رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران اعلام کرد؛
کاهش قیمت سکه و طلا
در بازار داخلی
در حالیکه بهای اونس جهانی طلا با افزایش ۳۵ دلاری مواجه شد، بازار داخلی طلا و سکه برخلاف این روند، کاهش چشمگیری را تجربه کرد. در این رابطه رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به شرایط فعلی بازار، از افت قیمتها در بازار داخلی خبر داد.
به گزارش کائنات، نادر بذرافشان اظهار کرد: در هفته گذشته در بازارهای جهانی شاهد افزایش قابل توجه قیمت طلا بودیم؛ بهای هر اونس جهانی طلا با افزایش ۳۵ دلاری به ٣٣۴١ دلار رسید؛ این درحالی بود که بازار داخلی طلا و سکه برخلاف این روند، روند نزولی قیمتها را تجربه کرد. رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: در هفته گذشته در بازارهای داخلی، هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۷۹ هزار تومانی، به هفت میلیون و ۱۰ هزار تومان رسید.
*تنها ربع سکه گرانتر شد
وی افزود: بازار سکه نیز با کاهش قیمت همراه بود؛ بطوریکه سکه طرح جدید با ۷۰۰ هزار تومان افت، به ۷۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم با ۶۰۰ هزار تومان کاهش، به ۷۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید. نیمسکه نیز کاهش ۴۵۰ هزار تومانی را تجربه کرد و به قیمت ۴۳ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان معامله شد. تنها ربعسکه برخلاف سایر انواع سکه، افزایش قیمت داشت و به ۲۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید که ۴٠٠ هزار تومان افزایش بها داشته است. سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز با افت ۴۰۰ هزار تومانی، به نرخ ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید. بذرافشان در رابطه با آخرین وضعیت حباب سکه در بازار نیز گفت: در هفته گذشته حباب سکه حدود ۳۰۰ هزار تومان کاهش یافته و به ۹ میلیون و ٩۵٠ هزار تومان رسیده است. این مقام صنفی درباره دلایل این روند نزولی در بازار داخلی با وجود افزایش قیمت جهانی طلا خاطرنشان کرد: در ماه محرم، بازار با آرامش و سکوت مطلقی همراه شده است و تقاضای چندانی در بازار مشاهده نمیشود. به همین دلیل، همچنان شاهد تداوم رکود، بحران و کاهش تقاضا در بازار هستیم. رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در پایان ضمن تاکید بر شرایط فعلی بازار، از شهروندان خواست با دقت و آگاهی نسبت به نوسانات قیمتی، برای خرید و فروش اقدام کنند.
رییس کل سازمان امور مالیاتی خبر داد؛
کسر مبالغ پرداختی
بابت بیمه عمر و زندگی
از درآمد مشمول مالیات
رییس کل سازمان امور مالیاتی طی بخشنامهای با تاکید بر کسر حق بیمه پرداختی بابت بیمه عمر و زندگی از درآمد مشمول مالیات، لزوم بررسی قراردادهای این نوع بیمهها و عدم ابطال آنها را ابلاغ کرد.
به گزارش کائنات، سید محمدهادی سبحانیان معاون وزیر اقتصاد و رییس کل سازمان امور مالیاتی طی بخشنامهای به ادارات کل امور مالیاتی کشور، دستورالعمل جدید رسیدگی به حق بیمههای پرداختی بابت بیمههای عمر و زندگی را ابلاغ کرد. بر اساس این بخشنامه ادارات امور مالیاتی باید پیش از کسر حق بیمه پرداختی به شرکتهای بیمهگر بابت حق بیمه عمر و زندگی از درآمد مشمول مالیات، قراردادهای فیمابین دارنده بیمه عمر و زندگی با شرکت بیمه مربوطه را بار دیگر بررسی کنند. این بررسیها از حیث عدم فسخ قرارداد و بازگشت وجوه پرداختی بابت بیمه عمر و زندگی بوده و پس از احراز عدم فسخ قرارداد، مبالغ پرداختی از درآمد مشمول مالیات کسر میشود. طبق بخشنامه رییس کل سازمان امور مالیاتی، معاونت فناوری این سازمان مکلف است زمینه اتصال ادارات مالیاتی به سامانههای مربوطه در صنعت بیمه را فراهم کند.
مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی:
بابک زنجانی مجوز
فعالیت اقتصادی ندارد
مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی با رد ادعاهای جدید بابک زنجانی ابر بدهکار اقتصادی اعلام کرد که وی از بانک مرکزی و هیچ نهاد قانونی کشور مجوز فعالیت اقتصادی ندارد.
به گزارش کائنات، مصطفی قمری وفا در پاسخ به پیام اخیر بابک زنجانی ابر بدهکار اقتصادی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جناب کلاهبردار و ابربدهکار به جای توصیه به مقامات کشور، بدهی خود به بیتالمال را پرداخت کن؛ نیازی به راهحلهای مشعشع شما نیست.» در ادامه پیام مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی آمده است: «تو از بانک مرکزی و هیچ نهاد قانونی کشور، مجوز فعالیت اقتصادی نداری و کمتر دروغ بگو!» زنجانی چند روز پیش در شبکه اجتماعی ایکس از تاسیس 20 شرکت در حوزه های مختلف اقتصادی خبر داده بود؛ وی به تازگی مدعی شده است که به مسئولان بانک مرکزی راهکار داده که باید تمام تراکنش های بانکی به بستر بلاکچین منتقل شود و حتی نهادهای ذی ربط نیز در این زمینه دستور کتبی به بانک مرکزی داده اند. در فصل بهار نیز محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی درباره آخرین وضعیت بدهی بابک زنجانی به دولت گفته بود: نیکل های بابک زنجانی در صندوق خزانه و بانک مرکزی است. توافق نیز این بوده که وی خودش این نیکل ها را بفروشد و طلب بانک مرکزی را بدهد. این توافق همچنان برقرار است بنابراین نیکل درباره تقلبی بودن یا نبودن آنها اطلاعی نداریم.