روزنامه کائنات
4

جامعه

1404 شنبه 28 تير - شماره 4872

فرماندار تهران خبر داد؛

تشدید معاینه فنی خودروهای فرسوده پایتخت

 فرماندار تهران با اشاره به اقدامات لازم در حوزه کاهش گرد و غبار در پایتخت، گفت: فرمانداری با همکاری دستگاه‌ها اقداماتی مانند تشدید معاینه فنی خودروهای فرسوده، خروج تدریجی ناوگان دیزلی فرسوده، توسعه حمل و نقل برقی، افزایش نظارت میدانی و اجرای کمپین‌های فرهنگ سازی را پیگیری می‌کند تا سهم خود را در کاهش آلاینده‌ها ایفا کند. حسین خوش اقبال با اشاره به وضعیت آلودگی هوا در تهران، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع آلودگی هوا به عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی فرمانداری تهران، لازم است تأکید شود که این نهاد با توجه به چارچوب و مأموریت‌های خود نقش تسهیل گر و هماهنگ کننده بین دستگاه‌های مختلف را ایفا می‌کند و در این زمینه گام‌های موثری برداشته است. وی ادامه داد: فرمانداری تهران در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴، با هدف کاهش آلاینده‌ها و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان، رویکردی چندجانبه و فراگیر را در دستور کار قرار داد.
فرماندار تهران همچنین عنوان کرد: همچنین با همکاری محیط زیست، پلیس راهور، سازمان حمل و نقل و ترافیک و سایر دستگاه‌های مرتبط اقداماتی مانند تشدید معاینه فنی خودروهای فرسوده، خروج تدریجی ناوگان دیزلی فرسوده، توسعه حمل و نقل برقی، افزایش نظارت میدانی و اجرای کمپین‌های فرهنگ سازی را پیگیری می‌کند تا سهم خود را در کاهش آلاینده‌ها ایفا کند. وی در پایان تأکید کرد: بدیهی است مدیریت مؤثر این بحران پیچیده نیازمند همکاری تمامی دستگاه‌ها و مشارکت مردمی است و فرمانداری تهران در جایگاه نهاد هماهنگ کننده و تسهیل گر همچنان بر استمرار و تقویت این همکاری‌ها تأکید دارد تا با بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی و اجتماعی به نتایج ملموس و پایدار در کاهش آلودگی هوا دست یابد.

رییس پلیس راهور فراجا خبر داد؛
آماده‌باش ۸۰۰۰ نیروی پلیس راهور
برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین
 رییس پلیس راهور فراجا با اعلام آمادگی کامل برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین حسینی ۱۴۰۴، از اجرای طرح ترافیکی ویژه این ایام از ۸ تا ۲۶ مرداد خبر داد. سردار سید تیمور حسینی گفت: برای تأمین امنیت و تسهیل در تردد زائران، بیش از ۸۰۰۰ نفر از نیروهای پلیس راهور در قالب ۱۳۰۰ تیم عملیاتی، در سطح کشور مستقر خواهند شد. وی با اشاره به شرایط خاص این ایام افزود: برخی شرایط جوی مانند گرمای شدید هوا، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق‌تر و هماهنگی بیشتر در اجرای طرح‌های ترافیکی است. حسینی همچنین تأکید کرد: پلیس راهور به‌منظور آموزش رانندگان در خصوص رانندگی در شرایط تابستانی و ترافیک سنگین، برنامه‌های آموزشی ویژه‌ای را طراحی کرده است تا ایمنی سفرها به بهترین نحو تأمین شود.
رییس پلیس راهور فراجا در پایان گفت: این طرح ترافیکی به‌منظور بهبود روند تردد زائران و کاهش حوادث جاده‌ای در ایام اربعین اجرا خواهد شد و پلیس راهور با تمام توان در آماده‌باش کامل قرار دارد.

تجهیز بیش از ۲۲۰۰ دستگاه اتوبوس به کارتخوان؛
گسترش پرداخت هوشمند در ناوگان اتوبوسرانی تهران
 مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر گسترش پرداخت هوشمند در ناوگان اتوبوسرانی تهران از تجهیز ۲۳۶ ایستگاه به دستگاه‌های کارتخوان و نصب ۲۲۶۰ دستگاه کارتخوان در اتوبوس‌های شهری خبر داد.
احمد قیومی در تشریح روند توسعه سیستم‌های پرداخت هوشمند در ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت گفت: ۱۰۰ دستگاه کارتخوان سیار در ایستگاه‌های پرتردد خطوط تندرو (BRT) مستقر شده تا تسهیلات بیشتری برای شهروندان تهرانی فراهم شود.۴۴۵ متصدی با دستگاه‌های کارتخوان سیار در ایستگاه‌های BRT فعالیت می‌کنند که از این تعداد، ۲۳۶ نفر در شیفت صبح و ۲۰۹ نفر در شیفت عصر خدمات ارائه می‌دهند. مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران درباره عدم نصب کارتخوان‌های ثابت در برخی ایستگاه‌ها گفت: باتوجه به تردد اندک در برخی ایستگاه ها و کم بودن مسافر و از سوی دیگر موضوع سرقت در ساعات کم‌تردد در برخی ایستگاه ها استفاده از کارتخوان‌های سیار و پرداخت آنلاین را بیشتر توسعه دادیم. به این ترتیب در تمام ایستگاه‌ها، حتی مکان‌های بدون متصدی، کیوآر کدهای پرداخت الکترونیکی نصب شده است. به گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، قیومی تاکید کرد: تمام اتوبوس‌های خطوط فیدر و تندرو به سیستم‌های پرداخت هوشمند مجهز هستند و شهروندان می‌توانند با کارت بانکی، اپلیکیشن‌های پرداخت و کیوآر کد، کرایه خود را به‌راحتی پرداخت کنند. این اقدامات بخشی از برنامه‌های شرکت واحد برای کاهش استفاده از پول نقد، افزایش سرعت خدمات و بهبود تجربه سفر مسافران در حمل‌ونقل عمومی تهران است.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست:
صنایع، مکلف به احداث تصفیه خانه
 برای پساب خود هستند
 معاون سازمان محیط زیست کشور هزینه کردن در طرح‌های زیست محیطی را سرمایه گذاری برای نسل‌های آینده و تولید فراورده‌ها از محل تصفیه پساب‌ها را ارزشمند توصیف کرد و گفت: تمام صنایع کشور مکلف به احداث تصفیه خانه برای پساب تولیدی خود هستند.
صدیقه ترابی روز جمعه در آیین بهره‌برداری از تصفیه خانه شرکت فولاد شادگان افزود: صنایع کشور به ویژه خوزستان در سال‌های اخیر گام‌های بلندی برای بهبود وضعیت زیست محیطی برداشته‌اند.
وی اظهارکرد: احداث تصفیه خانه برای واحدهای تولیدی به ویژه صنایع بزرگ و حساس در استان خوزستان ضروری است و سازمان محیط زیست این موضوع را به صورت مستمر رسیدگی و پایش می‌کند.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه با توجه به بحران آب، بازچرخانی و استفاده مجدد از منابع آبی باید مدنظر واحدهای صنعتی باشد، اظهارکرد: امروزه اهمیت تصفیه و بازچرخانی آب و تامین منابع آبی پایدار بهداشتی و سالم از موضوعات بسیار مهم است که در شرایط خشکسالی و کمبود بارش‌ها اهمیت آن مضاعف شده است.
وی افزود: در جهت بهبود وضعیت زیست محیطی و رفع آلایندگی‌های درون استان خوزستان، تمامی واحدها در این استان تلاش می‌کنند.
ترابی بهره‌برداری از تصفیه خانه آب در شرکت فولاد شادگان را گامی بلند در امر حفظ محیط زیست برشمرد و گفت: امروز شاهد شروع اقدامات برای بهبود وضعیت محیط زیستی استان خوزستان هستیم.
وی ادامه داد: این طرح از جنبه کاهش برداشت آب تازه بسیار اهمیت دارد اما نکته مهم‌تر جلوگیری از خروجی‌های بسیاد آلوده است که واحدهای صنعتی درون آب و خاک ایجاد می‌کنند. معاون سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: این تصفیه خانه کمک خواهد کرد تا آلایندگی‌های محیط رفع شود و امیدواریم با اینگونه اقدامات در مسیر توسعه پایدار حرکت کنیم. گفتنی است، تصفیه خانه فولاد شادگان با هدف جمع‌آوری پساب‌های صنعتی، بهداشتی و جمع آوری آب‌های سطحی، تصفیه فیزیکی شیمیایی پساب‌های صنعتی و کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب در این شرکت احداث شد.
این طرح به مدت سه سال با اعتبار پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید. ظرفیت این تصفیه خانه ۱۰۰ متر مکعب در شبانه روز است.
تصفیه خانه آب فولاد شادگان به منظور تصفیه پساب‌های صنعتی خروجی این کارخانه و تبدیل به آب مناسب برای مصارف کشاورزی طراحی شده است.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه