می‌شود.
 
معاون اتکایی بیمه مرکزی خبر داد؛
پرداخت ۱/۳ همت خسارت
 به زیان‌دیدگان بندر شهید رجایی
 معاون اتکایی بیمه مرکزی گفت: به صورت کلی، تاکنون ۳۱۸۹ میلیارد تومان (۳.۱ همت) توسط صنعت بیمه به زیان‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شده است همچنین کل تعهد صنعت بیمه معادل ۷۴۷۹ میلیارد تومان است.
به گزارش کائنات، مجید تقی‌لو، معاون اتکایی و عضو هیئت عامل بیمه مرکزی، درباره خسارت‌های ناشی از حادثه در بندر شهید رجایی و پرداخت‌های صنعت بیمه به زیان‌دیدگان گفت: صنعت بیمه در رشته بیمه باربری ۲۲۴۲  میلیارد تومان، در رشته آتش‌سوزی ۳۸۳ میلیارد تومان و در حوزه بدنه خودرو برای ۹۸۷ خودرو معادل ۳۳۴ میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده است. همچنین در خصوص بدنه کانتینر، حدود ۱۲۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت شده است‌.
تقی‌لو ادامه داد: در خصوص فوتی‌ها و در قالب بیمه‌نامه مسئولیت، ۹۳ میلیارد تومان معادل دیه ۵۸ نفر پرداخت انجام شده و در سایر رشته‌ها، به ویژه بیمه مهندسی، حدود ۱۶ میلیارد تومان پرداخت صورت گرفته است. به صورت کلی، تاکنون ۳۱۸۹ میلیارد تومان توسط صنعت بیمه به زیان‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شده است همچنین کل تعهد صنعت بیمه معادل ۷۴۷۹ میلیارد تومان است که با در نظر گرفتن ۷۰۰ میلیارد تومان بیمه‌نامه‌های محلی، این اقدام در حال پیشرفت است.
او با اشاره به مشکلاتی که در حوزه استعلام وجود داشت، گفت: خوشبختانه سازمان بنادر و شرکت بندری مربوطه همکاری‌های خوبی با ما داشتند و استعلام‌ها به سرعت انجام شد. صنعت بیمه با سرعت تمام در حال پرداخت خسارت‌ها است و هر کسی که بیمه‌نامه معتبری داشته باشد، قطعاً خسارتش به سرعت پرداخت خواهد شد.
تقی‌لو در پاسخ به سوالی درباره زمان پایان فرآیند پرداخت خسارت‌ها گفت: با سرعت پیشرفت‌های کنونی، این فرآیند به زودی به پایان خواهد رسید. حدود دو هفته پیش ما استعلام‌ها را تکمیل کردیم و بلافاصله پرداخت‌ها آغاز شد.
او همچنین در خصوص بیمه‌نامه‌های محلی گفت: تجاری که بیمه‌نامه‌شان منقضی شده یا به هر دلیلی فاقد بیمه‌نامه هستند، مشمول بیمه‌نامه محلی می‌شوند. صنعت بیمه سقف تعهدی که برای بیمه‌نامه محلی به ازای یک حادثه دارد، ۷۰۰ میلیارد تومان است. روش پرداخت این بیمه‌نامه‌ها پیچیدگی‌های خاصی دارد که با همکاری سازمان بنادر و قوه قضائیه هماهنگ خواهیم کرد تا پرداخت‌ها به سرعت انجام شود.
تقی‌لو در پایان بیان کرد: از مردم خواست تا بیمه‌نامه‌های خود را به گونه‌ای تهیه کنند که در صورت وقوع حادثه، بتوانند سریعاً جبران زیان داشته باشند.
 
معاون ارزی بانک مرکزی:
سیاست قیمت‌گذاری در مورد ارز ترجیحی
 تغییری نکرده است
 معاون ارزی بانک مرکزی اعلام کرد: سیاست قیمت‌گذاری بانک مرکزی در مورد ارز ترجیحی (کالاهای اساسی و دارو) و همچنین تالار یک و دو تغییری نکرده و همچنان ادامه دارد.
به گزارش کائنات، علیرضا گچ‌پز زاده، معاون ارزی بانک مرکزی اعلام کرد: سیاست دولت توجه خاص و ویژه به سبد خانوار و معیشت مردم است و از هرگونه اقدام در جهت کاهش تامین کالاهای اساسی و دارو پرهیز دارد.
وی اضافه کرده است: البته تقویت نظام تولیدی کشور با تامین به‌موقع ارز در دستور کار بانک مرکزی مطابق قبل خواهد بود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه